347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım yolluycağın şehrin ptt kargosunu arayıp sor.
aradım sabah canım sen uyarmıştınya ondan dolayı korkum çok geç ulaşmıştı seninki aradım işte adama cumartesi çalışıyomusunz dedim ne için dedi yaa kargo dedim burdan alamaz biz ulaştırıcaz dedi neden ptt şubeden alınmıyosa çok şaşırdıım

yaa bende gelmek istiyorum ya ne güzel hepiniz buluşuyorsunuz benim işim de yok boşluktan delirmek üzereyim

bana demişlerdiki ptt şubesınde beklıyor ordan alamaz mı.. bende alamaz demiştim.. kargodaki amaç onun alması değil onllar ulaştırmalı.. sen yolla belki sende öyle olmaz canım.. sende benım gibi ararsın ve takip numarası var netten takıp edıyorsun.. sana bir şey doldurtucaklar onda barkod var o numara ile takip edersin

ne bileym biizmki ben postaneden alaym dedi diye sormuştum göndericem artık ilçede mi seninki de

kızlarrr nabersiniz benim gibi askeriyle hiç yüz yüze görüşmeyen varmı merak ettim ben hazirandan beri görmedim aşkımı daha da göreceğim yok sanıyorum bu arada şafak 107...

kızlarrr nabersiniz benim gibi askeriyle hiç yüz yüze görüşmeyen varmı merak ettim ben hazirandan beri görmedim aşkımı daha da göreceğim yok sanıyorum bu arada şafak 107...
ben varıım canm senden 1 ay ileri gelsemdee bende görüşemedim hiç sarılsaaam biiii

ya işte o belli değil, herkesin toplanıp konuşması lazm aslında,,
bu ctsi mi ypsak hazır sıcağı sıcağına konuşmuşken?
herkese uyar mı kızlarr?
sonraki haftasonu da olurr

ortada bi yer olursa cumartesi gelebilirim.. nöbet çıkışı olcam ama önce eve gelip uyurum sonra gelirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…