ay çok sevindim canım hoş geliyosun istanbulumuza :) gider bol bol görürsün eşini adapazarı çok yakın burdan, 2 ay da çabucak geçiverir senin için
Saol canim benim. Istanbul bulusmaniz ne zamandi yahu :)
kızlar istanbul buluşmasına ev sahipliği yapabilirim sizi ada sahillerinde ağarlarım çok süper olur ayayorgiye çıkar kır gazinasosunda yemekler yeriz fotolar çekilirz şehirden gürültüden uzak güzel vakit geçirirz
yada ortada biryerlerdede buluşabiliriz bilemedim heyecan yaptım
ben bostancıdayım bana çok yakın olur ada :) ama karşıda oturanlar varsa onları bilemicem
kızlar ya tatil için neye karar verdiniz siz? bende uludağ falan düşünüyorum bikaç günlüğüne başbaşa kafa dinleyelim diye ama farklı fikirlere de açığım yani
Saol canim benim. Istanbul bulusmaniz ne zamandi yahu :)
canım bu arada sen ankaradaydın değilmi ben haftasonu anakraya geliyorumda nerede gezelim yani havaalnına yakın nereler var hemen konuya gireyim
havaalnından 442 numaralık otobüsle kızılaya gelcem kızılaydan akköprüye metroyla geçip ankamal avm de takıllalım diyhorum forum donanım haberden güzegahları öğrenip not aldım
bu dediğim yerler yakınmı uzakmı hiç bilmiyorum yardımcı olurmusun havaalnına en yakın bu gibi geldi haritadan gördüğüm kadarıyla
Evet canım ankaradayım. Nerde buluşcaksınız Kızılayda mı?
biz kartepe yada uludağ düşünüyoruz ama ağvada sesizlik içindede tatil yapabilirz şu otele gidebiliriz canım bizde
Agva Tree Tops Park Hotel
uçağım 9 da 10 da anakrada oluyorum eğer 8 de felan çıkarsa havaalanına gelir geç çıkarsada kızılayda buluşurz en orta orası herhalde
en olmadı çarşı vermezlerse ben mamakta askeriyeye gidicem ona gidicek yoluda öğrendim 442 ye bincem ulusa gidicem ulustanda mamağa taksi yada otobüs varmış
ayyyy ben ankarayı kendi kendime sökmeye çalıştım dün bütün gün arge yaptım ne olcak die offfff ama çözemedim ankarayı ya kaybolursam
bu güzergahlarım bir mantık içeriyormu cağla
valla tebrik ederim son derece başarılı bi çalışma olmuş :)
Kızılay Ankaranın merkezi. Havaalanı tarafında malesef gezilecek doğrudürüst oturulacak bi yer yok benim bildiğim. Ankaradan nefret etsem de benim tavsiyelerim,
1- Ankamalle gitmek isterseniz kızılaydan metroya binip akköprüde iniyosunuz.
2- Bahçeliye gidebilirsiniz bunun için de kızılaydan ankaraya binip beşevlerde inip bahçeliye doğru yürüyüp gezip güzel bi yerlerde oturup bişeyler yiyip içebilirsiniz
3- Kızılaydan tunalıya doğru yürüyerek çıkıp tunalıyı gezip kuğuluparkta oturabilirsiniz
Şimdilik merkeze yakın yerlerden aklıma gelenler bunlar. Biraz daha düşüneyim.
uçağım 9 da 10 da anakrada oluyorum eğer 8 de felan çıkarsa havaalanına gelir geç çıkarsada kızılayda buluşurz en orta orası herhalde
en olmadı çarşı vermezlerse ben mamakta askeriyeye gidicem ona gidicek yoluda öğrendim 442 ye bincem ulusa gidicem ulustanda mamağa taksi yada otobüs varmış
ayyyy ben ankarayı kendi kendime sökmeye çalıştım dün bütün gün arge yaptım ne olcak die offfff ama çözemedim ankarayı ya kaybolursam
bu güzergahlarım bir mantık içeriyormu cağla
korkma canım kaybolmazsın .. bende gittim...
ayyyy duygu doğru yaaa sende gittin ne bileyim panikledim birden tek başıma o kadar şehre gittim ama ne bileyim panikledim heyecanlandım
sora sora bağdat bulunurmuş canım yaa... çok rahat gittim ben.. 442 biniceksen havaalanı içinden otobus kartı al.. büfede satılıyor ankara da..
442 nolu otobüsü gözümde çok büyütttüm benhavaalınından çıkışta görürmüyüm bu 442 yi bide ego kart mı alcam yoksa biletmi direk kaç basımlık almam gerekiyor peki canım
ayyyy ne çok soru soruyorum inanamıyorum kendime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?