347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canımm hayırlı uğurlu olsun görevi.Aman merkezde ya bırak nöbet tutsun artık önemli değil.Bizimkilerde bi tek o avantaj var işte nöbet kasmayacaklar.Bakalım henüz belli değil.Alay komutanı oraya gidince belli olacak göreviniz demiş.Ne zman gideceği meçhull.Daha 1 haftayı deviririz burada gibime geliyor.Çift haneye geçmiş oluruz yedisuda.

işte oraya gitmeyin diorum :)

bizde saatlerce askeriyenın bahcesinde otobus mınıbus manzarasına karsı oturmuştuk:=) gerçi ben ne yapsam sevgılım memnun olmuyor.. ağzımla kuş tutsam yaranamam.. düşüncem sona ersee pişman olmuycağımı düşündüğüm an bitiricem..

Öyle deme ya az daha sabret. Bi bitsin bi sağlıklı düşünmeye başlayın. Ne bilim şimdi bitse de sonra belki pişman olursun yanlış zamandı diye...

Öyle deme ya az daha sabret. Bi bitsin bi sağlıklı düşünmeye başlayın. Ne bilim şimdi bitse de sonra belki pişman olursun yanlış zamandı diye...

hiç olgun değil okadar mantıksız şeyler düşünüyor ki.. deli ye çeviriyor beni.. iyice psikolojim bozuldu..

Sık mı konusuyosunuz?

dün aradı 2.30 saat konuşmuşuzdur .. ben konuşşrum o konuştu konuştu bir ton şey dedi.. sonra kapattık ben bunlardan sıkıldım dedi.. ama sonuca varamadık.. sonra zaten dün akşam işe gitcektim minübüse bindim arıyor yine özür dilerim kaç saat ayakta durdum yoruldum diyor.. böyle mantık mı var sizce ayakta durunca insanın kalbini kıralım.. bugün aradı 2dk konuştuk soğuk konuştum bişe diyormusun dedi yok dedim..

Eğer bu durum askerlikten sonra oluşmamışsa dönene kadar karar verme bence. Çok sık uzun da konuşma. Biraz o arasın anlasın bakalım. Ama hatasını anlaması da iyi bişey bence...

ben laf dinlemiyorum.. ankaraya deme gelmiş gitmişim.. bu durum onu şok etmiş. kafama buyrukmuşum.. aklıma ne koyarsam yapıyormuşum..onun istediğini yapmıyorum diye laf dinlemiyorum.. o nedese onu yapmam lazımmış.. dedimki tasmada tak.. sen ne isterden kemik atarsın getiririm sana .. sadık köpeğin olurum artık..

Niye memnun olmamış ya gittiğinden çok ilginç. O halde görmeni mi istemedi acaba. Anlamak çok zor. Ama üzücü kkonuşmalar yaşamışsınız

Eğer bu durum askerlikten sonra oluşmamışsa dönene kadar karar verme bence. Çok sık uzun da konuşma. Biraz o arasın anlasın bakalım. Ama hatasını anlaması da iyi bişey bence...

hatasını anlasa ne olur.. kalp kırıldıktan sonra..ben aramam hiç o arıyor benii..ben burda düşünüyorum bu konuları aşmaya çalışıyorum diyo..ordaki arkadaşlarının sevgililerinin yaptıklarını anlatıyor.. kısaca duygu sen bekle ben aşarsam olur aşmazsam olmaz...

Niye memnun olmamış ya gittiğinden çok ilginç. O halde görmeni mi istemedi acaba. Anlamak çok zor. Ama üzücü kkonuşmalar yaşamışsınız

sana açıklama yapmak zorundamıyım diyor.. burdaki askerler çok pisler heler düşünüyorlar ben askeriyeye gelmeni istemiyorum diyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…