347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hoşbulduk canımmmm.
Hahaha fırsat bu fırsat canım kaçırma al hemen.
Nazarlar değmesin kuşum, hep iyi olsunlar hep.

:) di mi, askerde oturmuş ayakkabı bakan bi kocam var düşünün,
ayakkabı hastası kendisi, mesela 2 renk arasında kararsız mı kaldım, o da beğendiyse o ayakkbıyı 2 rengini birden aldırır.
ama al dediği marka biraz pahalı, çok istediğim bi markaydı, gitmiş orada araştırmış yurtdışı gönderim yapan bir site bulmuş, orada 3 te 1 fiyatına,
ama sonuçta yabancı ve hiç bilmediğim bir site, yurtdşndan gönderim yapıyor 17 günde ancak geliyormuş ayakkabı, biraz riskli geldi bana,, almıcam , msj attım, bakalım nasıl dönecek :)
sanırım boş vakti çok hayal kurmaya fırsatı var yavrucumun :):)
evet evet maşallahh maşallahh , hep böyle gitsin hep iyi olsunlar, onlar iyiyken biz daha iyiyiz

ya sorma yaa
bende sadece bana mi oyle geliyor diyodum
gecmiyorrr saatelrdir isteymisim gibi ama daha 4 saatcik olms

Bana da geçmek bilmedi bugün. Pzts ya ondan herhalde.

kızlar bana yardım edin ne koyabilirimki kargoya
bu aralar yollamam mukemmel olur cunku sıkıntılı bı donemden gecıyoruz ıkımızın de canı cok sıkkın
bana biraz fikir verir misiniz?

Canım biz bir 10 kişi kadar mektup yazıyoruz. Mektup dediğimde herkesten 2 satır olacak tek bir sayfada.
Birdeee bjk'ın ve diğer sevdiği bir kaç futbol ve oyun dergisi var playstation oyunlarıyla ilgili haberler var içinde o dergileri koyacağım. Bir de Atatürk ile ilgili bir kitap vardı almak istiyordu ne zamandır çok kalın unuttum şimdi adını, araştırıp onu bulacağım onu da ekleyeceğim.

Son düzenleme:

bunu ben yapıyorum
şık bi defter aldım ama çizgisiz beyaz yapraklı kapağı hoş olsun diye talan ettim ortalığı
fotolarımızı çıkarttırcam ben albüm yapar gibi yapıştırmak istiyorum...
altına da her güne hissettiklerimi yazıyorum. şimdilik foto kısmını boş bırakıyorum bu hafta içi halledicem onu
artık gelince bol bol okur

yabancı site derken ebay gibi mi eğer oysa ben ordan çok alışveriş yaptım sorun çıkmadı hiç

Canım biz bir 10 kişi kadar mektup yazıyoruz. Mektup dediğimde herkesten 2 satır olacak tek bir sayfada.
Birdeee bjk'ın ve diğer sevdiği bir kaç futbol ve oyun dergisi var playstation oyunlarıyla ilgili haberler var içinde o dergileri koyacağım. Bir de Atatürk ile ilgili bir kitap vardı almak istiyordu ne zamandır çok kalın unuttum şimdi adını, araştırıp onu bulacağım onu da ekleyeceğim.[/QUOTE]

evet oyun dergisi çok mantıklı benim aşkımda oyun delisidir çünkü :) çok teşekkür ederim canım bunu da eklerim

Ben olsam giderdim başka kızar mızar ama görünce dayanamaz diye risk alırdım tabi bir de şu var bingöle giderken yollar nasıl :44:

Canım gidip görmeni isterim tabi ki ama daha yerlerine yerleşmediler, yerleşsinler o zaman düşünebilirsin şuan oralar çok karışık. Dayım diyarbakırda görev yapıyor, sivilleri bile durdurup arıyorlarmış. Bence şu ara biraz ertele canım bu fikrini. Mesela bizimki ben bir bakayım gelinecek gibiyse ben haber veririm size diyordu.

Canım otobüs falan var mı? Yollar nasıl acaba???

yeri belli olsun bi yerleşsin gidersin,,
kara yolu çok da güvenilir değil diye istemiyordur,,
dur bi bakalım iyice bi gitsin yerine bi kesinleşsin
o zmn el birliği ile destekleriz koşa koşa gidersin :)

Bende size bir şey sormak istiyorum kızlar. Sizce bu topuzlar nasıl? Gelin başı için.

İstediğim model bu.
Eki Görüntüle 516848

Geçenlerde Bergüzar Korel'de arkadaşının düğünü için bu topuzu yaptırmış. Bana da gider diye düşünüyorum. Sizce model nasıl?

çok yakışır sanaa , çok güzel bi topuzz
duvağını da buradaki gelin gibi taktırsana, bayılıyorum :)
ilk resim benim de favorim oldu,, :)

Sankim bu resimdede benziyoruz. Bana da gider gibi geldi.

Eki Görüntüle 516866

Nikitam duvağımı tepeden istemiyorum. Onu da göstereyim nasıl istediğimi. Saçım topuz olmazsa rahibe modeli, olursa topuzun altından iki duvak istiyorum biri uzun diğeri kısa. Oynarken uzunu çıkaracağım.

gönder bakalım kuşum
evet ya ne kadar benzemişsiniz :):):)
ben de çok pişmanım keşke duvağı kesseydim bana eziyet oldu dğnde
saçımı da ona tutturarak topladığından çıkaramamıştım
kesmek neden aklıma gelmedi diyorum
at bakalım duvak modellerini de :)

Rahibe duvak modeli bu. Saçlarım açık olursa istiyorum ama hafif su dalgası yaptırıp alnımdanda taşlı tuşlu birşeyler sakarsa böyle taktırmayı düşünüyorum. Sizce nasıl?

Son düzenleme:

Bebeğim diğerini atmadım senin düğünde taktığın şekil çünkü ama çift duvak istiyorum biri kısa biri uzun. Kısayı alta takıyorlar, üstteki çıkıyor oynarken kısa kalıyor. Uzunu giriş faslında, nikah ve ilk dansta kullanacağım sadece bir de fotoğraf çekimlerinde.

evett , çok güzel,,
benim yüzüm bana çok ablak gelmeyeydi, ben de böle ya da o tepeden olan duvaktan yaptırabilrdim :)
sana çokk yakışacak kuşum

ben de kesmeyi bi türlü akıl edemediğim duvağımı paylaşıyım dedim
snra vazgeçtim,
ama düzenle desem de eklediğim resmi silemediğim için mecbur kaldım :)

Eklentiler

• $n7.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…