nikita bu senin ve benim hayal gucum beni cok korkutmaya basladihahaha .. evet ya,, şimdilik süt kuzusu gibiler, sessiz sakin.. eskisi gibi deliricekler mi, biz onlara o kadar kızabilecek miyiz bilmiyorum, bana hep böyle devam edeceğiz gibi geliyor..
mesela, geleceğe ışınlanalım :) farklı konu başlığı altında şöyle konuşmalar geçebilir :
nikita: kızlarr, bgn bebeğimizin bilmem kaç boyutlu (o zmana kadar teknoloji daha da gelişmiş olur diye düşünmekteym) ultrasonu için dr a gidiyoduk, ben 10 dk geç kaldım diye eşim delirdi bağırdı banaa
kızlar: canım ya , strestendir, askerden geleli daha 2.5 yıl oldu atamamışlardır, onların nasıl pskolojide olduğunu bilemeyiz , alttan al biraz, düzelince karşılıklı halledersiniz,
çağlasam mı: kızlarr, bizim bebeğimizin dişleri çıkıyor diye çok ağladı , eşim de neden çocuğu susturamıyosn diye bana kızdı
kızlar :aa canım olur öyle, askerdeyken çok zorlandılar.. alttan al birazcık
:) triplii ve nişanlı diğer kızlar da evlenmiş,sevgili olanlar nişanlanmış, nişanlanmak üzere olacaklar belki , onlar da hazırlık stresinden gerilecekler ama biz hep alttn alıcakmışız gibi geliyor şu an onlar kükrese bile :))))))))) geri kükreme olayını da zar zor hayal edebildim :))) trip atabilirler gibi geliyo en fazla :)))))
ya sen ne kaaa zeki bi htusn :)Ben de vermicem valla. Soyle asker esleri bekleme kampi gibi bisi olsa bi bes yildizli otelde orda gecirsek 158 gunu isten izinli sayilsak devlet bi de para verse hafta sonlari da eslerimiz gelse zuper bi fikir bu hemen iletelim yetkililere
burda üye arkasından konuşmak yasak ama şöyle özet geçeyim bi konu açmıştı yine malum şahısla ilgili sonra kk da yüklenince konuya aman zaten ben sizin üzerinizde tez yaptım demişti
en kaba özeti bu
nikita bu senin ve benim hayal gucum beni cok korkutmaya basladi
Üye arkasından konuşmak değil yahu buuuuu
Üyeye sorasım var o derece merak ettim
Hayır eski konuları da yok ki
Hahaaa kızı nereden bulduğumu buldumm
Davetiyelere bakıyordum
Bu kız davetiye sözü paylaşmış
Millet de Sedefe yazılmış bunlar falan diyince benim gözler açıldı
Uykum kaçtı yeminle
Yemin ederim yarım saattir kızın konularını okuyorum
Zaten kadınları bırak MİT'ten FBI'dan daha kuvvetli araştırma yaparlar
ya sen ne kaaa zeki bi htusn :)
ne gada da zeki bi o gada enteresan :)
dilekçeye dökelim bunu,, çok mantıklı bir çözümmmmmm
Aman niki dilekceye ne hacet tum resmi makamlar twitterda gel atalim iki twit P
of of zaten konularını bi görsen
of of zaten konularını bi görsen
bi de şey varmış,sedulus sen biliosndr şekerim kesin :)
bi hatun varmış, eşinin onu aldattığından şüpheleniyomuş ama emin olamıyormuş,
buradaki kızçeler toplanmış birlik olmuş ve adamı yakalamış, aldattığı kadını bile bulmuşlar
doğru mu?? cidden merak ettim.
vallahi öyleyse tebrik ediyorum ya, bayılıyorum bu siteye, herkesin kafasına uygun birileri var burada,
yaşasın
Niki dedim diye kizdin mi cok mu samimi olduk :))))
Valla hatunun başına gelmeyen kalmamış
Neyse büyük konuşmayayım
Nikiaaaaa aslında buradaki konuşmaları olduğu gibi tez olarak yayınlarsak'durun yahu bu harika olmuş,sizi tezinizi filan hep yapmış sayalım bu direktr doktora teziniz olsun,zira insanlık için büyük bir adım bu'diyebilirler
Sonuna da bi kaç tablo filan
Kaynak olarak da sadece kadınlar kulübü forum
Bir derdim var-ah erkekler-347.dönem.... topiği
Şöyle koca puntolarla
buldun mu sen sedefli konuları yoksa pm atayım
Valla hatunun başına gelmeyen kalmamış
Neyse büyük konuşmayayım
Nikiaaaaa aslında buradaki konuşmaları olduğu gibi tez olarak yayınlarsak'durun yahu bu harika olmuş,sizi tezinizi filan hep yapmış sayalım bu direktr doktora teziniz olsun,zira insanlık için büyük bir adım bu'diyebilirler
Sonuna da bi kaç tablo filan
Kaynak olarak da sadece kadınlar kulübü forum
Bir derdim var-ah erkekler-347.dönem.... topiği
Şöyle koca puntolarla
Buldum ama bunlar eski konular galiba sen at bakim aynıları mı?
yaaa o knulara dalıp da buraları unutmayın bakemm.
son 1 sigara içeyimm öyle gideyim :)
Gel gel beraber okuyalım ayol
Ben 4-5 yeri idare edebilirim
Ağırlık buranın tabi ki
Lakin bu da ilgimi çekti
Sedulu sağolsun gönderdi
Ben eski konuları görmemişim ya kız
Hemen alemlere dalıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?