347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bende bi sıkıntı yok çok şükür rahat rahat konuşuyoruz sevgilimle yakında da yanına gidicem

Ohh ohh ne güzel daim olsun inşallah
iyi geceleeer...sıkıntı yok çok şükür kendi kendimize hüzünleniyoruz işte o kadar...

siz hüzünleniyorsanız ben öliiim yaaa şunun şurasında ne kadarr kaldı kavuşmalarınza ayyy ne güzel 4 aydan az hemen hemen bide beni düşünün şükredin kızlar daha 4te1i bile geçmedi :18:

geçer geçer Allah'ın izniyle bir bakmışız hepimiz kavuşmuşuz inşalllaaah

aaa evettt 113 :) ben seni yeni görüyorum ama
yeni baktım manisadaymışşş yarin
of off hemen geçsede şu 13 gün 100den düşsen tüm düzenim altüst olduuu
sevvgilimi istiyorum ben geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duy sesimiiiiiiiiiii
işten kaçıpp yanıma geldiğinnn gbiiiiii gel geriiiiiiiiiiiiii

Günaydın fıstık hatunlar. Keyifler nasıl? Şaka maka az kaldı az yiyip bitiriyoruz hep birlikte bu askerliği. Bizimkide birazdan günaydın mesajını atar o zaman keyfim daha da bir artar. Hepimiz için muhteşem geçen hızlı bir gün olsun inş.

Dün bizimkine sordum aşkım sence sevgilisi olana mı kolay bu askerlik yoksa olmayana mı dedim. Olmayana dedi. Özlem çok zormuş. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

Maas hesabina yatan egitim odenegi 700 lira.kuymak yemek icin gece yarisi trabzona gitmenin bedeli 200 lira.sabah sevgilinin gunaydin telefonuyla uyanmanin bedeli paha bicilemez
Tarafimdan fazlasiyla seviliyosun genç adam :103:

Gunaydin herkeslere.İsik hiziyla gecen bi gun olsunn

Son düzenleme:

aynen oylee. 155 lerden geldik bu gunlere heyheyyy
:)

valla olana zordur tabi kuzum ya, kolay mi.. normalde bile 2 gun goremeyince ozluyosn.. bi de oalarda tikilip kalmisken ne kdar zor geliyordur kim bilir.. kendinden dusun. sen burda isin gucunle oyalaniyosn zaman geciyor bi sekilde.. ailenle arkadaslarinla kafa dagitiyosun ayagini sooyle bi uzatip film seyrediyosun keyif yapiyosun. ama ne kadar gezersen gez eglenirden eglen aklinin bi ksesi hep onla deil mi hep ozlemiyo musun onu.. simdi senin ozlemini 1.000.000 la carp iste egemenin ozlemi o kdr :)

Bence bekleyenleri olduğu için şanslılar ama ben bu soruyu eşime sorduğumda "eğer sen olmasaydın beni bi annem babam düşünürdü. Ben de onları düşünürdüm. Şimdi düşünecek de beni düşünen de çok insan var. en önemlisi sen varsın. Hep seni yalnız bırakıp geldiğimi düşünüyorum. Yarı yolda bırakmış gibi..." yazmış... :2:

Günaydın kızlar
Soruna cevap veriyorum canım sevgilisi olmayana daha kolay benimki de aynı şeyleri söylüyor çünkü ah hasretlik çok zor

Valla hayatımda sigara içmedim hani askerde hiç içmeyen bile başlarmış ya yeminle ben başlıcam burda. Öğlen olsada bir hava alsam yemek yesem. O gittiğinden beri Burger'a tek tük gidiyorum. Bugün inadına gidicem işte, soğan halkası bile yicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…