Evet canım herkesten iki satır birşeyler okuyacak 1 kağıtta toplayacağız hepsini.
kargo ile ne yollucksınız kızlar
ben yolladım kızlar kargo
kargo mektuptan daha hızlı gider diye bende kargo düşündüm içine mektubu da koyarım. peki canım özel olmayacaksa ne koydun? yani şu yüzden soruyorum mutlaka açılıp bakılıyordur askerde kısıtlama filan var mı acaba şu konulmaz bu konulabilir gibi
aa ama adres ne dicez ilçede bölük felan var mı genee ay hiçte anlamıyorum bunlardan sorcammı mecbur
kesinlikle çok güzel fikiiirr bende aileye girmiş olsam bu fikri senden izinle çalardım tatlııımmm :))
Bebişim geldim geldim. İyiyim çok şükür, askerimde iyi sabahtan akşama mesajlaşıyoruz.Daha yerine teslim olmadı, Bingöl çok karışıkmış. Sürekli helikopterler kalkıyor burdan komandoları götürüyor diyor. Bir de bugün bdp başkanı gelecekmiş, ortalık karışacak iyice diyor. Korhan nasıl? Sen nasılsın kuzum?
kısıtlama yok canım atkı ördüm ben onu gönderdim onu deneme için bende gönderdm hem adreste hemde kontrol nasıl olcak diye merak ediyorum. şimdi tekrar kargo yapıcam bukez sevdiği şeylerden göndericem
ya sorma yaaBugün vakit geçmek bilmiyor yahu niye öyle :44:
ya sorma yaa
bende sadece bana mi oyle geliyor diyodum
gecmiyorrr saatelrdir isteymisim gibi ama daha 4 saatcik olms
hosgeldinnn,keyfi yerindeydi dun kusum,bgn henuz konusmadik haberim yok
orda bile rahat durmuyo, ayakkabi resmi atmis 2 tane bunlari al parasini da ben vericem diye, neyin kafasini yasiyo orda bilmiyoum:))))))
amaan sukurler olsun ki cok iyi
hosgeldinnn,keyfi yerindeydi dun kusum,bgn henuz konusmadik haberim yok
orda bile rahat durmuyo, ayakkabi resmi atmis 2 tane bunlari al parasini da ben vericem diye, neyin kafasini yasiyo orda bilmiyoum:))))))
amaan sukurler olsun ki cok iyi
ay harikaymış canım ya çok iyi oldu bu bende düşünüp gödereyim bişeylerpeki sadece ptt olması gerek diye bir zorunluluk var mı
kızlar bana yardım edin ne koyabilirimki kargoya
bu aralar yollamam mukemmel olur cunku sıkıntılı bı donemden gecıyoruz ıkımızın de canı cok sıkkın
bana biraz fikir verir misiniz?
yok canım zorunluluk diye biliyorum ben ilk kez gönderdiğim için pttyi seçtim askeriye almaz falan diye ama sorunsuz gittiğine göre diğerlerindede gider.
canım mesela ben yeni yapcağım kargoya ne seviyosa onları koyucam sevceği bi kitap nutella koyucam dergi koyucam onu oyalıcak şeyler bulucam daha:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?