Valla hayatımda sigara içmedim hani askerde hiç içmeyen bile başlarmış ya yeminle ben başlıcam burda. Öğlen olsada bir hava alsam yemek yesem. O gittiğinden beri Burger'a tek tük gidiyorum. Bugün inadına gidicem işte, soğan halkası bile yicem.
sakinlik iyidir :)Günaydınn
Sakinim...
Konusu acilmis bende itiraf edeyim.AGir geliyo saklamak bunu.Dedemi sigara belasindan kaybedince subat ayinda lanet olsun diyerek birakmistim.hele astim bronsitim var duman olan ortamda bulunmamam lazim.(di) h.sonu 2paket bitti.hosgeldin uykuda nefes kesilmeleri.
Bingolle beraber basladim yine.dondugunde birakicam.(insallah) soylemedim ona.keser bicer beni.
Mesaj attım biraz önce açınca okusun diye. Arkadaşından telefonu aldıysan geri verebilirsin. Bende konuşcak heves bırakmadın yazdım. Alsın geri versin hiç umrumda değil.
Kim demiş askerde trip atılmaz diye benim adım tripliii.:95:
Mesaj attım biraz önce açınca okusun diye. Arkadaşından telefonu aldıysan geri verebilirsin. Bende konuşcak heves bırakmadın yazdım. Alsın geri versin hiç umrumda değil.
Kim demiş askerde trip atılmaz diye benim adım tripliii.:95:
Sigara muhabbeti dönmüş
yaktım da geldim
Gecmezzz başka türlü bugünler ..süper olur canım
Gecmezzz başka türlü bugünler ..
ooof:) aramadı zaten 2 gündür. Dün evli yaptım iliski durumunu face de binana yorum yapmış..
duy sesimi koriiiiiiii, ara uleyn nerden çıktı bu internetttt
GEl gel bende 2 kahve kapip geleyim :)
Günaydın kızlar
Soruna cevap veriyorum canım sevgilisi olmayana daha kolay benimki de aynı şeyleri söylüyor çünkü ah hasretlik çok zor
Kızlar konulara balıklama atlamış gibi oluyorum ama güncel mevzulara cevap vermek istedim
benm sevgilimde tam tersini söylüuo bence sevgilisi olmayana çok zor diyo ben günün tüm stresini senle konuşunca atıyorum, bana güç veriyosun destek oluyosun diyo.
Bideee bende sigarayı çoğalttım bizimki gitti gideli10 dakikalık molalarda önceden 1 tane içerken artık 2 şer 2 şer götürüyorum sigaraları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?