347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

aman yaaa,
hem kendi hem senin canını sıkıp da bugünleri neden katlanılmaz hale getirir anlayamıyorum
güllük gülistanlık gün saymak kavuşma hayali kurmak varkenn..

bende anlamıyorum ama suçlu benim beklentilerim bitmiyormuş bekledğim şey de sadece iki güzel söz yani zaten 2 dk konusuyoruz onda da iyi seyler söyleyip duymak istedim ama yok....bende biraz ağır konuştum madem yaptıgım hiçbirsey begenilmiyor yaranamıyorum o zaman kim seni anlıyorsa onu ara dedim..

yok bilge benimki iyice saçmaladı artık bende dayanamadım...inceldiği yerden kopuyor işte..

Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu

ya bu erkekler işte. hep bi anne baba önceliğiç. herhalde znne babaları ölünce(allah ömür versin de) anlıycaklar aile olduklarını... sevi,ndim ulaşmana

kızzzzlaaaarrrr sonunda yetmiş bitiyor yetti resmen yaa geçmek bitmek bilmedi zorluyor artık

60 larıda görcez bakalım hızlıca 50lere kavuşmak istiyorum

Eminim o zaman daha çabuk geçicek çünkü 2 aydan düşmüş olcaz

ALLAH'IM HOPP ZAMAN GEÇSİN HEPİMİZ SEVDİCEĞİMİZE KAVUŞALIMM KİMSEYİ SEN HASRETLE ÖZLEMLE İMTİHAN ETME DUAMIZ AMİN....

Eki Görüntüle 517549

Nasılsınız kızlar durmlar askerler nasıl keyfler nasıl bakalım ? Hepinizi çok seviyorum

Son düzenleme:
ilgiye alakaya ihtiyacım var
ilgi mi benim soy adımmmm gel sarılalımm öpyim seni omzuma yasla başını :127::124:
bnde senı sevıyorum büş ama hiç keyfim yok askım dünden beri aramadı
hep sev beni bitanemmmmm ben sen beni sevdiğin sürece seveceğiiimmmmm çünkü
ohhh yedin günleri sende son 2 ay demek ne güzel
keyifler bende süper canım sen nasılsın

kavga gürültü şafak sıkışması diye bişey icat etmişler onlarla uğraşıyoruz işte ne olsunn off şu tam 2 ay bi olsa olmuyor ya hala 2 ay 1 hafta küsürlerde şu küsürler btmedi yani

omuzuna basımı yaslayım sen beni teselli et anlat anlat dinleyim bi sigara yakayım akşam yıldızları izleyelim bi sigara daha ..................

omuzuna basımı yaslayım sen beni teselli et anlat anlat dinleyim bi sigara yakayım akşam yıldızları izleyelim bi sigara daha ..................

offf sigara mı ben sigarayı bıraktım ama seninle konuşurkene çok iyi gider keşler gibi içeriz sigarayı gözlerimiz dumanlı dumanlı bakar sislenir uzakları göremeyiz aa sonra bi bakmışız o kadar sigara içmişiz ki oda duman içinde göz gözü görmüyor romantizmin içine etmekte üstüme yok dimi

Ay ne oluyor kızlar melankoliye bağlamayın hemen. Geçecek bitecek sabır sabır. Bakın ben çalıştığım şirkette işe gireli 2 yılım doluyor 3'e giriyorum. Halbuki bana daha bu sene girdim gibi geliyor. Aslında salsak çok çabuk geçecekte biz kendimizi sıkıyoruz galiba.

ben başlayalı 5 sene oldu ama daha dün gibi :) düşünsene koskaca 5 sene ömrünün dörtte 1'i :) 4/1 ne beklersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…