347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ağla boşver "ağlamayan gözler gülmeyi bilemez" diye kamyonların falan arkasında yazan bi söz var bugün benim de bu arabesk hayatıma çok uyuyo

At bakalım ne diyecek?
Muhtemelen üstüme gelme filan diye tavır yapacaktır :S
Bazen erkekler böyle yapıyor
Anlamsız bi şekilde

grazie sedulucan :))

legoss benim de beybi fotolarini sen ckersin belkim :?

Ahhh balım beğenirseniz neden olmasın?

Bak bak bak yaaaa yine herkes bi üzgün moda mı giriyor neeee?

Daha önce paylaş mıydım bilmiyorum şimdi size ödev veriyorum
Paylaşığım videoları izlicek ve tabi dinliceksiniz
Ben annamam arkadaş

[video=youtube;r6TwzSGYycM]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=r6TwzSGYycM[/video]bu biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr

[video=youtube;n8I8QGFA1oM]http://www.youtube.com/watch?v=n8I8QGFA1oM&feature=relmfu[/video] bu ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

anacım bu çekik gözlüler ne kadar büyürse büyüsün çocuk gibi gösteriyorlar

[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=relmfu[/video]bu da üüüüüçççççççç

İzlemeden gelmeyin

anacım bu çekik gözlüler ne kadar büyürse büyüsün çocuk gibi gösteriyorlar

Ama çok sempatikleeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğrrrrr
Ufacık minicik
Minyoncucuk
O sesleri mimikleri filan
Oyuncak kedi gibiler
Big ket veri veri big ket

ben ufaktan kaçıyorum şimdi gece burdayım alemlere akalım

hadi buyrun cvp..ona göre de soğukmuşuz akşam msj atmış cvp vermemişim daha ne yapabilirmiş..öğlen msj atmasam telefonunun açık olduğundan bile haberim olmicaktı kızdığımı biliyo akşam da hiç bişey olmamış gibi nbr? yazarsa cvp vermem tabi..çok kötüyüm ben ya:'((

attım msj telefonu da açık maşallah anında iletildi

Keşke atmasaydın.Bende bugun bi tribe gireyim dedim kendisine ters tepti valla.
Yapma gözünü seveyim dedi ama o anda söylerkenki voltajı 1500dü .Uzatmadım daha.
O yüzden üstüne gitme.Düzelir.Kafana takıp uzatma yai konuyu.Tadınız kaçmasın.
Benide kastamonuda günde en az 2 defa arardı.Burda ıı ıhh.1defa yetiyo paşamıza.
Daralmıştır.Herkesin daralınca tepkisi farklı oluyor.Kimisi kabuguna cekılıyor.Bizimki de öyle sanırsam.
Senin askerinde öyledir belki.Takma canımm.

haklısın chelzy..çok değişti çok içime oturuyo yaptığı, düşündükçe gözlerim doluyo inan bizim işimiz daha zormuş gidene ne var..napalım sabredicez umarım düzelir..

bunu biliyorum bu bildiğin bedük yani

Sesi hareketleri filan aynısı di miiiii?
Sedulu ilginç bulduğun her konunun linkini istiyorum balım ona göre ben burada olmasam da at

Bubble valla ben de çok takip edemiyorum sıkıldıkça farklı topicleri geziyorum(du)

eylüllcüm canım şimdi o orada tek başına ya basit bi şeyi kafasına senden daha çok takacaktır emin ol
Hiç bi şey olmamış gibi devam et
Hatta bu seferlik gönlünü al
Gelince acısını misli misli çıkarırsın

legoooo bu şarkıyı daha önce palyaşmıştınnnn, ne biçin deöiştimm, millet bunla kopuyor nasıl neşhur oldu
sen paylaşalı 10-12 gün olmuş ondan beri 100 milon tık almışşş, senin zevkine güveniorum takipte kaliciğimm :)

nikitaaa maşşallah söylenicek söz yokkk güzell hatunsunnn, ben de saçlarımıı sarıdan döndürmek zorunda kaldım
bazen çok üzlüyorum ama öyle icap ettiiii çok sevdim sç renginiii

tripliii henüz gelin olamadığımız için sana tavsie veremiyeceğim ama bencede gelin makyajı ağır olmalı sen zaten konuşursunn
o şekişlde yaparlarr ben ablamın düğününde saçımı beğenmeyip 2 kere bozdurmuştum, makyaşımıda 3 kere
düdükler hepsinin parasını 2şer 3er almışlardıı enişte bana garip garip bakıordu ödeme işini sonradan öğrendim
demekki ondan bakıyormuş öyle sen işini sağlama al hahahaha

bu arada telden okuduğum birde hafızam yok denicek kadar az olduğu için kurabiye yapıcak olan kimdi
nerde yaptırıorsunn nolursun banada söyle :))

sinirliyim ama tüm güzel fikirlere açığımm
yanlız benimkini 20 tane kurabiye değil bööyle bi kaç tane duble iskender yollasam daha çok sevinir yemeği çok seviyor :)
ama onada sevinir herlade diye düşünüyorum :)

Kuzum vallahi yarısını ben mi yaptım acaba diye düşünüyorum bazen

Bi deee kurabiyeyi ben yaptırıyorummm
İnternetten kurabiyeler yapan birisini buldum ona yaptırcam
Hem güzel hem ucuz yapan bir onu buldum
İstersen sana özel mesajla profilinin linkini atayım hadedreamım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…