Günaydınnn canımmmmGunaYdin kizlarrrrr ..bugün kendimizi mutlu edecek bir şey yapsak mii.. Herkes kendini bu kadar sevgi dolu anlayisli askla umutla sevgilisini beklediği icin ödüllendirsin :))) ne dersiniz? Uzun zmdr yapmak isteyip de yapamadığımız almak isteyip alamadığımız görmek isteyip göremediğimiz. Bizi cok sevindirecek bisy yapalimm :) Guzel bı pazar olsun:)))?carsiya gidebilecek şanslı askerleri olanlar da sevdicekleriyle gorusebilsinler inşallah bgn
benimki kötü geçti canım zaten hiç çalışmamıştımm kaçınılmaz soncanım orta halli bir sınavdı sonrasında burda koptuk müziklerle
Günaydınnn canımmmm
Ben bugün kendimi bakıma aldım. Az önce yüzüme maske yaptımmm birazdnda kuaföre gidicemm kendimi böyle mutlu hissetmeye çalışıyorum
benimki kötü geçti canım zaten hiç çalışmamıştımm kaçınılmaz son
benimkinin bu hafta çarşı izni yok
akşam oldu yine yaşasın :)bi gün daha geçti, azaldı biraz daha :)yarın iş oluşuna bile üzülmüyorum, gnler geçiyor ya içimi mutluluklar kaplıyor :)
haftaya üni.deki ev arkadaşımın düğünü var alanyaya gidiyorum, kendimi mutlu etmek için ipekyol dan syah straples bi tulum aldım bgn :) braz daha mutlu olmak için yeni ayakkabı da alcaktım ama, yeter dedim kendime, sana bu kadar mutlluluk bgnlük yeter :))))
durdurdum kendimi, az hasarlı bi alışveriş oldu bana yani :)
benim cici asker yarenlerim naptı bakalım..
sevgili kocam , kantin başkanlığında olduğundan , internet bölümü de bunlara bağlı olduğundan sürekli internette faceden mesj atıp duruyor :) snrm sesini duymak yerine msj ile idare etmeyi öğrensem fena olmcak. şükür tabiii ki buna da :)
keyifli bi h sonu geçirdim. tüm olumsz haberleri görmezden gelerek kulaklarımı tıkayarak.
sizler naptınızzz
bu arada, keşke yakın olsak da şu kalan gnlerden bi gn bi bulşma organize etsek di mi, bi kahve içsek fln :)
en merkezi olan şehir istanbulda buluşalımm :)
akşam oldu yine yaşasın :)bi gün daha geçti, azaldı biraz daha :)yarın iş oluşuna bile üzülmüyorum, gnler geçiyor ya içimi mutluluklar kaplıyor :)
haftaya üni.deki ev arkadaşımın düğünü var alanyaya gidiyorum, kendimi mutlu etmek için ipekyol dan syah straples bi tulum aldım bgn :) braz daha mutlu olmak için yeni ayakkabı da alcaktım ama, yeter dedim kendime, sana bu kadar mutlluluk bgnlük yeter :))))
durdurdum kendimi, az hasarlı bi alışveriş oldu bana yani :)
benim cici asker yarenlerim naptı bakalım..
sevgili kocam , kantin başkanlığında olduğundan , internet bölümü de bunlara bağlı olduğundan sürekli internette faceden mesj atıp duruyor :) snrm sesini duymak yerine msj ile idare etmeyi öğrensem fena olmcak. şükür tabiii ki buna da :)
keyifli bi h sonu geçirdim. tüm olumsz haberleri görmezden gelerek kulaklarımı tıkayarak.
sizler naptınızzz
bu arada, keşke yakın olsak da şu kalan gnlerden bi gn bi bulşma organize etsek di mi, bi kahve içsek fln :)
Bence hepiniz bir doğu karadeniz turu yapın buraya gelin :) Misafirim olun.Gezeriz tozarız yeriz içeriz.
Tatlım yeni cicilerinn hayırlı olsunnn mutlu mesut giyinn
Ben tüm günn evdeydimm sadece kuaför için dışarı çıktım. Ama kuafor saçımı mahvetti kısacıkk bi tutam bişi kaldıı mutsuzum o yüzden
Ben istanbuldayımm. Buluşma ayarlanırsa büyük bi zevkle katılırım kızlar
Benimde aklıma gelmişti bu ama çoğunluk hangi şehirdeki acaba?
canım hiç üzülme sinameki kürü tarif etmişti forumdaki arkadaşlar. ben onu uyguluyorum saçı uzatıyor cidden hemde saglıklı sekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?