canım duy sesimi :)
nerelerdesin sen kaç gün oldu merak ediyorumgel artıkk
o ne kız7 aylık hamile falanmışta anlamamış mı ? evlilik dışı mıymış neymiş
benimki cezalı mektup yok ona ama yazmayı çok isterdimmmm sen yazmayı mı düşünüyorsun yoksaaa
bence yazmalısın benim içimde kalcak çünküüü söyleyemediklerimmmm böhüüüü
tripli yazıcak diye biliyorum amaa yazdınmıı tripliii :)
Eheheh canım yazıyoruz biz evet, çok özel bir şey olacak ama daha yeri belli olmadı ki gönderelim.
seninki neden cezalı o kısmı anlayamadım :) yazmayı düşünüyoruumm iveett anı oluurr hem mutlu oluurr :))
birazcık sinirliyim ona ama yazıcam bende daha doğrusu yollicam yazıyorum zaten güzel şeylerrr,
sevdicekler orda yanlız moral olur ddiğin gibi hem yazzarken bende rahatlıyorummm yaz tabi yolla
ama kenarlarını yakmayı unutmayın :) kural 1 ne kadar özlem o kadar yanıkk :))
kızlar peki söylediniz mi mektup yazacağınızı yoksa habersiz mi yolluyorsunuz? bi de mektuplar okunuyor mu hala?
habersiz gööndericem ben öle düşünüyorum adresleri belli nasılsa okunur mektuplaar detaylı olmasada göz gezdirirler
ay bende yolliim ya cok sevinir canım benim
kac gunde gidiyor acaba? kargo da yollayabiliyor muyuz kızlar fikriniz var mı? lego yollayacağını söylemişti sanırım
hayırlısıyla belli olsunda gönderirsiniz canım mutlu oluurr oralardaaaa :) senin fikrin güzeldi hatırlıyoruumm eminm herkesten bişiler okuyunca daha hoş olucak :)
Evet canım herkesten iki satır birşeyler okuyacak 1 kağıtta toplayacağız hepsini.
Şekil A şöyle;
................................................................................................................................................................
Babaannen
..........................................................................................................................................................................................
Babacığın
ben yolladım kızlar kargo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?