347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:)) afiyet olsun
ben de cogalttimm tek tuk ten gunde 1 pakede terfi etmis bulunuyorum
sanki bi halta yariyo gibi

Konusu acilmis bende itiraf edeyim.AGir geliyo saklamak bunu.Dedemi sigara belasindan kaybedince subat ayinda lanet olsun diyerek birakmistim.hele astim bronsitim var duman olan ortamda bulunmamam lazim.(di) h.sonu 2paket bitti.hosgeldin uykuda nefes kesilmeleri.
Bingolle beraber basladim yine.dondugunde birakicam.(insallah) soylemedim ona.keser bicer beni.

Biz ikimizde yani o da bende hiç içmedik. Benim ailemdede yok, onun annesi var bir tek ama iki oğlu da içmiyor çok şükür. Ben sigara içilen ortamda bile duramıyorum hiç alışık değilim. Mecazi anlamda söyledim. Yani bu dert bu sıkıntı sigara içmeyen insanı sigaraya başlatır diye. Siz de bırakın kızlar kendinizi zehirlemeyi bence hepiniz daha çok gençsiniz. Güzelim ciğerlerinizi kirletmeyin. Çoğaltmayın azaltın ve bitirin. İlerde hepinizin tatlı mı tatlı bebişleri olacak sapasağlam anneleri olması lazım.

Mesaj attım biraz önce açınca okusun diye. Arkadaşından telefonu aldıysan geri verebilirsin. Bende konuşcak heves bırakmadın yazdım. Alsın geri versin hiç umrumda değil.

Kim demiş askerde trip atılmaz diye benim adım tripliii.:95:

Ben de dedemi sigaradan kaybettim.. Nefret ederdim. 1.5 sene oncesine kadar da içmiyordum. Ama engelleyemiyorum
bende soz verdim döndüğünde icmiycem. Ama su an bırakmam imkansız o kadar güçlü değilim..
icme Kus sen ama . Yapabiliyorsan. Bak astım bronsit diyorsun zorlastirma hayatını zaten geceleri uyuyamamk icin 1 sebebimiz var 1 tane daha olmasın ..
trplikus iyi yapıyorsun icmemekle umarım hiç de ağzına sürmezsin bu pis şeyi . Cok da kotu kokutuyor :)

Haha :) şanım sürer devam eder diyorsun :)

anam noldu kız neyin tribi :44:

Gecmezzz başka türlü bugünler ..
ooof:) aramadı zaten 2 gündür. Dün evli yaptım iliski durumunu face de binana yorum yapmış..
duy sesimi koriiiiiiii, ara uleyn nerden çıktı bu internetttt

arar bugün ya yani en azından net başında takip ediyorsun
benimki aradı az önce çok özlemiş hep gelince neler yapcaz onu konuşuyor

Parca parca yaziyorum malum telefondan giriyorum.
Sigara konusunda en azindan cok fazla icmemekle baslayabilirim.geceleri ust uste 5-6 tane yakmamda 2-3 olur.
Su surecte arkamda sanki itici guc hissediyorum onu.

Tripliii valla iyi yapmissin.bu kadar alttan almayi alistirmamam gerekli diyorum bende.bizimkiin de dun bi garipligi ustundeydi.tmam hos tutucaz gonulleri diye iyice bazen abartiyorlar.sanki biz burda keyifteyiz. Ne mide kaldi bende ne psikoloji.sizlerde de oyle.kendimizi dusunsek ya birazda.yapabilirmiyiz ki.

Caglasam mii

Srnde hic bozma sinirlerini.gelirr gecer herseyy.

Ayy ustumden attim biraz yukuuu acildim.

Günaydın kızlar
Soruna cevap veriyorum canım sevgilisi olmayana daha kolay benimki de aynı şeyleri söylüyor çünkü ah hasretlik çok zor

Kızlar konulara balıklama atlamış gibi oluyorum ama güncel mevzulara cevap vermek istedim
benm sevgilimde tam tersini söylüuo bence sevgilisi olmayana çok zor diyo ben günün tüm stresini senle konuşunca atıyorum, bana güç veriyosun destek oluyosun diyo.

Bideee bende sigarayı çoğalttım bizimki gitti gideli 10 dakikalık molalarda önceden 1 tane içerken artık 2 şer 2 şer götürüyorum sigaraları

bu askerlikte bizi bizden aldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…