347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ben yolladım kızlar kargo

kargo mektuptan daha hızlı gider diye bende kargo düşündüm içine mektubu da koyarım. peki canım özel olmayacaksa ne koydun? yani şu yüzden soruyorum mutlaka açılıp bakılıyordur askerde kısıtlama filan var mı acaba şu konulmaz bu konulabilir gibi

kısıtlama yok canım atkı ördüm ben onu gönderdim onu deneme için bende gönderdm hem adreste hemde kontrol nasıl olcak diye merak ediyorum. şimdi tekrar kargo yapıcam bukez sevdiği şeylerden göndericem

aa ama adres ne dicez ilçede bölük felan var mı genee ay hiçte anlamıyorum bunlardan sorcammı mecbur

hosgeldinnn,keyfi yerindeydi dun kusum,bgn henuz konusmadik haberim yok
orda bile rahat durmuyo, ayakkabi resmi atmis 2 tane bunlari al parasini da ben vericem diye, neyin kafasini yasiyo orda bilmiyoum:))))))
amaan sukurler olsun ki cok iyi

kısıtlama yok canım atkı ördüm ben onu gönderdim onu deneme için bende gönderdm hem adreste hemde kontrol nasıl olcak diye merak ediyorum. şimdi tekrar kargo yapıcam bukez sevdiği şeylerden göndericem

ay harikaymış canım ya çok iyi oldu bu bende düşünüp gödereyim bişeyler peki sadece ptt olması gerek diye bir zorunluluk var mı

yalnız şaka maka bi buçuk ayda 710 sayfa yapmışız

Son düzenleme:
kızlar bana yardım edin ne koyabilirimki kargoya
bu aralar yollamam mukemmel olur cunku sıkıntılı bı donemden gecıyoruz ıkımızın de canı cok sıkkın
bana biraz fikir verir misiniz?

orda bile rahat durmuyo, ayakkabi resmi atmis 2 tane bunlari al parasini da ben vericem diye, neyin kafasini yasiyo orda bilmiyoum:))))))

Hoşbulduk canımmmm.
Hahaha fırsat bu fırsat canım kaçırma al hemen.
Nazarlar değmesin kuşum, hep iyi olsunlar hep.

Hoşbulduk canımmmm.
Hahaha fırsat bu fırsat canım kaçırma al hemen.
Nazarlar değmesin kuşum, hep iyi olsunlar hep.

ben de yazmak istyrm mektupp
benim de aklıma şöyle bir fikir geldi,
mektup kağıtlarını kendim resimlerle süslicem, yani , bi resmimizi kesicem ,word dosyasının en başına onu yapıştırıcam , mektubu da onun altındaki beyaz kısma yazıcam, mesela şöyle kii :) böyle sürekli değişik resimlerimizden fln eklesem diyorum , mesela onun ablasıyla ve yeğeniyle olanlardan annesiyle olanlardan :) kendi mektup kağıdını kendin yarat :) hem resim gibi saklaması da zor olmas die düşündüm, bilmem çok mantıklı mı ama

Yavrucagimla konustum.tam dersteydim bide.cocuklarin sesi arkadan geliyo.ozlemisim bu gurultuyu dedi sesi dustu biraz
Ben onu duyucam derdindeydim o anda bi bagirdim cocuklara sessiz olun diye yok yok henuz ozlememisim dedi:)
Toparladim durumu yanii.
Benim bi planim var.asla izin vermez biliyorum hatta sakin oyle bi cilginlik yapma dedi ama duramicak gibiyim:26:
Erzurum bingol 2.5 saatmis.cok samimi arkadasim orda gorev yapiyo.2-3 senedir gidiyoruz erzuruma.erzuruma gidip ertesi gun gunubirlik gidip goresim var.Aksama da donerim.
Bana fikir guzel deyin.
Git chelzy diyin.
Gor onu diyin.

ay harikaymış canım ya çok iyi oldu bu bende düşünüp gödereyim bişeyler peki sadece ptt olması gerek diye bir zorunluluk var mı

kızlar bana yardım edin ne koyabilirimki kargoya
bu aralar yollamam mukemmel olur cunku sıkıntılı bı donemden gecıyoruz ıkımızın de canı cok sıkkın
bana biraz fikir verir misiniz?

yok canım zorunluluk diye biliyorum ben ilk kez gönderdiğim için pttyi seçtim askeriye almaz falan diye ama sorunsuz gittiğine göre diğerlerindede gider.
canım mesela ben yeni yapcağım kargoya ne seviyosa onları koyucam sevceği bi kitap nutella koyucam dergi koyucam onu oyalıcak şeyler bulucam daha:))

çok teşekkürler canım yardımların için bende aklıma geldikçe yazarım fikir olması açısından. sanırım diğer özel kargolarla yollarsak daha çabuk gider ben aps ye bile verebilirim yani bugün düşüniim de yarın göndereyim ben. çok teşekkürler kızlar çok ama çok iyi oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…