347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aaa est.:) ben eski osmanlidaki anlamiyla kullandim :) ben de cok ozledim cok biktim onsuzluktan yalnizliktan duzensizlikten ((
Aynen. Yatağımızda bile uyumak istemiyorum. Uyumak istemiyorum snrm aslında bu genel bı sorunum:)
duzensizlik , kayınvalideme kalıyorum anneme gidiyorum vs
kayinvalidem benim canım ama ya, o olmasa hiç geçmedi snrm bu gunler. Bı de gorumcem. Onun miniği :) küçük kuşum neselndiriyor beni. Kafamı dağıtıyor. Onlar yakın bana annemler biraz daha uzak, yakın olmasalar napardm hiç bilmiyorum
ve tabiiiii bı de bı sürü kiscem var burada beni anlayannn
hele ki siz olmasanız napardim bilmiyorum,m
Kocam Facebook da elli olması nedeni ile triplicigimi ismen biliyor , o bile konuşurken soruyor :) tripli ve senin kızlar napiyor iyi mi sevgilileri diye:):13:

Ya o konuda benimde bı fikrim yok
Yani sanmıyorum o kdr uzun olacağını ama kac gun olur bilmiyorum hiç

Son düzenleme:

Annem tatilden yeni dondu ama isim-evim yakin annem uzak surekli gelemiyorum kayinvalidem baska I sehirde mumkunse orda kalsin :) arkadaslarimla ne kadar surekli birlikte olsak da benim kafa baska yerde olunca hicbiseye konsantre olamiyorum hep evimizde olmak istiyorum ((

İyi geceler kızlar,
Valla siz olmasanız çekilmez bu şafaklar ne zaman canım sıkılsa tvde askerlikle ilgili kötü bi haber görsem buraya girip moral depoluyorum çok sağolun :) Bir günü daha bitirdik ve şafak 115 diyebiliriz artık :)) Ama bizim için daha çukurca günleri başlamadı bile aşkım hala Van'da ve birliğine ulaşmak için bekliyo ve günde 3-4 kez konuşuyoruz orda beklemekten başka yapacak bişeyi olmadığı için bol bol arıyo çukurcada ne olur bilinmez
41 gün yetmez mi ya bitse artık şu askerlik

Ya o konuda benimde bı fikrim yok
Yani sanmıyorum o kdr uzun olacağını ama kac gun olur bilmiyorum hiç
Yaaaa keşke olsa çok güzel olur. Benim canım normalde Ekim 31de 15günlük dağıtım iznine çıkacak kasın 15te usta birliğine gidecek eğer öyle olursa Bayram izni ile beraber 21gün izni olcak Veeee Buda süper olmuş olcak

Bitecek bitecek hic bisey olmicak hepsi aslanlar gibi donecek gene bize kukremeye devam edecekler insallah :)

evde de iyice yalnız kalıyo insan ya,, tüm arkadaşlarımın da kendilerine göre hayatları var, eşleri sevgilileri, ben araya sıkışmaya çalışıyorum ama yine de olmuyor :))))
kayınvalidem de yalnız , biz 2 li taklıyorz işte, sigar kahve keyfi yapıorus sürekli :) :) onda kalıydum yemin törenine kadar, şimdilik evimdeyim ama yalnız da patlıcam ya, bu nedir arkadaşımmmm,, çevremdeki tüm kızlara diyorum, eş iken beklemek zor, nişanlıyken de zor, sevgiliyken de,,
biriyle tanıştığınız, size beraber yemek yiyelim mi diyen kişilere bile ilk soracağınız soru olsun askerliğini yaptın mı :))))) bu nedir yahu. yazık günah bize de,,
askere gitmeyen birine kızım olursa vermicem die büyük konuşuyorm ama, annem de aynısını yaşamış, annenin tahtı kızının bahtı :))))) aman bizimkiler bize çekmese barii

tv izlemek yokk,, bknz kötü olaylar yokmuş gibi davranmaya çalışan bizler.. doğru mu yapıyorum? tartışılır. ama artık kaldırmıyor bünyem..

tv izlemek yokk,, bknz kötü olaylar yokmuş gibi davranmaya çalışan bizler.. doğru mu yapıyorum? tartışılır. ama artık kaldırmıyor bünyem..

