347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

ahhh canım şanslımıyım değilmiyim inan bilmiyorum buraya 3 gün dayanılır aslında kışın kimse yok sokaklar bomboş ruhumu daraltsada ruhumada iyi gelen tek yer burası sanırsam

gizz kus
hadi organizasyonu sen yap :) olur mu ? ya da gonullu olan var mi :) giz ciim sende o isigi gordum diye dedim:)

otele bayıldımm.. ben kapadokyaya arkadaşlarımla gitmiştim daha orta seviyede bi otelde kalmıştık sanırım gezi amaçlıydı iştee çok beğendiğimi hatırlıyorum aslında insanın sevgilisiyle başbaşa kalabilceği harika biyer:))

bu saydıklarımdan atakule avm sadece ama güzel yani asansör ankara manzaralı falan tepeye çıkınca ööle bişiler

atakulenin kule kısmı kapanmiş geçen sene sanırım :SS yani çıkıyosun sadece manzara için cafesi kubbe rest. kapanmişşş...ama havalar güzelken kesinlikleee açık hava derim ankarada...

Günaydınnnn kızlarrr

ŞAFAK: 106

Buluşma konuşulmuşş kızlarr ada demişsiniz.Ben beylikdüzünde oturuyorumm adaya gelmem için gece 3 te falan çıkmam lazım sanırım

bu otel benim kapadokya listemde var gitme isticeğim otellerden biri

bide bu var kapadokyada en merak ettiğim gitmek istediğim otel

Splendid Süit | ARGOS IN CAPPADOCIA - Kapadokya

Günaydınnnn kızlarrr

ŞAFAK: 106

Buluşma konuşulmuşş kızlarr ada demişsiniz.Ben beylikdüzünde oturuyorumm adaya gelmem için gece 3 te falan çıkmam lazım sanırım

günaydınn..
yaa şoktayım! :) komşuyuz demek ki babılım :) haha
beraber gideris bişi olmas :)
buradan bastık mı tem den

günaydınn..
yaa şoktayım! :) komşuyuz demek ki babılım :) haha
beraber gideris bişi olmas :)
buradan bastık mı tem den

nikitam şuan bende şoklardayımm şansa bak:)))
araba varsa sorun yok ozmn gideriz burdan süper olur :)
neresinde oturuyosun nikitam belki tam komşu çıkarız
karşı komşu falan

günaydın kızlaarr bişey sorucam ptt kargoda adrese teslim değilde postaneden şubeden alma diye bişey yokmuu illa kendilerimi dağıtıyolar bilginiz varmııı?? ben göndersem o izninde alsa postaneden.. kargo şirketi yok bulunduğu yerde bitane bile

nikitam şuan bende şoklardayımm şansa bak:)))
araba varsa sorun yok ozmn gideriz burdan süper olur :)
neresinde oturuyosun nikitam belki tam komşu çıkarız
karşı komşu falan

:)
Haha
süper oldu bu :) bak rahat rahat takılabiliriz seni bunalımlardan kurtarıciiimm :):)
dur özel den detay adres vereyim :)

canım ben hiç bilmiyorum aceba kargo şubesinde dursa şubeden alınsa olunurmu ben daha hiç ibşi göndermedim

vuhuuuu avrupalıı yarenler komşumu çıkcaksınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…