347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biraz daha komutanlığına dönmezse bende amaaaan diyeceğim
Mektup olayını tam bilemiyorum okuyup okumadıklarını
Öğrenirim haber veririm dedi

Selam kızlar...Ben askerim acemi birliğindeyken göndermiştim Kastamonuya komutan mektubu açık verdi dedi orda okunuyordu yani ama yerine komutanına göre değişir mi bilmiyorum...

Ya ben çukurcaya mektup göndersem gider mi ki çünkü şu an vanda yolun güvenli olmasını beklese de çukurcada yapcak askerliğini ve ırak sınırına sıfır noktasında birliği nasıl gitcek oraya mektup ((

gider ya , gider de, hele bi gitsin yerine öyle gönder bence
ktm den gittikten snra,,

Nikita maşallah fıstık gibisin
Lego kız geri kalma oft de olsun gözün illa bomba bi konu çıkıyor geceleri
düğün fotolarımızı sana çektireyim bari

slm kızlar derdim var bu aralar, dünden beri sevdiğimle konuşmuyoruz dün çarşı iznine çıkmasına rağmen mesaj yazmadı ben yazdım hattı kapalıdır diye düşünüyodum çünkü arkadaşından kullanıyodu o gün telefon alcaktı bi baktım hattı açık çok kızdım sordum soğuk bi ifadeyle yeni geldim nöbetteyim dedi daha da mesaj falan atmıyor ben de yazmıyorum sanırım aramız bozuluyo kafama binbir türlü şey geliyo ya başkalarıyla konuşuyosa niye bana yazmıyoki(((((((( ağlicam artık((((

Bunu geçen gecelerde söyleyecektin kız
Yarın okulum başlıyor
Son sınıf olmama rağmen 8 buçukta hem de
Ama yine de takip ediciğym
Kendi çapımda çırpınıyorum fotoğraf anlamında da balım güzel olduğunu söylüyorlar ama yine de epey yolum var

Canım belki canı başka bi şeye sıkılmıştır
Anlatıp seninde canını sıkmak istemiyordur

Selammm kızlarrr ben geldimmm 1 iş günü daha bitti çok şükürrr
nasılsınızz bakalım bol bol kaynatmışsınızz keyifli sohbetler yapılmış ne güzel
Ben regl olucağım için yine çok duygusalımm sebepsiz yere herşeye ağlıyorum hamile gibi hissediyorum kendimi

Canım belki canı başka bi şeye sıkılmıştır
Anlatıp seninde canını sıkmak istemiyordur

bilmiyorum eskiden muhakkak arardı bi gün arayamasa ertesi gün muhakkak niye arayamadığını falan yazardı iki gündür gerçekten soğuğuz ve bi anda olduk böyle hani insan hissederya aynı öyle hissediyorum acaba msj atsam mı:/

at ya at sor bakalim ben boyle bsy hssedyrm cok uzuluyrm fln de baklm ne dicek

heyytt aglamak yooook gulmek var
yeni sloganimiz :) babilcan yakisio mu sana aglamakkk

yaw bu arada, mikemmel konuları benlen de paylaşın :) uykusuz kalıyorum geceleri, sıkılyrm
accık değişiklik olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…