347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım duy sesimi :)
nerelerdesin sen kaç gün oldu merak ediyorum gel artıkk

Bebişim geldim geldim. İyiyim çok şükür, askerimde iyi sabahtan akşama mesajlaşıyoruz. Daha yerine teslim olmadı, Bingöl çok karışıkmış. Sürekli helikopterler kalkıyor burdan komandoları götürüyor diyor. Bir de bugün bdp başkanı gelecekmiş, ortalık karışacak iyice diyor. Korhan nasıl? Sen nasılsın kuzum?

Son düzenleme:
benimki cezalı mektup yok ona ama yazmayı çok isterdimmmm sen yazmayı mı düşünüyorsun yoksaaa
bence yazmalısın benim içimde kalcak çünküüü söyleyemediklerimmmm böhüüüü

benimki cezalı mektup yok ona ama yazmayı çok isterdimmmm sen yazmayı mı düşünüyorsun yoksaaa
bence yazmalısın benim içimde kalcak çünküüü söyleyemediklerimmmm böhüüüü

seninki neden cezalı o kısmı anlayamadım :) yazmayı düşünüyoruumm iveett anı oluurr hem mutlu oluurr :))

Ayyy faturamı ödemeyi unutmuşum hattımı kapatmışlar, bizimkide mesaj atıp duruyor merak etti garibim ilk iş öğle aramda gidip faturamı ödedim.

kızlar selam dün gece gelemedim biraz sıkıntılı bi gece geçirdikte asker aşkımla
ama yazdıklarınızı okurken gülmekten öldüüüüm o kadar iyi geldi ki

özellikle nikita, hayalin süperdi canım

allah askerlerimize güç, sağlık, sabır versin

şafak 117

Eheheh canım yazıyoruz biz evet, çok özel bir şey olacak ama daha yeri belli olmadı ki gönderelim.

hayırlısıyla belli olsunda gönderirsiniz canım mutlu oluurr oralardaaaa :) senin fikrin güzeldi hatırlıyoruumm eminm herkesten bişiler okuyunca daha hoş olucak :)

seninki neden cezalı o kısmı anlayamadım :) yazmayı düşünüyoruumm iveett anı oluurr hem mutlu oluurr :))

birazcık sinirliyim ona ama yazıcam bende daha doğrusu yollicam yazıyorum zaten güzel şeylerrr,
sevdicekler orda yanlız moral olur ddiğin gibi hem yazzarken bende rahatlıyorummm yaz tabi yolla
ama kenarlarını yakmayı unutmayın :) kural 1 ne kadar özlem o kadar yanıkk :))

kızlar peki söylediniz mi mektup yazacağınızı yoksa habersiz mi yolluyorsunuz? bi de mektuplar okunuyor mu hala?

bende göndereyim diyorumda zamanlama nasıl göndereyimmi diye danışayım dedim onada sürpriz olucaaakk :) kesinlikle yollamalıyız ozaman sinirli de olsak hasret be gönder sende gönderr :))

habersiz gööndericem ben öle düşünüyorum adresleri belli nasılsa okunur mektuplaar detaylı olmasada göz gezdirirler

ay bende yolliim ya cok sevinir canım benim

kac gunde gidiyor acaba? kargo da yollayabiliyor muyuz kızlar fikriniz var mı? lego yollayacağını söylemişti sanırım

benimkine dedim ki bak kk da kızlar mektup yazıyor sana bende yollayım kenarlarını yakarım kalpler çizerim diye
benim herif istemedi zaten burda sana hasretim bi de mektup yollarsan fena olur ayrıca mektup yazana kadar yanıma gel dedi

hayırlısıyla belli olsunda gönderirsiniz canım mutlu oluurr oralardaaaa :) senin fikrin güzeldi hatırlıyoruumm eminm herkesten bişiler okuyunca daha hoş olucak :)

Evet canım herkesten iki satır birşeyler okuyacak 1 kağıtta toplayacağız hepsini.

Son düzenleme:

kesinlikle çok güzel fikiiirr bende aileye girmiş olsam bu fikri senden izinle çalardım tatlııımmm :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…