347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

nişan fotolarından gördüğüm kadarıyla bu tarz topuz süper olur

bence kesinlikle çok yakışır canım sanaaaaaaa bende çok beğendim topuzuuu

Sağolun kuzular doğru seçimde ilerliyorum o zaman. En korktuğum makyaj aslında, saç bir şekilde halledilirde makyajdan çok korkuyorum. İstemede bana profesyonel yapıldı mesela, eve geldi makyöz yaptı bir de bir sürü para aldı gitti. Sonra ben iki saat yıkadım takma kirpiklerim düştü. Kendim yaptım sonra. Annemde çok kızdı sen yakınlarımızın evine makyaj yapmaya gidiyorsun, kendininkinde ise başkasını çağırıyorsun dedi. Gerçekten kötüydü. Ben yüzümü, kaş, göz şeklimi çok iyi biliyorum ve çok muntazam makyaj yaparım gerçekten tüm çevrem bilir. Yetenekliyim bu konuda. Kalemi tek seferde profesyonel gibi çekerim ki makyaj konusunda profesyonel sayılırım. Her gün işe gelirken yarım saatimi makyaja ayırırım. Öyle koyu makyajları da sevmem, yok gibi olan gizli makyajı seviyorum. İsteme ve nişan makyajımı kendim yaptım. Düğünde de aynı şey olur diye çok korkuyorum, çıkarması çok zahmetli çünkü. Kendim mi yapsam bilemiyorum. Kendi yaptığım makyajlarda fazla gizli oluyor sanırsam fotoğraflara pek yansımıyor.

Son düzenleme:

heh iste mukemmel bi cozum
kisa gorunmicekse alta takicaklarsa daha iyi cift kat i ih :) cok yakiscak sana her 2 si dee

gelinlik modeli de at gorelim kusum :)

tripli canım bi kaç piirova yaparsın önceden sen de yön verirsin en içine sineni bulursunuz olur biteeer

dugun bu bebem agir olsun biraz makyajin istemedeyken agir olmstr ama dugun gunu agir olmasinda fayda var brz.. agir deyince koyu koyu gozler dudaklar kippppkirmzi yanaklar diil tabi, onlari pastel yaparlar
ya benim bi arkim var izzmir de senin mailini atsana bana onun fotolarini cektigi bi kac gelin vardi makyajiini begendigin olursa sana ogrenirim nerde yaptirmislar

tripliii canm bence istemedeki makyajın nişandaki makyajn çok iyi profesyonel ellerden çıkmş gbiii düğünde nişanda en korktuğm sahnedir makyaaj ve saaçç :)

Ayyy canım sağolasın hemen sana faceten msj atıyorum mail adresimi. Çok sevindim şuan çok.:124:

Nikitam gelinlik demişsin... Pronoviastan bir model beğendim çok sade o olacak zannediyorum. Aynı modelden başka yerde bulamazsam diktireceğim sanırım. Onunda resmi az sonra geliyor.

Son düzenleme:
Canım pronoviastaki modeli bulamadım çünkü 2011 yılına aitti. Pronoviasa şuan 2013'ler gelmiş bile. Şimdi onları inceleyeceğim ama tarzım şu. Selen Sevigen'in modelinde olacak sanırsam. Belimde ise kuşağın uçuk pembesini hayal ediyorum.

Eklentiler

• $ozen_3-2606_334.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 293
Son düzenleme:
Benimki telefonu yakalatmış akşam üstüne de maça dalmış ve içtimayı kaçırmış. 5 yaşında çocuk yaaa. Ben şafak sayma bölümünde sizden yavaş yavaş ayrılcam sanırım

Benimki telefonu yakalatmış akşam üstüne de maça dalmış ve içtimayı kaçırmış. 5 yaşında çocuk yaaa. Ben şafak sayma bölümünde sizden yavaş yavaş ayrılcam sanırım

aa geçimş olsn canm bi ceza flan almamıştr umarım kafa dağıtırken unutmştr vakti üzülme sen inş ceza flan yoktur

Sağolasın kuzucuk. Darısı başına. Bu sene olsaydı kesin böyle derdim ama yaza kadar daha çok var belki fikirlerimde ufacık tefecik minicik değişiklikler olabilir.

darısıııııı başımaaaa nişanıma düğünümee çok fikirleşicem seninle tiripliii unutma beniii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…