347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn canımmmm
Ben bugün kendimi bakıma aldım. Az önce yüzüme maske yaptımmm birazdnda kuaföre gidicemm kendimi böyle mutlu hissetmeye çalışıyorum

canım orta halli bir sınavdı sonrasında burda koptuk müziklerle
benimki kötü geçti canım zaten hiç çalışmamıştımm kaçınılmaz son

ayyy şu 349 lar gitsin de bizimkiler de çabucak gelsin artıkkk .. bugün çarşıya çıkıcaktı benimki ama hala ses seda yok aramadı da mesaj da çekmedi merak ettim çok

Hayırlı Pazarlar Can'lar,

Gece parti varmış ben kaçırmışım, Allah mutluluğumuzu bozmasın, Askerlerimizden güzel haberler alalım, Onlarla konuşalım ki pazarımız güzel geçsin inşallah. 1,5 günlük koşturmanın ardından bugün size kavuşabildim şükür Pazar menüsü olarak şirin mi şirin cup cakeler yaptım, dünde evi atıştırmalıklarla doldurdum, gelin buyrun beklerim. Beni bekleyen işlerim olsa da bugün kendim için de birşeyler yapacağım inşallah. Bi de Yarimin sesini duyarsam musmutlu olurum ( Sevdiğim cup cakelerden bi kutu da Sana göndermek isterdim, Sensiz boğazımdan geçmicek )

bu arada tünaydın kızlarrr çoookkk mutlu bi pazar olsun bende akşam yemeğine davetliyim kayınvalideme, gidiyim de aşkımın odasında oturıyım azıcık

salla canım ya benim slogan olduğu kadar olmadığı kader sınavdan sonra tuttum bu lafı

O la laaaaa kızlar ne güzel bi enerji var bugün burada :)
Benden de bi şarkı gelsin geri kalmayayım yahu

[video=youtube;6IQ0snWgef0]http://www.youtube.com/watch?v=6IQ0snWgef0&feature=related[/video]

Bu arada bizimki sınava gitti Adanaya sanırım ehliyeti olan herkes gitmiş mi neymiş
Şoförlük için galibaaa
Bizimki fotosunu attı arkadaşının telefonundan,kaldığı yerden manzara nasıl onu da gösterdiiii
Baya deniz manzaralı bi yer
Kıskanıyorum yahu

Tam olarak kendi komutanlığına ne zaman döneceği de belli değil ki kargosunu göndereyim
Kurabiyelerini de ona göre yaptırcam
Ama tarih belli değil
Bi de çarşı izinleri de 2 haftada bir olacakmış
Hangi gün olacağı da belli olmuyormuş
Amaaaan canı sağolsun ne kaldı ki şuracıkta :)
Yaz tatili gündüzleri uzun olmasına rağmen çabucacık bitti
Bi yaz tatillik mesafemiz kaldı askerlerimize kavuşmamıza :)
Şu kurabiyeler bi gelsin tüm görselleri paylaşacağımmmmm

legoo hoşgeldinnn canım
çok severdim bu şarkıyı küçükkeenn yaa
Günler kısalınca zaman çok daha hızlı geçicek inşallah hemencik akşam olucak

akşam oldu yine yaşasın :)bi gün daha geçti, azaldı biraz daha :)yarın iş oluşuna bile üzülmüyorum, gnler geçiyor ya içimi mutluluklar kaplıyor :)
haftaya üni.deki ev arkadaşımın düğünü var alanyaya gidiyorum, kendimi mutlu etmek için ipekyol dan syah straples bi tulum aldım bgn :) braz daha mutlu olmak için yeni ayakkabı da alcaktım ama, yeter dedim kendime, sana bu kadar mutlluluk bgnlük yeter :))))
durdurdum kendimi, az hasarlı bi alışveriş oldu bana yani :)
benim cici asker yarenlerim naptı bakalım..
sevgili kocam , kantin başkanlığında olduğundan , internet bölümü de bunlara bağlı olduğundan sürekli internette faceden mesj atıp duruyor :) snrm sesini duymak yerine msj ile idare etmeyi öğrensem fena olmcak. şükür tabiii ki buna da :)
keyifli bi h sonu geçirdim. tüm olumsz haberleri görmezden gelerek kulaklarımı tıkayarak.
sizler naptınızzz
bu arada, keşke yakın olsak da şu kalan gnlerden bi gn bi bulşma organize etsek di mi, bi kahve içsek fln :)

en merkezi olan şehir istanbulda buluşalımm :)

Tatlım yeni cicilerinn hayırlı olsunnn mutlu mesut giyinn
Ben tüm günn evdeydimm sadece kuaför için dışarı çıktım. Ama kuafor saçımı mahvetti kısacıkk bi tutam bişi kaldıı mutsuzum o yüzden

Ben istanbuldayımm. Buluşma ayarlanırsa büyük bi zevkle katılırım kızlar
Benimde aklıma gelmişti bu ama çoğunluk hangi şehirdeki acaba?

canım hiç üzülme sinameki kürü tarif etmişti forumdaki arkadaşlar. ben onu uyguluyorum saçı uzatıyor cidden hemde saglıklı sekilde

Kara gözlüm

[video=youtube;4NVVoPqImYE]http://www.youtube.com/watch?v=4NVVoPqImYE&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…