347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tatlım ben yaklaşık 7 ay kullandım
3 ay 30 mg 4 ay 40 mg
Ben çok rahat kullandım
Öyle konsantrasyon ruhi bozukluk filan hiç bi şey olmadı
Karaciğer enzimlerini yükseltiyor biraz
Yüzde tabi çok kuruma yapıyor
Benim sorunum yüzümde değil saç diplerimdeydi
Ama yüzüm ilk iki ay epey soyuldu ve tertemiz bi cilt çıktı ortaya
Siyah nokta filan eser kalmadı
Benim yüzümde sivilce sorunu olmadığı için bende olmadı ama olanlarda ilk ay feci bi sivilce patlaması yapıyor
Çıkacak tüm sivilceleri çıkartıyor
Sonra sonra geçmeye başlıyor
Dudaklar aşırı kuruyor
Ama kimse benim dudaklarımın kuruduğunu anlamıyordu çünkü sürekli elimde lipstickler,hametan oluyordu
Bi de burnum kanıyordu ama öyle haldır haldır bi kanama değil
Burnumu silince hafif bi sızıntı oluyordu
Bu ilaç en az 6 ay kullanılmalı ona göre başla
Yoksa bi işe yaramaz
Ve tam zamanında iç sakın kaçırma
Yoksa hedeflenen doza ulaşılamıyor ve yararı olmuyor
Aldığın zararla kalırsın vallahi demedi deme

Ayrıca bana sorarsan bir iki sivilcen varsa hiç başlama
Dediğim gibi benim sorunum saç diplerimdeydi
Son çare bunu kullandım
Bu arada o sivilceler bi süre sonra eskisi kadar şiddetli olmasada ufaktan kendini hissettiriyor
Benim siyah noktalarım tekrar çıktı mesela ama eskisi gibi değil
Saç diplerimde de mesela eskisi gibi sivilceler çıkmadı ama kızarıklar peyda oldu tekrardan

canımmm öncelikle çok sağol paylaşımın için çok raahatlattın içimi herkeste aynı etkileri göstermiyor demek ki :)
başlarsam bırakmam zaten kararlıyım çünkü çok bıktım sivilcelerimden ama henüz karar veremedim başlasam mı diye bi kaç gün düşncem bakalımm yarime de bii soruym fikrini alıyım :))
tekrar sağol lego"cummm

ŞAFAK 110

iki basamalara gelmeye 10 gün kaldı plakalara geçmeye 29 gün kad-ldı bayramın 2. günü 81 düzcedeyiz:):):)

canım senin askerinde manisa da diye biliyorum iizn kullandımı benimki kullanmadı hiç ve ben hala şafağı 112 sayıyorum 2 gün fazlamı sayıyorum yoksa 2 gün 2 gündür dimi ....

Kızlarrrrrrrrrr nasıll gidiyorrr??? biz de durum kritikkk... arayıp özür diledi çok özledim falan filan dedi ama ben pek pas vermiyorumm :))

bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım babamla tartıştım biraz ona canım sıkkın.
Sevgilim arasada sesini duyunca kendime gelsem

hadi yaa oluyor öyle arada tartışmalar cnm yaa bizde ederdikk beraberkenn artık ayrıyız kıymetli oldukkk:)))) arar inşallah birazdan:)

selam tatlış ben grip oldum yaa püfff hiç hoş değil. sen nasılsın?

kızlarr sizler nasılsınız?

çok geçmiş olsun canım bol bol dinlenn kendine dikkat et
hadi yaa oluyor öyle arada tartışmalar cnm yaa bizde ederdikk beraberkenn artık ayrıyız kıymetli oldukkk:)))) arar inşallah birazdan:)

canımm pek bi uğurluymuşsunnn arar inşallah dedinn aradı hemencikk 20 dk konuştukk içim huzur dolduu çok seviyorum yaa

Hayırlı akşamlar Can'lar, geceleri muhabbetimiz bol oluyor, bu saatlerde herkes dinlenmeye çekiliyor sanırım. Benim Askerimin görev yeri, görevi belli olmuş. Öğreneli birkaç saat oluyor ama oranın nasıl olduğunu bilmiyorum. Hala şoktayım, ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma takılan onları nasıl götürecekleri, yolların güvenli olup olmadığı. :18:Konuştuğumuzda da Yarimin sesi iyi gelmiyordu, belli etmese de O'nunda canı sıkılmış. Burda tek başıma yaşadığım sıkıntılara mı üzüleyim, Askerime mi üzüleyim bilemedim. Rabbim hepsini sağlıkla yerlerine kavuştursun, sağlıkla da tezkerelerini alıp gelmelerini nasip etsin. Askerlerimizi herşeyden korusun. ( Tüm Askerlerimiz, burda tanıdığım Arkadaşlarımın Askerleri ve benim Askerim Sana emanet Allah'ım )

nerede görev yapacakmış askerin? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…