Birakmamiz lazim bebek meseleleriben evlendigimden beri icmiyodum suan dibine vurmus durumdayim esim ogrenince olay cikartacak :S
Epey dolu
Kız sağlam konu açmış yalnız,sayı olarak
Ben kaciyor herkese iyi geceler sevgiler...
Epey dolu
Kız sağlam konu açmış yalnız,sayı olarak
aaaa,, nereye?
deliliğiin dibine vuruyoduk halbusiii
Ayhhhh son konularını anca bitirebildim
Gerçek mi değil mi emin olamıyorum
Kız sıkıştığı noktada bu benim tez konumdu mu dedi acaba bilemedim
İlk konuları okursam az çok anlarım sanırım
Bazen haklı bazen haksız gibi geldi bana yani karşısında gıcık yapmaya çalışan birisi varsa öyle bi ortamda olmak beni de çok gerer
Ama okurken yeminle daraldım öyle bi durumda bi daha o ortamda da bulunmamaya bulunsam dahi başka işlerle uğraşmaya gayret gösteririm
İnsan bi noktadan sonra hastalanır yahu
Daha nişanlı bile değilken bu kadar dert sıkıntı aman evlerden ırak vallahi
Dediğiğm gibi büyük de konuşmak istemiyorum
Başıma da gelmesin mazallah da öyle işte yani
Ayyyhhhhhh vallahi daral geldiiii
Nikita balım dur atayım konuları sana beraber çıldıralım
Dibindeyiz be ya :) ya hic uykum yok uyudum bi de aksam ama biraz daha ise gec kalirsam mardine falan tayinim cikacak sonra oralardan bildiririm size mardin kapi sen mi diil mi :)))))
347. dönem yarenler iyi geceler :)
Ya bi konuda sizin fikrinize ihtiyacım var, şimdi bizim askerler malum 18 ocakta yanımızda olacak ve 14 martta da bizim 3. yıldönümümüz aslında yıldönümlerimizde birbirimize hediye almayız birlikte güzel bi yerde yemek yer ya da birlikte yapılabilecek aktiviteler yaparız :) ama bu sefer hem askerlik hatırası olsun hem de ilerde çoluğa çocuğa gösteririz diye bi sürpriz yapmaya karar verdim. Ben gittim internet kafeye ŞAFAK 157, ŞAFAK 156, ŞAFAK 155.... ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazan A4 kağıtlara basılı yazılar çıkarttım sonra her gün onsuz geçen günlerimde şafak kaçsa o kağıdı elimde tutup fotoğraf çekiniyorum. Bazen arkadaşlarımla taksimde buluşuyoruz orda çekiniyorum bazen de evde pijamalarla dizi izlerken :) Ayrıca her gün onsuz ne yaptığımı, ona duyduğum özlemi ve onun askerde neler yaptığını da yazıyorum mektup gibi... İşte geldik soruma ben tüm bunları bi kitapta toplamak istiyorum. ama bu konuda karar veremedim kendim bi defter alıp fotoları yapıştırıp altına mektubu mu yazsam ama çok kalın olur diye korkuyorum ya da albüm gibi bişey bulsam onun bi tarafına fotoyu koyup bi tarafına yazı mı yazsam yoksa internette kitap hazırlayan sitelerden kitap mı hazırlasam mesela lukapu.com diye bi site var orada kitabı hazırlayabilirim
Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var kızlar ne yapmalıyım hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :)
347. dönem yarenler iyi geceler :)
Ya bi konuda sizin fikrinize ihtiyacım var, şimdi bizim askerler malum 18 ocakta yanımızda olacak ve 14 martta da bizim 3. yıldönümümüz aslında yıldönümlerimizde birbirimize hediye almayız birlikte güzel bi yerde yemek yer ya da birlikte yapılabilecek aktiviteler yaparız :) ama bu sefer hem askerlik hatırası olsun hem de ilerde çoluğa çocuğa gösteririz diye bi sürpriz yapmaya karar verdim. Ben gittim internet kafeye ŞAFAK 157, ŞAFAK 156, ŞAFAK 155.... ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ yazan A4 kağıtlara basılı yazılar çıkarttım sonra her gün onsuz geçen günlerimde şafak kaçsa o kağıdı elimde tutup fotoğraf çekiniyorum. Bazen arkadaşlarımla taksimde buluşuyoruz orda çekiniyorum bazen de evde pijamalarla dizi izlerken :) Ayrıca her gün onsuz ne yaptığımı, ona duyduğum özlemi ve onun askerde neler yaptığını da yazıyorum mektup gibi... İşte geldik soruma ben tüm bunları bi kitapta toplamak istiyorum. ama bu konuda karar veremedim kendim bi defter alıp fotoları yapıştırıp altına mektubu mu yazsam ama çok kalın olur diye korkuyorum ya da albüm gibi bişey bulsam onun bi tarafına fotoyu koyup bi tarafına yazı mı yazsam yoksa internette kitap hazırlayan sitelerden kitap mı hazırlasam mesela lukapu.com diye bi site var orada kitabı hazırlayabilirim
Siz olsanız ne yapardınız, fikirlerinize ihtiyacım var kızlar ne yapmalıyım hadi bakalım yorumlarınızı bekliyorum :)
hepsini okuma zaten daral gelir
Ben lukapu.comu bilmiyordum bildiğim bi kaç site vardı ama bunu ilk defa görüyorum
Gerçekten çok güzelmiş
Bence burada yaptır
Sonuçta yıllar sonra bile elinde olsun istiyorsun
Böyle daha düzenli,intizamlı bi şey olur gibime geldi
ben de şubeye gidderken burada oturan bi arkadaşı bekliyorum,arabasına eşi el koymuş zavallının ben götürüyorum :) Allah tan o da genelde geç kalkıyor :) onu bahane ediyorum.. kendisi müdürcüümün en sevdiği elemanı, sebepleniyorum bu yüzden :)
benim mardin e tayin bile söz konusu değil, kesin çözüm sunuyorlar, kapı :))))
gittim kocama dağıtım iznindeyyken yazıcı aldırdım, foto basıyorum deliler gibi, halının üstü silme foto,
bi tane a4 boyutunda bastım , yatak odasına kolaj yapcam
ay hiç de anlamam böle sanatsal şeylerden,, hiç göz zevkim yktur böle şeylerde, başarsızım, sadece fotoları basıyorum o kadar birleştirmesini nasıl yapcam konusunda fikrim yok
örgü mü örsem,
etamin yapaym dedim , ama gidip malzeme almaya üşendim
1500 parçalık puzzle yayılmş masnın üzerinde duruyo toplasan 50 parça ancak koymmuşumdur.
of ulennnn offff.. kocamlan uyumak istiyorum ben şu an
ben askere gidecemmm ben askere gidecemm
ben de gelecem canm ben de gelecemmm
yaa ne kaddar güzel bi fikir bu brawooooo
tebrik tebrik :)
internette kitap yapan sitelerden birinde yaptırr harika olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?