eşimi de görmek istemiyorum sülalesini de şafak mafak da umrumda değil artık saymıyorum ben!
çokkk berbat bi pazartesiydi iş dönüşü yolda bayılıyodum şekerim düşmüş heralde, herşeyi içime ata ata bünyem patlak verdi biyerden. minibüsteydim birden gözlerim kararmaya başladı, içim çekiliyodu sanki aşağı doğru ,nasıl indiğimi bile hatırlamıyorum iner inmez yakındaki bi taşın üstüne oturdum abimi aradım gel yetiş diye allahtan çalıştığı yer çok yakında 5 dk ya geldi hemen, hastaneye de gitmek istemedim eve geldim yatıyorum saat 6dan beri. bitsin artık bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, boğazım ağrıo, midem bulanıyo, hiç halim yok
çokkk berbat bi pazartesiydi iş dönüşü yolda bayılıyodum şekerim düşmüş heralde, herşeyi içime ata ata bünyem patlak verdi biyerden. minibüsteydim birden gözlerim kararmaya başladı, içim çekiliyodu sanki aşağı doğru ,nasıl indiğimi bile hatırlamıyorum iner inmez yakındaki bi taşın üstüne oturdum abimi aradım gel yetiş diye allahtan çalıştığı yer çok yakında 5 dk ya geldi hemen, hastaneye de gitmek istemedim eve geldim yatıyorum saat 6dan beri. bitsin artık bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, boğazım ağrıo, midem bulanıyo, hiç halim yok
Ayyyy canım benim çok geçmiş olsun
Yine de bi hastaneye gitsen güzel olur aslında
geçmiş olsun canım ya bi hastaneye falan gideydin :44:
alışamadım hala aşkımın yokluğuna onsuz hastaneye bile gitmek istemedimsonra eve gelince ağladım biraz rahatladım. gidip yatıyım en iyisi kızlar yarın görüşürüz hepinizi çoookkk öpüyorummm iyi geceler
Kuşum ya :) yerim seni:13:Aa gizcim hoşgeldin... Ama oldu mu şimdi nasıl okumazsın önceki sayfaları...Gellin saçı, makyajı, gelinlik tamda ilgini çekecek şeyler var. Hatta güzeller güzeli bir gelin de görebilirsin önceki sayfalarda. Kendisi Nikita balım olur. :)
Gecmis olsun beybiiçokkk berbat bi pazartesiydi iş dönüşü yolda bayılıyodum şekerim düşmüş heralde, herşeyi içime ata ata bünyem patlak verdi biyerden. minibüsteydim birden gözlerim kararmaya başladı, içim çekiliyodu sanki aşağı doğru ,nasıl indiğimi bile hatırlamıyorum iner inmez yakındaki bi taşın üstüne oturdum abimi aradım gel yetiş diye allahtan çalıştığı yer çok yakında 5 dk ya geldi hemen, hastaneye de gitmek istemedim eve geldim yatıyorum saat 6dan beri. bitsin artık bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, boğazım ağrıo, midem bulanıyo, hiç halim yok
eşimi de görmek istemiyorum sülalesini de şafak mafak da umrumda değil artık saymıyorum ben!
Balım atıyorum şimdi hemen
Bayanın yaptığı kurabiyelere bak anlarsın zaen
Bak normal kurabiyeyi böyle şekilli pişiriyorlar
Yanlış bilmiyorsam üstüne de şekerli hamur dedikleri hamurlarla şekil veriyorlar
Google görsellerde asker kurabiyesi diye aratınca bi sürü çıkıyor zaten
Yapacak kişiye de tarif ediyorsun ben böyle böyle istiyorum diye
Yada başka sayfadan beğendiğini de atabilirsin
bi yandna film bi yandan burası
hangi filmi izliyorsun seduluuuuuuu
Cok lazimmis gibi bı hediye geldi bana Orhan grncebay klasikleri yeni çıkan albüm var ya Tarkan fln da söylemiş Ajda Sezen vsBende öyle bunalımım yaa niye böyle olduk bugün...Nükhet Duru'nun melankoli şarkısını severim bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?