Süpermiş valla çok şanslısın bence. Çok isterdim ben de...
yaa aynen oylebak uyku modundan yanlış yazmışsın 346 değil
ahhh canım şanslımıyım değilmiyim inan bilmiyorum buraya 3 gün dayanılır aslında kışın kimse yok sokaklar bomboş ruhumu daraltsada ruhumada iyi gelen tek yer burası sanırsam
Bu arada askerleri dönünce ufak bi yurtiçi kısa bi tatil yaşamak isteyenlere tavsiyemdir. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum ama;
Kapadokya yk Evi - Cappadocia Cave Hotel Oyku Evi
Bu odada kalmıştık ve acayip bi atmosfer. Şömine jakuzi manzara süper gerisini yaşamak lazım
ayy ben buraya bayıldım bayıldım
süpermiş. not ettim bi kenara
çok beğendim balayı için düşünebilirim kısmetse. denizden bıktığım için denizli yerler düşünmüyoruz.Et et :)) yeşil oda yada sarı oda favorim. fiyatlara çok takılmayın arayınca daha uygun olabiliyo
Bu arada askerleri dönünce ufak bi yurtiçi kısa bi tatil yaşamak isteyenlere tavsiyemdir. Reklam olur mu yasak mı bilmiyorum ama;
Bu odada kalmıştık ve acayip bi atmosfer. Şömine jakuzi manzara süper gerisini yaşamak lazım
bu saydıklarımdan atakule avm sadece ama güzel yani asansör ankara manzaralı falan tepeye çıkınca ööle bişiler
yaaa ada ne kadar guzel oluuuurrrr
hadi ayarlayalimm :)
Günaydınnnn kızlarrr
ŞAFAK: 106
Buluşma konuşulmuşş kızlarr ada demişsiniz.Ben beylikdüzünde oturuyorumm adaya gelmem için gece 3 te falan çıkmam lazım sanırım
günaydınn..
yaa şoktayım! :) komşuyuz demek ki babılım :) haha
beraber gideris bişi olmas :)
buradan bastık mı tem den
nikitam şuan bende şoklardayımm şansa bak:)))
araba varsa sorun yok ozmn gideriz burdan süper olur :)
neresinde oturuyosun nikitam belki tam komşu çıkarız
karşı komşu falan
günaydın kızlaarr bişey sorucam ptt kargoda adrese teslim değilde postaneden şubeden alma diye bişey yokmuu illa kendilerimi dağıtıyolar bilginiz varmııı?? ben göndersem o izninde alsa postaneden.. kargo şirketi yok bulunduğu yerde bitane bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?