Selammm kızlarrr ben geldimmm 1 iş günü daha bitti çok şükürrr
nasılsınızz bakalım bol bol kaynatmışsınızz keyifli sohbetler yapılmış ne güzel
Ben regl olucağım için yine çok duygusalımm sebepsiz yere herşeye ağlıyorum hamile gibi hissediyorum kendimi
bilmiyorum eskiden muhakkak arardı bi gün arayamasa ertesi gün muhakkak niye arayamadığını falan yazardı iki gündür gerçekten soğuğuz ve bi anda olduk böyle hani insan hissederya aynı öyle hissediyorum acaba msj atsam mı:/
grazie sedulucan :))
legoss benim de beybi fotolarini sen ckersin belkim :?
yaw bu arada, mikemmel konuları benlen de paylaşın :) uykusuz kalıyorum geceleri, sıkılyrm
accık değişiklik olur :)
Bak bak bak yaaaa yine herkes bi üzgün moda mı giriyor neeee?
Daha önce paylaş mıydım bilmiyorum şimdi size ödev veriyorum
Paylaşığım videoları izlicek ve tabi dinliceksiniz
Ben annamam arkadaş
[video=youtube;r6TwzSGYycM]http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=r6TwzSGYycM[/video]bu biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrr
anacım bu çekik gözlüler ne kadar büyürse büyüsün çocuk gibi gösteriyorlar
[video=youtube;9bZkp7q19f0]http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=relmfu[/video]bu da üüüüüçççççççç
İzlemeden gelmeyin
attım msj telefonu da açık maşallah anında iletildi
Keşke atmasaydın.Bende bugun bi tribe gireyim dedim kendisine ters tepti valla.
Yapma gözünü seveyim dedi ama o anda söylerkenki voltajı 1500dü .Uzatmadım daha.
O yüzden üstüne gitme.Düzelir.Kafana takıp uzatma yai konuyu.Tadınız kaçmasın.
Benide kastamonuda günde en az 2 defa arardı.Burda ıı ıhh.1defa yetiyo paşamıza.
Daralmıştır.Herkesin daralınca tepkisi farklı oluyor.Kimisi kabuguna cekılıyor.Bizimki de öyle sanırsam.
Senin askerinde öyledir belki.Takma canımm.
bunu biliyorum bu bildiğin bedük yani
legoooo bu şarkıyı daha önce palyaşmıştınnnn, ne biçin deöiştimm, millet bunla kopuyor nasıl neşhur oldu
sen paylaşalı 10-12 gün olmuş ondan beri 100 milon tık almışşş, senin zevkine güveniorum takipte kaliciğimm :)
nikitaaa maşşallah söylenicek söz yokkk güzell hatunsunnn, ben de saçlarımıı sarıdan döndürmek zorunda kaldım
bazen çok üzlüyorum ama öyle icap ettiiiiçok sevdim sç renginiii
tripliii henüz gelin olamadığımız için sana tavsie veremiyeceğim ama bencede gelin makyajı ağır olmalı sen zaten konuşursunn
o şekişlde yaparlarr ben ablamın düğününde saçımı beğenmeyip 2 kere bozdurmuştum, makyaşımıda 3 kere
düdükler hepsinin parasını 2şer 3er almışlardıı enişte bana garip garip bakıordu ödeme işini sonradan öğrendim
demekki ondan bakıyormuş öyle sen işini sağlama al hahahaha
bu arada telden okuduğum birde hafızam yok denicek kadar az olduğu için kurabiye yapıcak olan kimdi
nerde yaptırıorsunn nolursun banada söyle :))
sinirliyim ama tüm güzel fikirlere açığımm
yanlız benimkini 20 tane kurabiye değil bööyle bi kaç tane duble iskender yollasam daha çok sevinir yemeği çok seviyor :)
ama onada sevinir herlade diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?