aman yaaa,
hem kendi hem senin canını sıkıp da bugünleri neden katlanılmaz hale getirir anlayamıyorum
güllük gülistanlık gün saymak kavuşma hayali kurmak varkenn..
Yok kuzu ya bizimki de kavga değil zaten. O gereksiz kırdı ben tüm trip kelimelerini kullandım sadece. İyi, tamam, peki ve en önemlisi ok.
dün bizde kavga ettik demekki artık iiyce bunalmalar başladı yarenlerimizde. ve hepimizinkide saçma sebeplerden dolayı halbuki bilseler hergün şu 24 saati ne hallerde geçirdiğimizi öpüpte başlarına koysunlar bizim gibi hatunlara sahip oldukları için ama nerdeeeee
Kızlar uzun çabalar sonucu ulaştım eşime ama müsait değilim diye fazla konuşmadı akşam arayacağım dedi.bilmiyorum neden böyle yaptı hem sinirliyim hem mutlu
Nasılsınız kızlar durmlar askerler nasıl keyfler nasıl bakalım ? Hepinizi çok seviyorum
Nasılsınız kızlar durmlar askerler nasıl keyfler nasıl bakalım ? Hepinizi çok seviyorum
ilgi mi benim soy adımmmm gel sarılalımm öpyim seni omzuma yasla başınıilgiye alakaya ihtiyacım var
hep sev beni bitanemmmmmbnde senı sevıyorum büş ama hiç keyfim yok askım dünden beri aramadı
ohhh yedin günleri sende son 2 ay demekne güzel
keyifler bende süper canım sen nasılsın
benimde...( hemdee cok
benimde...( hemdee cok
ilgi mi benim soy adımmmm gel sarılalımm öpyim seni omzuma yasla başını:127::124:
hep sev beni bitanemmmmmben sen beni sevdiğin sürece seveceğiiimmmmm çünkü
kavga gürültü şafak sıkışması diye bişey icat etmişler onlarla uğraşıyoruz işte ne olsunn off şu tam 2 ay bi olsa olmuyor yahala 2 ay 1 hafta küsürlerde şu küsürler btmedi yani
gelll gelll sanada ilgi mi gösteriyim gel sarılalımm öpyim senide omzuma yasla başını istersen:103:
omuzuna basımı yaslayım sen beni teselli et anlat anlat dinleyim bi sigara yakayım akşam yıldızları izleyelim bi sigara daha ..................
:))))) tamamm sevgi ihtiyacımı seninle karsılıyorumm cnmm aradıgımı sende buldumm:)))) :29
Ay ne oluyor kızlar melankoliye bağlamayın hemen. Geçecek bitecek sabır sabır. Bakın ben çalıştığım şirkette işe gireli 2 yılım doluyor 3'e giriyorum. Halbuki bana daha bu sene girdim gibi geliyor. Aslında salsak çok çabuk geçecekte biz kendimizi sıkıyoruz galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?