347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hhahahaha canım benim ya ne de güzel anlatmış

valla bide hiç bişey olmamış gibi suçu üstüme atmıyor mu deli oluyorum valla az çekmedi kendide diyor neler dedim neler dedim hep alttan aldı ama şimdi baya bi yoğunlaştı bu aralar üstüme geliyor üstüme kalıyor kavga sebepleri İNŞ. kavştuğumuz günleri görelimde bak ben burnundan nasıl getiriyorum :118: böyle dans edicem

merhaba arkadaslar ben de ziyaretci pozisyonundan artik cikip artik foruma katki vermek istiyorum. emin olun bir cok insan da sevdiklerinden sizin sayenizde haber aldi, umutlandi. benim erkek arkadasim da kastamonuda acemi birligindeydi ve usta donemi bitliste olacakti. ancak bildiginiz olay esnasinda o da ordaydi. yara almadan kurtuldu. foruma gene kara bulutlar esturmemek icin bu konuyu geciyorum. sadece sunu bilin en bastan beri forumu okudugum icin onun haberini aldiktan sonra hemen buraya gelip sizlerden de haber almak istedim.
neden peki en bastan beri katilmadin derseniz de benim veya bizim durumumuz apayri. erkek arkadasim diye yazarken bile duraksadim cunku bizim biz olmamiz cok yeni. askere gitmeden hemen bir kac ay oncesidir tanismamiz. az zamanda cok cok guzel gunlerimiz de oldu ama asil sikintilar yakinlastirdi.o yuzden biraz zaman gecmesini de bekledim. askere gittiginde beni arayip aramayacagi bile bir soru isaretiydi. neyse ki basta sizler vardiniz siz uzerinden haber aldim :) boyleyken boyle iste..

benim şafak bittiğinde sizinde çok az kalcak 40 güncük nedir ki benden sonra hhooopppp geçer gider :13:

haha geçer geçer nikitoşun da dediği gibiii son günler sancılı geçer ama
onunda meyvesini yemek nasıl tatlı gelirrr aiyyy şimdi düşündüm deee
düşünsenee o kadar kavga dövüş sonrasıı hasretli bir buluşmaaa filmlerdekiii gbiiii
aiiyy hemen vakit geçsinde o vakitleri yaşasammm
kavgada olsa güzel olur sevdiceklee :))

:) heh işte şöyle gelsin ziyaretçiler yahu , nedir o oyle kapı aralığından bakmalar :)
illa ki sevgilileri vs gidenler olması da şart deil , platonik aşk bilem olur :) maksat aynı özlemi sıkıntıyı yaşayanlarla ,bu günlerin hızlı hızlı geçmesini sağlamak..
geçmiş olsun çok.. Allah bi daha kimselere o korkuları yaşatmasın
aminn

aa hoşgeldinnnn pudeer :)
bende bu başlık için buraya üye olan biri olarak seniii çok iyi anlayabiliyorum
geç olsun ama güç olmasınnn, şafağımızı artık sneinle birlikte attırıveririzz, daha güzel olur
ne kadar kalabalık o kadar iyi :)
bingölde dedin tripliiyle chelzy seni daha iyi anlar tabi ama nasıl konuşabiliyormusun sevdiceğinleee
sıkıntıya derde yer yokkk burdaaa
herşey yolundaaadır umuyorummm :)

sevgili ziyaretçiler,
hepimiz paranoyak olduk kim bunlar ha 13 oldu ha 12 bu saatte noluyoruz diye. demekki ziyaretçilerin nedeni belliymiş,
burdan diğer ziyaretçilere sesleniyorum lütfen böyle yapmayın
üye olun hepimizin içi rahat olsun
sevgiler
hadedream :))

cok tesekkurler. trajedi kotamizi insallah doldurmusuzdur, umarim bundan sonrasi iyi olur, herkes icin..
haber aliyorum, hatta arkadaslarindan aradigim icin o cocuklara da soruyorum nasil olduklarini. hepsi cok iyiyiz diyorlar, rahatlari yerinde. haber alamayanlar uzulmesin. tabii daha uzun konustugumuz icin bizimkinin satir aralarinda psikolojisinin cok bozuldugunu anlayabiliyorum. hic kolay degil, zaten bozulmasa bir sorunu var derdim. bunun disinda bildiklerimi paylasmak istemiyorum, nereye gitcekleri vs. ama iyi olacaklar, sorun yok su an icin.

Kızlar askerde olan sevgiliniz, nişanlınız ya da eşiniz günde kaç defa arayabiliyor.Kaç dk konuşabiliyorsunuz???

bu tartışmalar beni ürkütüyor ama canımı sıkıyor inş. hep beraber filimlerdeki gibi kavuşmayı yaşar evli mutlu çocuklu olruuz :123:

Ahahah canım bizimkide aynısını yapar. Ne bjk'ından ne benden vazgeçiyor. Bjk'ın marşlarını bana uyarlayarak söylüyor. Fazla fanatik yalnız bizimki. Eve de dijitürk taktırdı. Sürekli başında. Bu sene 2 yıllık anlaşması doldu, evleneceğiz diye yeniletmedi de ailesi biraz rahatladı. Yaza kendi evimize taktıracağız, yandık.

Son düzenleme:
Kızlar askerde olan sevgiliniz, nişanlınız ya da eşiniz günde kaç defa arayabiliyor.Kaç dk konuşabiliyorsunuz???

valla canım benim askerim artık rahat ben ne desem yalan olur ama acemideyken akşam üzeri yada 5 dk bile konuşumaıyorlar çünkü sıra oluyor nasılsın iyi misin sesini duysa yeter yani

Heh sonunda ziyaretçiler birer birer aramıza katılmaya başladı :)
canım öncelikle hoşgeldin.
Nekadar zaman geçirdiğiniz değil bence önemli olan, tek yürek olup bugünlerin geçmesini bekliyosanızz doğru yerdesin şuan
Ziyaretçiler yüzünden paranoyak oldukk gelin aramızaa öyle uzaktan uzaktann okumayın kapımız herkese açık

Buarada hepimizin askeri fanatik bjklı sanırım :))

GuNaydinlar kizlarr
Ders arasinda cocuklar etkinlik yaparken giriyorum arada boyle :)
Laptopu getirmeyr baslayim hep acik olur umidindeyim hehe
Hosgelmis yeni gelenlerr hemide kastamonu grubundaymis keske daha once gelseydinn.
Neysem cocuklar kudurmaya basladi gelrim yine ben.

Kolay gelsinn canım çocuklarla uğraşmak zordur.
BEnde işi gücü bıraktım buralarda takılıyorum. Kovulucam yakında

Legooo
gece burda ikimiz olduğumuz için sana soruyorum bi konu vardı gece burda ne oldu o gördün mü kapatılmış galiba 7 aylık bişidi başlığı :44: nasıl sonuçlandı merak ettim

Legooo
gece burda ikimiz olduğumuz için sana soruyorum bi konu vardı gece burda ne oldu o gördün mü kapatılmış galiba 7 aylık bişidi başlığı :44: nasıl sonuçlandı merak ettim

o ne kız 7 aylık hamile falanmışta anlamamış mı ? evlilik dışı mıymış neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…