ben yine geliyorum ankaraya.. 27 ekimde biletimmm :)
olur ya turizmciler iyi bastırıyo zaten ülke olarak da depresyondayız zaten artık çok çalışmamıza da gerek görülmüyo malesef...
bekleriz gel tabi :) istanbuldan mı geliyosun sen?
malesef bizim için geçerli değill.. 2 aydın 40 saat fazla çalışıyorum.. izin vermyorlar ücret olarak ödüyorlar ve çok komik bir rakam saatii
legoo hoşgeldinnn canım
çok severdim bu şarkıyı küçükkeenn yaa
Günler kısalınca zaman çok daha hızlı geçicek inşallah hemencik akşam olucak
Canım benim randevum önümüzdeki Salı gidelim bakalım ne diyecek doktor,bende merakla bekliyorumlegoo canım doktora gittin mi bu arada? senin saçın noldu merak ettim :26:
Geri geleyim diyene kadar akşam oldu yahu
İki üç hareketi vardı bu şarkının da macarena gibi onu yapmaya çalışırdık
Hey gidi
Kış geliyor diye aynı mantığı yürütüyorum bende senin gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Canım benim randevum önümüzdeki Salı gidelim bakalım ne diyecek doktor,bende merakla bekliyorum
Bu arada fanatik değilim lakin GALATASARAYlıyımmmmmmmmmmm
Tatil olayı kesinleşirse biz de Ankaraya gidiciğyyyzzzzz
Gel Legocanim gel gs li legom :)
Oto Ankara'ya gelirsm o zmn1 tasla 4 Kus vurucam desenize :)
Çağlasam mı odaymış hadedreamim ordaymiss.. Dyg gidio iste sevdicegine bı de sen :) bı sürü..Hangi kuşlar geliyo bakim başkaaa:)
Çağlasam mı odaymış hadedreamim ordaymiss.. Dyg gidio iste sevdicegine bı de sen :) bı sürü..
binde bubble ciim ve istanbul grubuyla bı görüşme ayarlayalım iste ohh.. Bı sürü vakit gecer bu arada,
gorusmeyi planla herkese uydur uygun gun belirle yer belirle vs :) bu bizi 2 ay götürür ben san dieyim :)
Haha.. Zaman geçirmeye çalışıyorum güzelim ya.. Napym.. Özlüyorum kocamii..Valla tebrikler saglam gundem yaratiyosun hukumet gibi hatunsun massallah :)
Hlllooo sedulucanhoooopp kızlar
Hlllooo sedulucan
Haha.. Zaman geçirmeye çalışıyorum güzelim ya.. Napym.. Özlüyorum kocamii..
Ama bu hükumet gibisin cümlesini hakaret kabul ediyorum. :))) ne hükumeti estafrllah mümkün değil olmasın da..
naber kızçeler
bugünü de atlattık darısı kalan 115 güne
Yesssssnaber kızçeler
bugünü de atlattık darısı kalan 115 güne
Yesssss
100 den geriye sayım icin cok heyecanlıyım:))
geçicek geçicek bi bakıcaz ki bitmiş 115 kavuşmuşuz sevdiklerimizehadi herkese tatlı rüyalar kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?