:) sevgili exclusive,,
dün yazmış olduğum diyaloğu tekrarlamak istemiyorum ama,, :)))
şaka bi yana, son günler artık onlara geçmez sana bitmez geliyordur
hani böyle iş değiştirirken de istifa edersin de ihbar süren sana yıllraca çalışmandan daha uzun giibi gelir,
heralde öyle bişey onlara da :)
bitmesinin heyecanı ve günlerin geçmeyişi, onları derriiinn bir hazeyana sürükleyip , bunun acısını da en sevdiklerinden çıkarmaya itiyor olabilir.
her halükardaaaa, anlayışlı olmak maalesef ki bizlere düşüyor :)
aman ya, o kadar yıl bizim triplerimizi, nazımızı çekiyorlar da , bi 6 aycık da biz çekiverelim napalım :)
şu an çocuğumun tek bir yemek mevzuunu abartması dışında bir tavrını görmedim, günahını da almıyım ama,
yaparsa da, benim planlarım hazır. hamilelikte alırım intikamımı :)
benim şafak bittiğinde sizinde çok az kalcak40 güncük nedir ki benden sonra hhooopppp geçer gider :13:
merhaba arkadaslar ben de ziyaretci pozisyonundan artik cikip artik foruma katki vermek istiyorum. emin olun bir cok insan da sevdiklerinden sizin sayenizde haber aldi, umutlandi. benim erkek arkadasim da kastamonuda acemi birligindeydi ve usta donemi bitliste olacakti. ancak bildiginiz olay esnasinda o da ordaydi. yara almadan kurtuldu. foruma gene kara bulutlar esturmemek icin bu konuyu geciyorum. sadece sunu bilin en bastan beri forumu okudugum icin onun haberini aldiktan sonra hemen buraya gelip sizlerden de haber almak istedim.
neden peki en bastan beri katilmadin derseniz de benim veya bizim durumumuz apayri. erkek arkadasim diye yazarken bile duraksadim cunku bizim biz olmamiz cok yeni. askere gitmeden hemen bir kac ay oncesidir tanismamiz. az zamanda cok cok guzel gunlerimiz de oldu ama asil sikintilar yakinlastirdi.o yuzden biraz zaman gecmesini de bekledim. askere gittiginde beni arayip aramayacagi bile bir soru isaretiydi. neyse ki basta sizler vardiniz siz uzerinden haber aldim :) boyleyken boyle iste..
merhaba arkadaslar ben de ziyaretci pozisyonundan artik cikip artik foruma katki vermek istiyorum. emin olun bir cok insan da sevdiklerinden sizin sayenizde haber aldi, umutlandi. benim erkek arkadasim da kastamonuda acemi birligindeydi ve usta donemi bitliste olacakti. ancak bildiginiz olay esnasinda o da ordaydi. yara almadan kurtuldu. foruma gene kara bulutlar esturmemek icin bu konuyu geciyorum. sadece sunu bilin en bastan beri forumu okudugum icin onun haberini aldiktan sonra hemen buraya gelip sizlerden de haber almak istedim.
neden peki en bastan beri katilmadin derseniz de benim veya bizim durumumuz apayri. erkek arkadasim diye yazarken bile duraksadim cunku bizim biz olmamiz cok yeni. askere gitmeden hemen bir kac ay oncesidir tanismamiz. az zamanda cok cok guzel gunlerimiz de oldu ama asil sikintilar yakinlastirdi.o yuzden biraz zaman gecmesini de bekledim. askere gittiginde beni arayip aramayacagi bile bir soru isaretiydi. neyse ki basta sizler vardiniz siz uzerinden haber aldim :) boyleyken boyle iste..
:) heh işte şöyle gelsin ziyaretçiler yahu , nedir o oyle kapı aralığından bakmalar :)
illa ki sevgilileri vs gidenler olması da şart deil , platonik aşk bilem olur :) maksat aynı özlemi sıkıntıyı yaşayanlarla ,bu günlerin hızlı hızlı geçmesini sağlamak..
geçmiş olsun çok.. Allah bi daha kimselere o korkuları yaşatmasın
aminn
Günayydııııınnnnnnnnnnnnnnnn kızlarrrr
Herkese iyi haftalarr. İnşallah çabucak akıp geçenn mutlu bi hafta yaşarız.
ŞAFAK: 114
haha geçer geçer nikitoşun da dediği gibiii son günler sancılı geçer ama
onunda meyvesini yemek nasıl tatlı gelirrr aiyyy şimdi düşündüm deee
düşünsenee o kadar kavga dövüş sonrasıı hasretli bir buluşmaaa filmlerdekiii gbiiii
aiiyy hemen vakit geçsinde o vakitleri yaşasammm
kavgada olsa güzel olur sevdiceklee :))
[video=youtube;NeRhrBcU_ec]http://www.youtube.com/watch?v=NeRhrBcU_ec&feature=youtube_gdata_player[/video]
Ben de bubble çığımdan ogrendigim bu güzide bilgiye sevgili "pek de romantik" kocamın bana söylediği şarkıyı paylaşayım istedim :)))
benle besiktas arasında kalmış bir insan kendisi :))) besiktas kısımlarını çıkarıp bana söyler kendisi, ne kdr yaratıcı di mı :))
Kızlar askerde olan sevgiliniz, nişanlınız ya da eşiniz günde kaç defa arayabiliyor.Kaç dk konuşabiliyorsunuz???
GuNaydinlar kizlarr
Ders arasinda cocuklar etkinlik yaparken giriyorum arada boyle :)
Laptopu getirmeyr baslayim hep acik olur umidindeyim hehe
Hosgelmis yeni gelenlerr hemide kastamonu grubundaymis keske daha once gelseydinn.
Neysem cocuklar kudurmaya basladi gelrim yine ben.
Legooo
gece burda ikimiz olduğumuz için sana soruyorum bi konu vardı gece burda ne oldu o gördün mü kapatılmış galiba 7 aylık bişidi başlığı :44: nasıl sonuçlandı merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?