hazır müdürüm yokken, sizinle içimde düğün zamanı tek dert kalan şeyi paylaşmak istiyorum...
düğün çiçeği..
her ne kadar gecenin sonunda bütün kızlar toplandıkk şarkısı eşliğinde elimde mikrofonla tüm bekar kızları piste toplayıp çiçeği fırlatıp atmış olsam daaa, tüm gün foto çekimi dahil herşeyde yanımdaydı.
şimdi bile baktıkça deli oluyorum :) dk 1 gol 1 kocamla ilk kavgamızı çiçek yüzünden etmiştik :) benm o kadar rahat olmama çiçekle dalga geçmeme bozulmuştu :) hatta kuaför çıkışı arabaya ilk binişimizdeki surat ifadesi , gelin arabasını kullanan arkadaşımın makinesini de yansımış :)
sizin de çiçeğinizi eşiniz, gelin arabasını süsletmeye gittiği gün ,yani düğün sabahı yaptıracaksa;
şimdi, tavsiyem, sakın son dk ya bırakmayın, önemli bişeymiş, beni kimse uyarmamıştı :) mümkünse internetten resmini bulun, müstakbel eşinizin telefonuna kaydedin çiçekçiye o göstersin...
sizin çiçek tarifiniz ve çiçekçinin anladığı çiçek arasındaki bariz farkı anlamınızı görmenizi istiyorum.
benim tarifim :
kırık beyaz, tomurcuk güller. sapları uzun ve yeşil kalsın. sapların etrafından kırık beyaz uzun bir kurdele ile bağlayın sadece, etrafında birşey olmasın. gül adedi çok önemli değil, sadece ne çok ağır olsun ne de çok zayıf dursun. yeşil saplar onemli onların görülmesi lazım. sapların etrafını da kurdele ile sarıp sarmalamayın bağlamayın.etrafında yeşillik fln olmasın.
size yemin ederim aynen tarifim bu, o gün düğün belgeselinin videosunda birebir bunları söylemişim sonra defalarca izledim
şimdi çiçekçinin anladığını ve yaptığını paylaşıyorum
dikkat dikkatt!! :)
Eki Görüntüle 518577
ben yeşillik olmasın dedim adam etrafına marul yapraklarını doldurmuş ya
bi de kırık beyaz kurdele böyle mi olur, ben mi yanlış biliyorum :)
aman neyse
siz sakın haa resimsiz göndermeyin çiçekçiye :)
hahahahahhahhahay çok güldüm nikita
ama yine de çok güzel olmuş tatlım çiçeğin üzülme. söylediklerin hepimizin aklında olcak çok teşekkür ederiz
bu arada gelinliğin çok çok güzelmiş duvağında. böyle asil bir gelinlik giymek istiyorum bende evlenirken inşallah. hııı bide çiçek atma fikrini çok beğendim çünkü genelde düğünün en sonunda yapılıyor bu yani tğm davetliler giderken ve çoğu insan duymuyor bile çiçeğin atıldığını, kimin kaptığını filan. bu fikri bende kullanabilirim o yüzde çok teşekkürler şekooş
yok be canım, resimde çok anlaşılmıyor ama etraftaki yeşillikler çok fenaydı çokkkk
kriz geçirdim :) aama gülme krizi :) neyse geçti bi şekilde
düğünün bizim kızlarla eğlendiğimiz en güzel anıydı o :)
bi de , düğünün ortasında çalması için dj den rica etmiştim,
sezen aksu versiyonu ile, ey Tanrı m bana 3 tane 3 de yetmez 5 tanee :) şarkısını çalmasını
onda çok eğlenmiştik bi de :)
bu arada çok ilginç kızlar 1 yıldır hep gelinlik,nişan şu bu konularını nasıl araştırıyordum her boş zamanımda. arşiv yapıyordum sürekli. sevgilim bile yokken düşününve evliliğe gerçekten uzak bir insandım hiç evlenebileceğimi düşünmüyordum ama demekki bu kadar araştırmam buna işaretmiş şimdi gerçekten bunlara yakın olduğumu hissediyorum inşallah hepimiz çok güzel evlilikler yaparız evlenmiş olanlar sonsuza kadar mutluluk içinde yaşarlar
ayy süper fikirler valla :) çok eğlenceli bir düğün olmuş anlaşılan
eglendik ya bayaa. hatta hizmizi alamadik yemek muziginde bile dans ettik:)
selanik gocmeniyim ben trkyalilk var kanimda bi dk oturmadm heralde dugunde:) bayaa eglenmistik
insallah sizlerin dugunu de cok eglenceli gecer
Ben geldim kızlaarrr. Gizcim paylaştığım iki modelde pronovias'ın gelinlikleri ama İzmir'de kendi mağazaları yok. Vakko getiriyor Vakko'dan satın alabiliyorsun.
inşallah canım benim ya ne kadar güzel çok sevindim adınıza geriye dönüp bakınca böyle eğlenceli bir düğün bırakmak en güzel anılardan biri bence
evett, ve her anını hatırlıyoruz o yüzden çok daha güzel oldu,
nikah gün içinde 3 de 750 kişilik oldu,
düğün aynı gün akşam 8 de 150 kişilik
o yüzden nikahta tüm stres bitmişti, düğünde bol bol eğlendik en sevdiğimiz kişilerle..
hey gidi günlerr
bu arada 345. dönem topici ne kadar az di mi 250 sayfa fln
koca 6 ayda..
biz daha 1,5 ayda 700 leri gördük 800 lere gidiyoruz :) rekor bizim olcak snrm,,
ama çok iyi oluyor ya , sizinle geçiyor günler,
kiminin düğün telaşı kiminin nişan..askerlik baş konumuz olmakla birlikte dertleniyorz eğleniyoruz bu çok güzel bişi ..
eglendik ya bayaa. hatta hizmizi alamadik yemek muziginde bile dans ettik:)
selanik gocmeniyim ben trkyalilk var kanimda bi dk oturmadm heralde dugunde:) bayaa eglenmistik
insallah sizlerin dugunu de cok eglenceli gecer
Ayyy bebeğim bizimkilerde selanik göçmeni. Güzelliğin nereden geldiği anlaşıldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?