kız cidden kör değilse izliyorum sağol canım benim aldım tavsiemi uçuyorummm
herkese iyi geceler :)
sana da bol canavarlı film izlemeler :)
bende bi sıkıntı yok çok şükürrahat rahat konuşuyoruz sevgilimle yakında da yanına gidicem
iyi geceleeer...sıkıntı yok çok şükür kendi kendimize hüzünleniyoruz işte o kadar...
Ohh ohh ne güzel daim olsun inşallah
siz hüzünleniyorsanız ben öliiim yaaa şunun şurasında ne kadarr kaldı kavuşmalarınza ayyy ne güzel 4 aydan az hemen hemen bide beni düşünün şükredin kızlar daha 4te1i bile geçmedi :18:
geçer geçer Allah'ın izniyle bir bakmışız hepimiz kavuşmuşuz inşalllaaah
şafak 113
Günaydınnn kızlarrr
ŞAFAK: 113
Erkenci Kus günaydın :)
dunku gibi olmayan hippphizli gecen bı gun olsun insallahhhh
aminn canım inşallah. sende erkencisin bugün hoşgeldinnn :)
Günaydın fıstık hatunlar.Keyifler nasıl? Şaka maka az kaldı az yiyip bitiriyoruz hep birlikte bu askerliği. Bizimkide birazdan günaydın mesajını atar o zaman keyfim daha da bir artar. Hepimiz için muhteşem geçen hızlı bir gün olsun inş.
Dün bizimkine sordum aşkım sence sevgilisi olana mı kolay bu askerlik yoksa olmayana mı dedim. Olmayana dedi. Özlem çok zormuş.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Günaydın fıstık hatunlar.Keyifler nasıl? Şaka maka az kaldı az yiyip bitiriyoruz hep birlikte bu askerliği. Bizimkide birazdan günaydın mesajını atar o zaman keyfim daha da bir artar. Hepimiz için muhteşem geçen hızlı bir gün olsun inş.
Dün bizimkine sordum aşkım sence sevgilisi olana mı kolay bu askerlik yoksa olmayana mı dedim. Olmayana dedi. Özlem çok zormuş.Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Bizimki aradı hart hurt yaptı kapattı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?