kızlar istanbul buluşmasına ev sahipliği yapabilirim sizi ada sahillerinde ağarlarım çok süper olur ayayorgiye çıkar kır gazinasosunda yemekler yeriz fotolar çekilirz şehirden gürültüden uzak güzel vakit geçirirz
yada ortada biryerlerdede buluşabiliriz bilemedim heyecan yaptım
uçağım 9 da 10 da anakrada oluyorum eğer 8 de felan çıkarsa havaalanına gelir geç çıkarsada kızılayda buluşurz en orta orası herhalde
en olmadı çarşı vermezlerse ben mamakta askeriyeye gidicem ona gidicek yoluda öğrendim 442 ye bincem ulusa gidicem ulustanda mamağa taksi yada otobüs varmış
ayyyy ben ankarayı kendi kendime sökmeye çalıştım dün bütün gün arge yaptım ne olcak die offfff ama çözemedim ankarayı ya kaybolursam
bu güzergahlarım bir mantık içeriyormu cağla
yaaa ada ne kadar guzel oluuuurrrr
hadi ayarlayalimm :)
evettttttpiiisiklitle gessmeli olsunn
evetttttt
:) sen ne zmn geliosun simdi? ben 20 ekim haric herrr tarihe uyarimmm :))
evet evetttttt bizim buraya gelinnngolf arabası var limüzin gibi babamdan rica ederim bizi ayayorginin yamacına bırakır sonra tabana kuvett tepeye çıkarız
pisikletli olursa çok yoruluruz ama olsun çoğunluğa uyarım ayayorgiye piskleti çıkarmayızzzz ama
evet evetttttt bizim buraya gelinnngolf arabası var limüzin gibi babamdan rica ederim bizi ayayorginin yamacına bırakır sonra tabana kuvett tepeye çıkarız
pisikletli olursa çok yoruluruz ama olsun çoğunluğa uyarım ayayorgiye piskleti çıkarmayızzzz ama
gel sende beyaaa
adadan iskeleden ayayorgiye kadar yürümüştük.. sonra dönüş yine aynı.. iskeleye indiğimde ayaklarımda derman kalmamıştı:=)
sevgilim iskeleden ayayorgiye kadar yürütüp ayayorgide yemek yiyip aşağıya indik ve faytonla iskeleye gitmiştik sevgilicik zalim ve acımasız der bana ama sabrını ölçmüştüm gık demeden yürüdü ve yokuşu tırmandı
iskeleden fayton yemek yiyip yürümek en mantıklısı tabeeeee ama ben benmkine çakallık yaptım
ben uykuya çufçuflanacam şimcik düşünün taşının size güzel bir gün vaad ediyorum ayyy hava güzel olursa mis gibi bir gün geçirirzzz
1 günüde böyle yerizz yahuuuuuu
sen adada mı yaşıosun??
ben de yatiorum kizceler
hadi ayarlayin bakalim :) bir 346.donem askeryareni bulusmasi yaplm :))
evet canım dedem 70 yıl önce gelmiş annem adada doğmuş bende ada kızıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?