347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

yaaa ada ne kadar guzel oluuuurrrr
hadi ayarlayalimm :)

sana angara nin baglari daa buklum buklum yollariiii sarkisini armaan ediyorum :))

evet evetttttt bizim buraya gelinnn golf arabası var limüzin gibi babamdan rica ederim bizi ayayorginin yamacına bırakır sonra tabana kuvett tepeye çıkarız

pisikletli olursa çok yoruluruz ama olsun çoğunluğa uyarım ayayorgiye piskleti çıkarmayızzzz ama

vazgeçtim o zaman ATlannnn geselimmmm

aaaaaa oldu mu bak şimdi ben perşembe günü ordayım

adadan iskeleden ayayorgiye kadar yürümüştük.. sonra dönüş yine aynı.. iskeleye indiğimde ayaklarımda derman kalmamıştı:=)

adadan iskeleden ayayorgiye kadar yürümüştük.. sonra dönüş yine aynı.. iskeleye indiğimde ayaklarımda derman kalmamıştı:=)

sevgilim iskeleden ayayorgiye kadar yürütüp ayayorgide yemek yiyip aşağıya indik ve faytonla iskeleye gitmiştik sevgilicik zalim ve acımasız der bana ama sabrını ölçmüştüm gık demeden yürüdü ve yokuşu tırmandı

iskeleden fayton yemek yiyip yürümek en mantıklısı tabeeeee ama ben benmkine çakallık yaptım

ben uykuya çufçuflanacam şimcik düşünün taşının size güzel bir gün vaad ediyorum ayyy hava güzel olursa mis gibi bir gün geçirirzzz

1 günüde böyle yerizz yahuuuuuu

sen adada mı yaşıosun??

[QUOTiE=caglasam_mi;26697919]vazgeçtim o zaman ATlannnn geselimmmm [/QUOTE]
yA evett digigdik digidik atarabasina bineriss
aman bulusalim da bi sekilde ayarlayip:) neyle gezdigimiz onemli deil

ben de yatiorum kizceler
hadi ayarlayin bakalim :) bir 347.donem askeryareni bulusmasi yaplm :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…