347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Estetige assssla karsı olmayan biri olarak sana
hooooyyttt kızım fıstık gibi burnun var deli mısın divane misinn millet estetik yapıp senin burnuna sahip olmaya çalışıyor demek isterim :))))

kızlar gece gece birden coştuk yahu
hem bu saatte de kalabalık olduk maşallah bize

oy kuzum benim teşekkür ederim ya. Ama ucu çok büyük ve önden çok geniş görünüyor bu beni rahatsız ediyor. Yada ben de mi takıntı oldu ki.. bilemedim aslında çok korkuyorum ameliyattan ama Rahatsız ediyor işte.

canım ya hiç estetiğe ihtiyacı yokki bu burnun çok süper görünüyo

hayııır hiç gerek yok çok güzel bir burnun var maşallah. yüzünün doğallığını bozma bence

Estetige assssla karsı olmayan biri olarak sana
hooooyyttt kızım fıstık gibi burnun var deli mısın divane misinn millet estetik yapıp senin burnuna sahip olmaya çalışıyor demek isterim :))))

Nikita dedim ya işte tripliiye de genişlik rahatsız ediyor beni. Ama benim çevremde estetiğe herkes karşı olduğu için hep güzel güzel gerek yok diyorlardı. Allahın verdiği burun işte diyorlardı. Ondan size sormak istedim. Beni tanımayan kişiler olarak her açıdan çekilmiş resimleri ekleyip size sorayım dedim.

Valla musse cum, ben karsı değilim hatta gerekirse taraftarım :) ama cidden yok yani gayet Guzel ve sana cok yakışmış Guzel bı burnun var

ben yatıyorum kızlar sabah aşk çarşıya çıkacak uyuyup güzelleşmem lazım ki beni cam da güzel görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…