Bi deee kurabiyeyi ben yaptırıyorummm
İnternetten kurabiyeler yapan birisini buldum ona yaptırcam
Hem güzel hem ucuz yapan bir onu buldum
İstersen sana özel mesajla profilinin linkini atayım hadedreamım :)
Herlese iyi aksmlar gecmisi okuyamadim umarim iyisinizdir herkese selamlar
legommmm evet evettt mesa kutumu gözlüyor olucağımm bu arada 100 milonda tıkta benimde bayağı katkım var replay replay
adam bizim sayemizde ekmek yiyor hahaha :)
bu arada kurabiyeler süsdeğil dimi böyle bebek kurabiyeleri falan olur ya onun gibi mi yoksa halis muhlis kurabiyemi olucak bu konuda cahilim birazcıkkk
Herlese iyi aksmlar gecmisi okuyamadim umarim iyisinizdir herkese selamlar
Merhaba kızlar.Bugün okul başladı son sınıf olmanın bıkkınlığıyla hiç okula gidesim yok mutsuz oldum resmen açıldı diyeama belkide bu senenin tadını çıkarmak lazım bir daha üniversite hayatım olmayacak..Bir yandanda seviniyorum ilk dönem bittidiğinde sevdiceğime kavuşmuş olacam :)) zaman okulla dersle ödevle sınavla geçecek işte.Birde bakmışım askerlik bitmiiiiiiiiişşşşş :)))
valla canım tadını çıkar bencede.. iş hayatı daha zorr.. okula istediğinde gitmeyebiliyorsun ama işe gitmeme lüksün yokk
Hosbulduk chelzy iyimisiniz
Kizlar ne videosu merak ettim
Doğru iş daha zor iki defa staj yaptım iş hayatına çok hevesli olmama rağmen soğudum resmen:)tabi para mara almıyorsun ve saçma sapan işler yapıyorsun bu ondanda olabililir:)
her gün gitmek zorundasın hemde tüm gün:) gerçekten çok gıcık hastalık falan dinlemez ama karnım ağrıyor okula gitmem,uyanasım gelmiyor okula gitmem,öğleden sonraki ders çok sıkıcı hadi girmeyelim....:))gerçekten okumak iyiymiş...
Canım güney koreli bi adam var onun videosu bi kaç sayfa önceye bakarsan bulabilirsin
Senin canın mı sıkkın?
Duygu nasilsin canim ben iyim tatildeyim dinleniyprum canim
lego kurabiyemi yaptiriyosun canim benimde takipte oldugum birkac kurabiyeci var hattaha arkadasima yaptirdim askerime yaptirsammi diyprum
Duygu nasilsin canim ben iyim tatildeyim dinleniyprum canim
lego kurabiyemi yaptiriyosun canim benimde takipte oldugum birkac kurabiyeci var hattaha arkadasima yaptirdim askerime yaptirsammi diyprum
eşimi de görmek istemiyorum sülalesini de şafak mafak da umrumda değil artık saymıyorum ben!
eşimi de görmek istemiyorum sülalesini de şafak mafak da umrumda değil artık saymıyorum ben!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?