Kızlar neşeniz bol olsun, hep böyle mutlu olun..
Eğlencenizi bölüyorum ama ben albüm ekledim burnumdan estetik ameliyat olmayı düşünüyorum. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Fikirleriniz benim için çok önemli. Aslında bu konunun topiciği var ama ben size güveniyorum. Önden genişliği beni rahatsız ediyor. Şu sınavı da atlattığıma göre artık bir adım atmanın vakti geldi.
elabella telden giroyorum gecmise gidemedim canim cok sagolasin
Musss87 sen söylemeden gördüm ki ben. Yakbız şöyle bir şey var ben burnunun estetik yaptırdıktan, şişlikler indikten sonraki hali sandım yeminle fotoları. Burnunun estetiğe ihtiyacı olduğuna emin misin? Yoksa ben mi yanlış görüyorum pardon ihtiyacı varda göremiyorum demek istedim.z
Bn de ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum :)) maşallah Allah im kötü haber yüzü göstermesinnnkızlar gece gece birden coştuk yahu
hem bu saatte de kalabalık olduk maşallah bize
Eğlencenizi bölüyorum ama ben albüm ekledim burnumdan estetik ameliyat olmayı düşünüyorum. Bakıp yorum yaparsanız sevinirim. Fikirleriniz benim için çok önemli. Aslında bu konunun topiciği var ama ben size güveniyorum. Önden genişliği beni rahatsız ediyor. Şu sınavı da atlattığıma göre artık bir adım atmanın vakti geldi.
Bn de ilk kez bu kadar kalabalık görüyorum :)) maşallah Allah im kötü haber yüzü göstermesinnn
Estetige assssla karsı olmayan biri olarak sana
hooooyyttt kızım fıstık gibi burnun var deli mısın divane misinn millet estetik yapıp senin burnuna sahip olmaya çalışıyor demek isterim :))))
canım ya hiç estetiğe ihtiyacı yokki bu burnun çok süper görünüyo
hayııır hiç gerek yok çok güzel bir burnun var maşallah. yüzünün doğallığını bozma bence
Valla musse cum, ben karsı değilim hatta gerekirse taraftarım :) ama cidden yok yani gayet Guzel ve sana cok yakışmış Guzel bı burnun varNikita dedim ya işte tripliiye de genişlik rahatsız ediyor beni. Ama benim çevremde estetiğe herkes karşı olduğu için hep güzel güzel gerek yok diyorlardı. Allahın verdiği burun işte diyorlardı. Ondan size sormak istedim. Beni tanımayan kişiler olarak her açıdan çekilmiş resimleri ekleyip size sorayım dedim.
Bizim şafak: 123
Bizim şafak: 123
iyi geceleer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?