347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

olur ya turizmciler iyi bastırıyo zaten ülke olarak da depresyondayız zaten artık çok çalışmamıza da gerek görülmüyo malesef...

malesef bizim için geçerli değill.. 2 aydın 40 saat fazla çalışıyorum.. izin vermyorlar ücret olarak ödüyorlar ve çok komik bir rakam saatii

malesef bizim için geçerli değill.. 2 aydın 40 saat fazla çalışıyorum.. izin vermyorlar ücret olarak ödüyorlar ve çok komik bir rakam saatii

biliyorum hastane olaylarını annemden dolayı çok üzücü gerçekten :S bizim de yapsak da yapmasak da aldığımız bi mesai vardı o da ocakta kalkacakmış bakalım...

legoo hoşgeldinnn canım
çok severdim bu şarkıyı küçükkeenn yaa
Günler kısalınca zaman çok daha hızlı geçicek inşallah hemencik akşam olucak

Geri geleyim diyene kadar akşam oldu yahu
İki üç hareketi vardı bu şarkının da macarena gibi onu yapmaya çalışırdık
Hey gidi
Kış geliyor diye aynı mantığı yürütüyorum bende senin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

legoo canım doktora gittin mi bu arada? senin saçın noldu merak ettim :26:
Canım benim randevum önümüzdeki Salı gidelim bakalım ne diyecek doktor,bende merakla bekliyorum

Bu arada fanatik değilim lakin GALATASARAYlıyımmmmmmmmmmm

Tatil olayı kesinleşirse biz de Ankaraya gidiciğyyyzzzzz

Gel Legocanim gel gs li legom :)
Oto Ankara'ya gelirsm o zmn1 tasla 4 Kus vurucam desenize :)

haftasonu çanakkaleye gidiyorummmm :) bu hafta alıyım bari biletimi herşeyi kesinleştirdim gibi, bayramda da gidiyorum o zaman 2 gece kalıcam onuda evci çıkarmaya çalışıcam bakalım izin verceklermi nişanlıya ohhh bu aralar hep yolculuk hazırlıklarıyla geçicek inşallahhh

Hangi kuşlar geliyo bakim başkaaa :)
Çağlasam mı odaymış hadedreamim ordaymiss.. Dyg gidio iste sevdicegine bı de sen :) bı sürü..
binde bubble ciim ve istanbul grubuyla bı görüşme ayarlayalım iste ohh.. Bı sürü vakit gecer bu arada,
gorusmeyi planla herkese uydur uygun gun belirle yer belirle vs :) bu bizi 2 ay götürür ben san dieyim :)

Valla tebrikler saglam gundem yaratiyosun hukumet gibi hatunsun massallah :)

Valla tebrikler saglam gundem yaratiyosun hukumet gibi hatunsun massallah :)
Haha.. Zaman geçirmeye çalışıyorum güzelim ya.. Napym.. Özlüyorum kocamii..
Ama bu hükumet gibisin cümlesini hakaret kabul ediyorum. :))) ne hükumeti estafrllah mümkün değil olmasın da..

Haha.. Zaman geçirmeye çalışıyorum güzelim ya.. Napym.. Özlüyorum kocamii..
Ama bu hükumet gibisin cümlesini hakaret kabul ediyorum. :))) ne hükumeti estafrllah mümkün değil olmasın da..

Aaa est.:) ben eski osmanlidaki anlamiyla kullandim :) ben de cok ozledim cok biktim onsuzluktan yalnizliktan duzensizlikten ((

İyi geceler kızlarrrr ne güZel kaynıyor burası ohh ohh neşemiz bozulmasın bişe sorsam fikri olan varmıdır acep ? Şimdi eğer Bayram tatili 9gün kesinleşirse Bayram izni askerlerimize de 9 gün mü olcek?
Bu arada Bayram haftası Ankara gurubunda bende varım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…