ya ben göremedim gerçekten mi!! oooffff((((
kızzlaaarrr merhabalaarr
bi kaç gündür pek uğrayamıyorum uğrasam da öyle bir iki dakika genel ruh halınıze bakabiliyorum ancak
sizlere bi sorum olacaktı... bu konuyla ilgili daha önce ayrıca başlık açılmış ama güncel değil çok eskide kalmış bi de yazanlar tanıdık değil o yüzden asker yareni olan canıımmmm arkadaşlarım olarak sizi daha yakın ve samimi bulduğum için size sormak istiyorum.bugün doktora gittim 3 yıldır alnımda sürekli tekrarlanan sivilcelerme çare arayışı içindeyim. bir sürü krem kullandım faydası yokk öyle çok aşırı değil 3-4 tane amaa sık sık tekrarlıyo ve çokk acıyodu veee sadece ama sadece alnımda çıkıyordu kremler işe yaramadı diynce doktor da roaccutane verdi. ilaç elimin altında ama nette okuduğum yorumlardan dolayı çok fena korktum yaklaşamıyorm bile. kullananınız, çevresinde kullanmış olan tecrübesi olan varsa nolurr bi akıl verin bana (( kurum sınavlarına hazırlanıyorum yoğun ders çalışmam gerekiyo konsantrasyon bozukluğu bel sırt eklem ağrısı yaptığı söyleniyo dayanılmaz boyutlarda mı acabaa ders çalışmamı engeller miii ( çalışamazsam işe giremem işe giremezsem de birsürü birsürü sıkıntılar yaa uff napcaammm ((
Tatlım ben yaklaşık 7 ay kullandım
3 ay 30 mg 4 ay 40 mg
Ben çok rahat kullandım
Öyle konsantrasyon ruhi bozukluk filan hiç bi şey olmadı
Karaciğer enzimlerini yükseltiyor biraz
Yüzde tabi çok kuruma yapıyor
Benim sorunum yüzümde değil saç diplerimdeydi
Ama yüzüm ilk iki ay epey soyuldu ve tertemiz bi cilt çıktı ortaya
Siyah nokta filan eser kalmadı
Benim yüzümde sivilce sorunu olmadığı için bende olmadı ama olanlarda ilk ay feci bi sivilce patlaması yapıyor
Çıkacak tüm sivilceleri çıkartıyor
Sonra sonra geçmeye başlıyor
Dudaklar aşırı kuruyor
Ama kimse benim dudaklarımın kuruduğunu anlamıyordu çünkü sürekli elimde lipstickler,hametan oluyordu
Bi de burnum kanıyordu ama öyle haldır haldır bi kanama değil
Burnumu silince hafif bi sızıntı oluyordu
Bu ilaç en az 6 ay kullanılmalı ona göre başla
Yoksa bi işe yaramaz
Ve tam zamanında iç sakın kaçırma
Yoksa hedeflenen doza ulaşılamıyor ve yararı olmuyor
Aldığın zararla kalırsın vallahi demedi deme
Ayrıca bana sorarsan bir iki sivilcen varsa hiç başlama
Dediğim gibi benim sorunum saç diplerimdeydi
Son çare bunu kullandım
Bu arada o sivilceler bi süre sonra eskisi kadar şiddetli olmasada ufaktan kendini hissettiriyor
Benim siyah noktalarım tekrar çıktı mesela ama eskisi gibi değil
Saç diplerimde de mesela eskisi gibi sivilceler çıkmadı ama kızarıklar peyda oldu tekrardan
ne güzel atarrr :)) hatta 2 basamaklı sayılar daha güzel atar hatta plakalara geçersek her gün daha da güzel atar..
ŞAFAK 110
iki basamalara gelmeye 10 gün kaldı plakalara geçmeye 29 gün kad-ldı bayramın 2. günü 81 düzcedeyiz:):):)
Selammmm kızlarr
Nasılsınıızz? kimsecikler yokmuu?
selam cnmm kendi adıma iimm senn nasılsnnn:))
Selammmm kızlarr
Nasılsınıızz? kimsecikler yokmuu?
bende iyi olmaya çalışıyorum işte canım babamla tartıştım biraz ona canım sıkkın.
Sevgilim arasada sesini duyunca kendime gelsem
selam tatlış ben grip oldum yaa püfff hiç hoş değil. sen nasılsın?
kızlarr sizler nasılsınız?
Ayyyy herkes grip bu araa gecmiş olsnnnnninşallah bende grip olmammm
İyi akşamlar kızlar.. Pek sessiz bu gece burası hayırdır?
selam tatlış ben grip oldum yaa püfff hiç hoş değil. sen nasılsın?
kızlarr sizler nasılsınız?
hadi yaa oluyor öyle arada tartışmalar cnm yaa bizde ederdikk beraberkenn artık ayrıyız kıymetli oldukkk:)))) arar inşallah birazdan:)
hadi yaa oluyor öyle arada tartışmalar cnm yaa bizde ederdikk beraberkenn artık ayrıyız kıymetli oldukkk:)))) arar inşallah birazdan:)
Hayırlı akşamlar Can'lar, geceleri muhabbetimiz bol oluyor, bu saatlerde herkes dinlenmeye çekiliyor sanırım. Benim Askerimin görev yeri, görevi belli olmuş. Öğreneli birkaç saat oluyor ama oranın nasıl olduğunu bilmiyorum. Hala şoktayım, ne düşüneceğimi şaşırdım. Aklıma takılan onları nasıl götürecekleri, yolların güvenli olup olmadığı. :18:Konuştuğumuzda da Yarimin sesi iyi gelmiyordu, belli etmese de O'nunda canı sıkılmış. Burda tek başıma yaşadığım sıkıntılara mı üzüleyim, Askerime mi üzüleyim bilemedim. Rabbim hepsini sağlıkla yerlerine kavuştursun, sağlıkla da tezkerelerini alıp gelmelerini nasip etsin. Askerlerimizi herşeyden korusun. ( Tüm Askerlerimiz, burda tanıdığım Arkadaşlarımın Askerleri ve benim Askerim Sana emanet Allah'ım )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?