347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sevgilisi olmayana zor ise neden benimki saçma sapan davranıyor ve buz gibi konusuyoruz (hatta artık konusmuyoruz bile) sıkıntıları oldugunu benim istedigim seyleri söyleyemeyecegini(istedigim iki cift güzel söz) belirtiyor ve sürekli bir kusurumu bulup kıskanclık krizlerine girip paranoyalar üretip onu hiç düşünmediğimi günümü gün ettiğimi söylüyor...destek olmaksa evet elimden geldiğince oldum ama demekki o da sevgilisi olmayana daha kolay diye düşünenlerden.....

Haha :) şanım sürer devam eder diyorsun :)

Aynen öyle diğer adım trip benim. O da der zaten hep trip hep trip diye. Triplere girincede suratıma yansıyor tabi o zaman bettt diyor böyle t'yi bastıra bastıra.:88:

anam noldu kız neyin tribi :44:

Ya sorma kuşum... Aradı ne yapıyorsun dedi bende tam o sırada kayınpederime banka sınavlarıyla ilgili mesaj atacaktım. Abisi çalışıyor vakti yok ilgilenmeye kayınpederimde eski banka müdürü. Bizimkinin abisi faydalanabiliyor mu araştırsın istedim. Çünkü kızım sen iyi bilirsin takip ediver demişti. Bende üstümde bir sorumluluk hissettim madem böyle bir şey öğrendim haber vereyim dedim. Neyse böyle böyle anlattım bizimkine. Ay niye mesaj atıyormuşum da, karıştırmıcakmışımda, annesine o söylermişte. Ne dedim ki ben şimdi iyilik olsun, abin hep işte baban ilgilenir diye düşünmüştüm, bana da sen takip et dediği için söylemem gerektiğini düşündüm dedim. Hala karıştırma anneme ben telefonda söylerim o halleder hemen bir şey oldu mu babama mesaj atmak niye dedi sanki hep atıyorum. Çok bozuldum ya bana öyle muamele yapmasına dışlar gibi. Msj atmış askerlik psikolojisi sen bana bakma özür dilerim diye ama kalbim kırıldı bir kere.

Son düzenleme:

inş. canım bugunlerde geçicek hepimiz çok özledik hasretliğe alışık olmama rağmen askerlik ayrı bi özlemmiş ( meğersem tel. ne büyük nimetmiş bizim için
buarada yeni değilim burda tatlım yerler belli olduğu günden beri hergün takip ediyorum yazdıklarınız okudukça destek alıyorum sizden ama öyle kaynaşmışsınızki arada sırada yazıyorum.. hım bide ziyaretçilerden duydunuz tedirginlikten dolayı şifremi kaydettim her girişimde online olimde korkutmayım kızları diye

selam kızlar ne güzel kaynatmışsınız dün gece
triplii nikita ikinizde çok güzelsiniz maşallah. inşallah sende çok güzel bir gelin olursun tripli

burdaki herkes hayallerinin çok daha ötesinde şeylere en hayırlı şekilde kavuşur inşallah

senin yaptığında ne var ya sen ne güzel düşünmüşsün işinin gücünün arasında haber vermeyi akıl etmişsin teşekkür etmesi gerekirken zeytinyağı misali üste çıkmış. tamam asker psikolojisi ama çok gereksiz yere çıkışmış at tribini haklısın

Bilgecim sen iste seninlede kaynaşirik.

Canım şaka bir yana kaynaştık çünkü en başından beri istikrarlı bir şekilde yazıyoruz, bir de ortak noktamız var tabi hepimiz asker yolu gözlüyoruz. Sürekli de aktifiz tabi burda. Öyle siz kaynaşmışsınız ben ara sıra yazayım olmaz her zaman bekleriz.

sen gel canım kaynaşırız ne var kaynaşmakta
birbirimize destek olarak günleri yiyiyoruz

Teşekkür ederm canım güzel dileklerin ve tatlı görüşün için.

saol canım ben zaten yorum okumaktn kaynaştım hepinizle her gün bakıyorum napmış kızlar diye ama çok duramadığım için yorum yapamıyodum. askerlik dönüşü kısmetse düğünüm olcakta çeyiz hazırlıklarına adadım şuan kendimi başımı kaşıcak vaktim kalmadı. annem beceriklidir şuanda nevresim dikiyoruz evde kesin bana söyleniodur gene nereye kaçtın diye

ayyyyy ne güzell yatmıs ödeneginizz.. bizimki hala yatmadıı((

Aynen öyle başlıcam asker psikolojisine ama haa.

kızçellerime katılıyorum bilgecim..
:) gel gel yaz katıl, napalım biz de burada atıyoruz sinir stres,

saol şekercim :)
hepiniz enn güzel gelinler olcaksınızzzz :)

aman yaaa,
hem kendi hem senin canını sıkıp da bugünleri neden katlanılmaz hale getirir anlayamıyorum
güllük gülistanlık gün saymak kavuşma hayali kurmak varkenn..

dün bizde kavga ettik demekki artık iiyce bunalmalar başladı yarenlerimizde. ve hepimizinkide saçma sebeplerden dolayı halbuki bilseler hergün şu 24 saati ne hallerde geçirdiğimizi öpüpte başlarına koysunlar bizim gibi hatunlara sahip oldukları için ama nerdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…