Haklısın artık bende tv izlememe hele haber hiç izlememe kararı aldım.. İzledikçe ağlıyorum izledikçe psikolojim bozuluyor...

Boş zamanlarımda burada farklı topicleri okuyarak canımın sıkıntısını gideriyorum
Yok yahu şaka o kadar boş zamanım yok da nereden denk geldim hatırlamıyorum
Amanede isimli kullanıcı bi kız var
Sanırım eltisinden rahatsız
Kızın adı da Sedefmiş
KK'daki hemen herkes konuyu biliyor galibaaa,kızın eski konularına da baktım ama bulamadım
Nedir bu hepimiz Sedefiz muhabbeti?
Güya tez için mi kullanmış burayı neymiş çözemedim
Bilen vaaaaa mı?

Hayır bananeyse
Dedikodum gelmiş ya ayol benim

hahahaha sedef konusu ha

Ben de vermicem valla. Soyle asker esleri bekleme kampi gibi bisi olsa bi bes yildizli otelde orda gecirsek 158 gunu isten izinli sayilsak devlet bi de para verse hafta sonlari da eslerimiz gelse zuper bi fikir bu hemen iletelim yetkililere

Bitecek bitecek hic bisey olmicak hepsi aslanlar gibi donecek gene bize kukremeye devam edecekler insallah :)

hahaha .. evet ya,, şimdilik süt kuzusu gibiler, sessiz sakin.. eskisi gibi deliricekler mi, biz onlara o kadar kızabilecek miyiz bilmiyorum, bana hep böyle devam edeceğiz gibi geliyor..
mesela, geleceğe ışınlanalım :) farklı konu başlığı altında şöyle konuşmalar geçebilir :
nikita: kızlarr, bgn bebeğimizin bilmem kaç boyutlu (o zmana kadar teknoloji daha da gelişmiş olur diye düşünmekteym) ultrasonu için dr a gidiyoduk, ben 10 dk geç kaldım diye eşim delirdi bağırdı banaa
kızlar: canım ya , strestendir, askerden geleli daha 2.5 yıl oldu atamamışlardır, onların nasıl pskolojide olduğunu bilemeyiz , alttan al biraz, düzelince karşılıklı halledersiniz,
çağlasam mı: kızlarr, bizim bebeğimizin dişleri çıkıyor diye çok ağladı , eşim de neden çocuğu susturamıyosn diye bana kızdı
kızlar :aa canım olur öyle, askerdeyken çok zorlandılar.. alttan al birazcık

:) triplii ve nişanlı diğer kızlar da evlenmiş,sevgili olanlar nişanlanmış, nişanlanmak üzere olacaklar belki , onlar da hazırlık stresinden gerilecekler ama biz hep alttn alıcakmışız gibi geliyor şu an onlar kükrese bile :))))))))) gerçi kükreme olayını da zar zor hayal edebildim :))) trip atabilirler gibi geliyo en fazla :)))))

Son düzenleme:
Ama olmaz ki çatlayan bi hatunum kaç dakikadrı
Sedef ha diyip kaçmak olmaz ki

burda üye arkasından konuşmak yasak ama şöyle özet geçeyim bi konu açmıştı yine malum şahısla ilgili sonra kk da yüklenince konuya aman zaten ben sizin üzerinizde tez yaptım demişti

en kaba özeti bu

Son düzenleme:
cidden o ne ya,,
ben de bugün ekşi yi okurken gördüm ,
özet geçiver sedulusss sen biliosn gibin :)

Allah cezanı vermesin e miiii
Ne güldüm var yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa deliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…