haftaya cumartesi olsa ben bu cumartesi ankaraya gidiyorum ama
aa unuttum onu,,
ok haftaya ctsi de uyar bana?
banada uyar bensiz buluşmayınnnn çok gelmek istiyorum ahahaha ada olursa siz gelceksiniz gerçi ayyy harika olcakkkk yupppiii
Benim hiç keyfim yok ya.
Bir de üstüne bizimkinin telefonunu kaçırdım.
Bankayı arayıp kartımı kapatmak istediğimi söyledim, iki saatte işlem yapacaklar. Önce bir bayanla konuştum kapatıyorum onaylıyor musunuz dedi onay verdim sonra ayrılmayın dedi başka birine aktardı iki saat neden kapatmak istediğimi sordu vs. Ona da açıklama derken tabi bu arada benim sinir kat sayımda artmaya başladı. İki saat soruyor da soruyor. O arada cebim çaldı. Kapıdan giren ilk arkadaşa verdim telefonumu söylermisin 5 dakika sonra arasın dedim. Veee benim telefonumu bir erkek açınca bizimki hönk diye kaldı sanıyorum.:101: 2 saat oldu aramıyor.:105:
zamanlama çok kötü olmuş canıımmüzülmee ama işi olduğundan arayamamıştır sonradaa
Evet ya bir de ofisten bir erkek arkadaş açınca daha kötü oldu sanıyorum. Arar aramaz soracağı ilk şey kimdi o olacak sanırım ya da kızdı nasıl başkasına açtırırsın telefonu diye aramayacak bilmiyorum. Bekleyip göreceğim artık. Gerçi bizim ki çok anlayışlıdır ama askerlik psikolojisi ne düşündürür, ne dedirtir, ne yaptırır kestiremiyorum.:101:
Burda ayrılanlar var allah başımıza vermesin düşünmesi bile kötü benim için ama ben gitmeden önce şakasına diyordum aşkım belki de ayrılırım senden belli mi olur diye takılıyordum o da askerliği mi yaktırcaksın bana direkt firar diyordu.:96:
yaaa canım dur sakin ol üzülmen için sebep yok benimki hiç anlayışlı değildir mesela iki elim kanda olsa kaç defa telde konuşurken açtım huyunu biliyorum çalışırken bile arkadaşım alıyor telefonumu ben askerciğe dönüyorum kii askerde anlayışlı oldu iş yerinde rahatsız olma pkek konşma benle gözlerne batarsın diyor
bide bişi sorcam sen alsancakta hiltonun oralardamı çalışıyorsun canım hep acenteler oralarda çünkü yada hiltona gelmeden sahildede yerler var
Yok canım ben orda değilim. Tam Kordon'dayım denize nazır çalışıyorum.
Bu arada aşkımcım aradı, hiç takılmamış bile. Müsait olmamış o yüzden arayamamış. Bir kaç güne yerine geçeceklermiş. Sadece orada yatmıyorlarmış geri kalan tüm zamanını kendi birliğinde geçiriyormuş. Yataklar ayarlanıyormuş kısaları aynı koğuşa alacaklarmış. Buranın yemekhanesinden çok memnunuz hakkını yemeyelim dedi ama şu nöbet olayı çok canımı sıktı. Bu gece ilk nöbeti var, senin o internette gördüğün buranın en güzel yeri ama biz o nizamiyenin biraz ilerisinde dağa bakan tarafta olacağız dedi. İçim ürperdi. Bu gece bana uyku yok sanırım ama alışmam lazım bitene kadar bu nöbeti tutacak hep çünkü görevi o. Bizdeki şansın içine tükürmek istiyorum artık. Bana mutluluk haram oldu.
canım üzülme lütfen geçicek bu günlerde biticek kavuşucaksın merak etme sadece sancılı olcak biraz ama kavuşcaksın keşke nöbet görevi hiç olmasaydı ama olsun dua edelimde kazasız belasız bitsin
benimki 2 hafta gece araç kontroldeydi ondan önceki aşamadada çelik yelekler giydiriyolarmış ondan çok korkmştum gece gece araç kontrol nizamiyenin içinde ama o görevleride yine bir anne babanının evladı yapıyor içim acımıştı gece ayazda ama başka çaremizde yok napalım geçicek bu günlerde
kızlar askerlerimiz için hangi krem iyi demiştiniz soğuklar için flan konuşulmuştu bu ama bulamadım ben oralarııı :44:
Ayy çok sevindim canım keşke duyabilsem bende canımın sesini:26:aşkım aradı sonunda
misafirhaneye yerleşmiş. ses tonu iyi geliyodu. sesini duyunca bende rahatladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?