Kızlar konulara balıklama atlamış gibi oluyorum ama güncel mevzulara cevap vermek istedim
benm sevgilimde tam tersini söylüuo bence sevgilisi olmayana çok zor diyo ben günün tüm stresini senle konuşunca atıyorum, bana güç veriyosun destek oluyosun diyo.
Bideee bende sigarayı çoğalttım bizimki gitti gideli10 dakikalık molalarda önceden 1 tane içerken artık 2 şer 2 şer götürüyorum sigaraları
Haha :) şanım sürer devam eder diyorsun :)
anam noldu kız neyin tribi :44:
aaa evettt 113 :) ben seni yeni görüyorum ama
yeni baktım manisadaymışşş yarin
of off hemen geçsede şu 13 gün 100den düşsen tüm düzenim altüst olduuu
sevvgilimi istiyorum ben geriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
duy sesimiiiiiiiiiii
işten kaçıpp yanıma geldiğinnn gbiiiiii gel geriiiiiiiiiiiiii
Aynen öyle diğer adım trip benim.O da der zaten hep trip hep trip diye. Triplere girincede suratıma yansıyor tabi o zaman bettt diyor böyle t'yi bastıra bastıra.
Ya sorma kuşum...Aradı ne yapıyorsun dedi bende tam o sırada kayınpederime banka sınavlarıyla ilgili mesaj atacaktım. Abisi çalışıyor vakti yok ilgilenmeye kayınpederimde eski banka müdürü. Bizimkinin abisi faydalanabiliyor mu araştırsın istedim. Çünkü kızım sen iyi bilirsin takip ediver demişti. Bende üstümde bir sorumluluk hissettim madem böyle bir şey öğrendim haber vereyim dedim. Neyse böyle böyle anlattım bizimkine. Ay niye mesaj atıyormuşum da, karıştırmıcakmışımda, annesine o söylermişte. Ne dedim ki ben şimdi iyilik olsun, abin hep işte baban ilgilenir diye düşünmüştüm, bana da sen takip et dediği için söylemem gerektiğini düşündüm dedim. Hala karıştırma anneme ben telefonda söylerim o halleder hemen bir şey oldu mu babama mesaj atmak niye dedi sanki hep atıyorum. Çok bozuldum ya bana öyle muamele yapmasına dışlar gibi. Msj atmış askerlik psikolojisi sen bana bakma özür dilerim diye ama kalbim kırıldı bir kere.
inş. canım bugunlerde geçicek hepimiz çok özledik hasretliğe alışık olmama rağmen askerlik ayrı bi özlemmiş( meğersem tel. ne büyük nimetmiş bizim için
buarada yeni değilim burda tatlım yerler belli olduğu günden beri hergün takip ediyorum yazdıklarınız okudukça destek alıyorum sizden ama öyle kaynaşmışsınızki arada sırada yazıyorum.. hım bide ziyaretçilerden duydunuz tedirginlikten dolayı şifremi kaydettim her girişimde online olimde korkutmayım kızları diye
inş. canım bugunlerde geçicek hepimiz çok özledik hasretliğe alışık olmama rağmen askerlik ayrı bi özlemmiş( meğersem tel. ne büyük nimetmiş bizim için
buarada yeni değilim burda tatlım yerler belli olduğu günden beri hergün takip ediyorum yazdıklarınız okudukça destek alıyorum sizden ama öyle kaynaşmışsınızki arada sırada yazıyorum.. hım bide ziyaretçilerden duydunuz tedirginlikten dolayı şifremi kaydettim her girişimde online olimde korkutmayım kızları diye
selam kızlar ne güzel kaynatmışsınız dün gece
triplii nikita ikinizde çok güzelsiniz maşallah. inşallah sende çok güzel bir gelin olursun tripli
burdaki herkes hayallerinin çok daha ötesinde şeylere en hayırlı şekilde kavuşur inşallah
Bilgecim sen iste seninlede kaynaşirik.
Canım şaka bir yana kaynaştık çünkü en başından beri istikrarlı bir şekilde yazıyoruz, bir de ortak noktamız var tabi hepimiz asker yolu gözlüyoruz. Sürekli de aktifiz tabi burda. Öyle siz kaynaşmışsınız ben ara sıra yazayım olmaz her zaman bekleriz.
Maas hesabina yatan egitim odenegi 700 lira.kuymak yemek icin gece yarisi trabzona gitmenin bedeli 200 lira.sabah sevgilinin gunaydin telefonuyla uyanmanin bedeli paha bicilemez
Tarafimdan fazlasiyla seviliyosun genç adam :103:
Gunaydin herkeslere.İsik hiziyla gecen bi gun olsunn
senin yaptığında ne var ya sen ne güzel düşünmüşsün işinin gücünün arasında haber vermeyi akıl etmişsin teşekkür etmesi gerekirken zeytinyağı misali üste çıkmış. tamam asker psikolojisi ama çok gereksiz yere çıkışmışat tribini haklısın
Aynen öyle başlıcam asker psikolojisine ama haa.
Aynen öyle başlıcam asker psikolojisine ama haa.
sen gel canım kaynaşırız ne var kaynaşmakta
birbirimize destek olarak günleri yiyiyoruz
Bilgecim sen iste seninlede kaynaşirik.
Canım şaka bir yana kaynaştık çünkü en başından beri istikrarlı bir şekilde yazıyoruz, bir de ortak noktamız var tabi hepimiz asker yolu gözlüyoruz. Sürekli de aktifiz tabi burda. Öyle siz kaynaşmışsınız ben ara sıra yazayım olmaz her zaman bekleriz.
selam kızlar ne güzel kaynatmışsınız dün gece
triplii nikita ikinizde çok güzelsiniz maşallah. inşallah sende çok güzel bir gelin olursun tripli
burdaki herkes hayallerinin çok daha ötesinde şeylere en hayırlı şekilde kavuşur inşallah
sevgilisi olmayana zor ise neden benimki saçma sapan davranıyor ve buz gibi konusuyoruz (hatta artık konusmuyoruz bile) sıkıntıları oldugunu benim istedigim seyleri söyleyemeyecegini(istedigim iki cift güzel söz) belirtiyor ve sürekli bir kusurumu bulup kıskanclık krizlerine girip paranoyalar üretip onu hiç düşünmediğimi günümü gün ettiğimi söylüyor...destek olmaksa evet elimden geldiğince oldum ama demekki o da sevgilisi olmayana daha kolay diye düşünenlerden.....
biz daha kavgamızı etmedikrekora gidiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?