Hoşbulduk canımmmm.
Hahaha fırsat bu fırsat canım kaçırma al hemen.
Nazarlar değmesin kuşum, hep iyi olsunlar hep.
ya sorma yaa
bende sadece bana mi oyle geliyor diyodum
gecmiyorrr saatelrdir isteymisim gibi ama daha 4 saatcik olms
kızlar bana yardım edin ne koyabilirimki kargoya
bu aralar yollamam mukemmel olur cunku sıkıntılı bı donemden gecıyoruz ıkımızın de canı cok sıkkın
bana biraz fikir verir misiniz?
ben de yazmak istyrm mektupp
benim de aklıma şöyle bir fikir geldi,
mektup kağıtlarını kendim resimlerle süslicem, yani , bi resmimizi kesicem ,word dosyasının en başına onu yapıştırıcam , mektubu da onun altındaki beyaz kısma yazıcam, mesela şöyle kii :) böyle sürekli değişik resimlerimizden fln eklesem diyorum , mesela onun ablasıyla ve yeğeniyle olanlardan annesiyle olanlardan :) kendi mektup kağıdını kendin yarat :) hem resim gibi saklaması da zor olmas die düşündüm, bilmem çok mantıklı mı ama
Eki Görüntüle 516839
:) di mi, askerde oturmuş ayakkabı bakan bi kocam var düşünün,
ayakkabı hastası kendisi, mesela 2 renk arasında kararsız mı kaldım, o da beğendiyse o ayakkbıyı 2 rengini birden aldırır.
ama al dediği marka biraz pahalı, çok istediğim bi markaydı, gitmiş orada araştırmış yurtdışı gönderim yapan bir site bulmuş, orada 3 te 1 fiyatına,
ama sonuçta yabancı ve hiç bilmediğim bir site, yurtdşndan gönderim yapıyor 17 günde ancak geliyormuş ayakkabı, biraz riskli geldi bana,,almıcam , msj attım, bakalım nasıl dönecek :)
sanırım boş vakti çok hayal kurmaya fırsatı var yavrucumun :):)
evet evet maşallahh maşallahh , hep böyle gitsin hep iyi olsunlar, onlar iyiyken biz daha iyiyiz
Yavrucagimla konustum.tam dersteydim bide.cocuklarin sesi arkadan geliyo.ozlemisim bu gurultuyu dedi sesi dustu biraz
Ben onu duyucam derdindeydim o anda bi bagirdim cocuklara sessiz olun diye yok yok henuz ozlememisim dedi:)
Toparladim durumu yanii.
Benim bi planim var.asla izin vermez biliyorum hatta sakin oyle bi cilginlik yapma dedi ama duramicak gibiyim:26:
Erzurum bingol 2.5 saatmis.cok samimi arkadasim orda gorev yapiyo.2-3 senedir gidiyoruz erzuruma.erzuruma gidip ertesi gun gunubirlik gidip goresim var.Aksama da donerim.
Bana fikir guzel deyin.
Git chelzy diyin.
Gor onu diyin.
Yavrucagimla konustum.tam dersteydim bide.cocuklarin sesi arkadan geliyo.ozlemisim bu gurultuyu dedi sesi dustu biraz
Ben onu duyucam derdindeydim o anda bi bagirdim cocuklara sessiz olun diye yok yok henuz ozlememisim dedi:)
Toparladim durumu yanii.
Benim bi planim var.asla izin vermez biliyorum hatta sakin oyle bi cilginlik yapma dedi ama duramicak gibiyim:26:
Erzurum bingol 2.5 saatmis.cok samimi arkadasim orda gorev yapiyo.2-3 senedir gidiyoruz erzuruma.erzuruma gidip ertesi gun gunubirlik gidip goresim var.Aksama da donerim.
Bana fikir guzel deyin.
Git chelzy diyin.
Gor onu diyin.
Toparladim durumu yanii.
Bana fikir guzel deyin.
Git chelzy diyin.
Gor onu diyin.
yabancı site derken ebay gibi mi eğer oysa ben ordan çok alışveriş yaptım sorun çıkmadı hiç
Toparladim durumu yanii.
Bana fikir guzel deyin.
Git chelzy diyin.
Gor onu diyin.
Bende size bir şey sormak istiyorum kızlar. Sizce bu topuzlar nasıl? Gelin başı için.
İstediğim model bu.
Eki Görüntüle 516848
Geçenlerde Bergüzar Korel'de arkadaşının düğünü için bu topuzu yaptırmış. Bana da gider diye düşünüyorum. Sizce model nasıl?
Eki Görüntüle 516849
Eki Görüntüle 516850
Bende size bir şey sormak istiyorum kızlar. Sizce bu topuzlar nasıl? Gelin başı için.
İstediğim model bu.
Eki Görüntüle 516848
Geçenlerde Bergüzar Korel'de arkadaşının düğünü için bu topuzu yaptırmış. Bana da gider diye düşünüyorum. Sizce model nasıl?
Eki Görüntüle 516849
Eki Görüntüle 516850
Sankim bu resimdede benziyoruz. Bana da gider gibi geldi.
Eki Görüntüle 516865 Eki Görüntüle 516866
Nikitam duvağımı tepeden istemiyorum. Onu da göstereyim nasıl istediğimi. Saçım topuz olmazsa rahibe modeli, olursa topuzun altından iki duvak istiyorum biri uzun diğeri kısa. Oynarken uzunu çıkaracağım.
gönder bakalım kuşum
evet ya ne kadar benzemişsiniz :):):)
ben de çok pişmanım keşke duvağı kesseydim bana eziyet oldu dğnde
saçımı da ona tutturarak topladığından çıkaramamıştım
kesmek neden aklıma gelmedi diyorum
at bakalım duvak modellerini de :)
Rahibe duvak modeli bu. Saçlarım açık olursa istiyorum ama hafif su dalgası yaptırıp alnımdanda taşlı tuşlu birşeyler sakarsa böyle taktırmayı düşünüyorum. Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 516872
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?