347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çokkk berbat bi pazartesiydi iş dönüşü yolda bayılıyodum şekerim düşmüş heralde, herşeyi içime ata ata bünyem patlak verdi biyerden. minibüsteydim birden gözlerim kararmaya başladı, içim çekiliyodu sanki aşağı doğru ,nasıl indiğimi bile hatırlamıyorum iner inmez yakındaki bi taşın üstüne oturdum abimi aradım gel yetiş diye allahtan çalıştığı yer çok yakında 5 dk ya geldi hemen, hastaneye de gitmek istemedim eve geldim yatıyorum saat 6dan beri. bitsin artık bugün kendimi hiç iyi hissetmiyorum, boğazım ağrıo, midem bulanıyo, hiç halim yok

Ayyyy canım benim çok geçmiş olsun
Yine de bi hastaneye gitsen güzel olur aslında

geçmiş olsun canım ya bi hastaneye falan gideydin :44:

geçmiş olsun canım ya bi hastaneye falan gideydin :44:

alışamadım hala aşkımın yokluğuna onsuz hastaneye bile gitmek istemedim sonra eve gelince ağladım biraz rahatladım. gidip yatıyım en iyisi kızlar yarın görüşürüz hepinizi çoookkk öpüyorummm iyi geceler

alışılmaz ki hiç bir zaman
en azından ağlamışsın arada ağlamak iyi gelir dinlen sen şimdi güzelce iyi geceler canım

Çok geçmiş olsun canım ya dikkat et kendine,güzel şeyler düşün mutlu olmaya çalış hasta olma bak askerin de üzülür sonra

Sev beni, sar beni
Bir tek kötü sözün sarsar beni
Bilinmez denizlerin
Kuytu koylarında bul beni

Bil beni, al beni
Bu saçmasapanlıktan kurtar beni
Uykusuz gecelerin
Gizli örtüsünden çıkar beni

Ben bunları kimseye anlatmadım
Kendimle bile konuşmadım
Bir tek sen duy diye,
Sen bil diye,
Sen anla diye...

Sor beni, bul beni
Sessiz şarkılarda çal beni
Bulutlar ülkesinden
Kuru topraklara indir beni

Sez beni, yaz beni
Karmakarışıklığımdan çöz beni
Birikmiş tortuların
Gizli sularından süz beni

Kendimle bile konuşmadım
Bir tek sen duy diye,
Sen bil diye,
Sen anla diye...

Bülent Ortaçgil

Kuşum ya :) yerim seni:13:

Gecmis olsun beybii

evet şimdi baktım çokk güzel şeyle var en güzelini yaptırcamm ben bakalım sen gibi kaç tane yaptırırım henüz karar vermedim
ama benimkine özel bikaç bişi daha ekleyebilirim fenerfahçe aşkıyla alakalı da olabilir:)

caglasammi noldu canım yaa herkes kötüüü

merciicannnn sanada geçmi olsunn, geçiş mevsimindeyiz dikkat edin salgın varmış allah korusun ben kurularla taze sıkılmış meyve sulaarıyla kendimi beslemeye çalışıyorum :)
bnimde okulum başlıcak, stresim başlıcak çok üzülüyorum istemiyorum hiç başlamasını
yatmak daha güzel değil mi ya

[video=youtube;D07PEghWr0c]http://www.youtube.com/watch?v=D07PEghWr0c&feature=youtube_gdata_player[/video]

Ben bu aksam bunalimim :)) :2:

Bende öyle bunalımım yaa niye böyle olduk bugün...Nükhet Duru'nun melankoli şarkısını severim bende.

Bende öyle bunalımım yaa niye böyle olduk bugün...Nükhet Duru'nun melankoli şarkısını severim bende.
Cok lazimmis gibi bı hediye geldi bana Orhan grncebay klasikleri yeni çıkan albüm var ya Tarkan fln da söylemiş Ajda Sezen vs
onu dinliyordum bgn arabada isten gelirken
bu şarkı beni bitirdi :)) gitti de gitti. Sevdiğim gitti ardına bile bakmadan gitti şe giittii
off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…