347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Çok huzursuZum kızlar kesin kötü bişe oldu yoksa arardı beni yaklaşık 23 saattir sesimi duymamadım hala da aramadı

Çok huzursuZum kızlar kesin kötü bişe oldu yoksa arardı beni yaklaşık 23 saattir sesimi duymamadım hala da aramadı

sıkma canını aklına kötü şeyler getirme bazı zamanlar çok yoğun eğitimlerde oluyorlar yine öyledir arar mutlaka fırsat bulunca

Okul başladığı için çok sık da giremiyorum buraya ablalarım,arkadaşlarım merhaba hepinize benim abimin görevi cezaevinde çavuşluk yapmak olmuş, çok soğuk çok itici söylendiğinde. sizce iyi bir şey mi ki

Kızlar merhaba,
Okulum başladı ve artık ankaradayım bu sene ankaradaki son senem mezuniyet telaşından inşallah zaman su gibi akıp geçer.
size bişey sorucam şimdi yedeksubay.tk da 18 ocakta bitiyo gözüküyo ya ona yol izni dahil mi, benim sevgilim hakkaride askerliğini yapıcak henüz birliğine gitmedi ama aldığı duyumlara göre 3 gün yol izni varmış şimdi benim sevgilim15 ocakta mı bitiriyo askerliğini?
İnsan birini sevmesin neler neler yapıyo askerlik bilgilerimizle tuğgeneral olucaz yakında :)

tatlım benim sıkma o güzel canını sen huzursuz olursan askerin de hisseder seni o da huzursuz olur. çok yoğun oluyorlar bazen şimdi de o zamanlara denk gelmiştir o yüzden arayamıyodur iyi düşün canım benim

inşallah iyi olurlar hepsi canım ya. bence askere ilk gittiklerinde bi şok yaşıyorlardı. şuan alışma evresine geçtiler ve bu yüzden de bi depresif mod geldi üstlerine.

Merhaba canım, benim erkek arkadaşımda Hakkari cezaevinde.Sıkıntısı yok çok şükür her şey yolunda,günde 6 saat nöbet tutuyor onun dışında nöbetten dönüşlerde mahkumları hastaneye adliyeye falan götürüyor şoför olarak değilde onların yanında gidiyor işte kaçmasınlar falan diye galiba:) mesela mahkumlar çöp dökmeye çıkıyor bunlar başlarında..Öyle yani kötü bir şey yaşamazlar umarım...

Sakın kötü şeyler getirme aklına canım merak etme bir şey yoktur sen sakin ol kesin işi vardır telefona gelememiştir tam telefona geleceği anda birden çağırmışlardır ayrıca kartı bitmiş olabilir
kantinde kart kalmamıştır alamamıştır....bir sürü nedeni olabilir en yakın zamanda ararda inşallah rahatlarsın

Aysegul ınsallah haber almışsındır sevdiğinden de huzurla uyursun canım ya.Araması geciktiği zamanların nasıl oldugunu bılıyoruz hepimiz.

canım kıs dönemdekler yapmaması gereken şeleri yapıyor buna afyondaki olanlarda dahil ben bugün eski müdürmle konuştum orduda baya iyi konumdaydı ama ayrıldı şirkette çok iyi pozisyonda bana dediki hangi asker işini yapıyor benim müdürün torpili kıvvetlidir ama hiç istemedim ondan bişi eski meski ama merak edip soruyor

sakin olcaksın metanetle kaşrıla sınav olarak düşün cidden gelcek askerin için rahat olsun lütfen ne desen haklısın isyanda et sen haklısın ama uykusuz geceler geçirip aç kalma benim yüzüm çöktü o kadar kötü çöktüm ki seni anlıyorum çok iyi anlıyorum ama sakince sıhatle bekle gelcek seneye bu vakit evli olcaksın canım

askerim hasta bugün konuştuk 3 kez ama hep sesi kötüydü hasta oldu cumartesi nizamiyeye giricem böyle olursa üzülüyorum ona

ayşegül canım işi vardır muhakak bişi çıkmıştır ne olduğunu bilmeden en kötüsünü düşünme bende 1 gün ulaşamamıştım doğum günümün ertesi günüydü gözümde yaş kalmamıştı birliği aradım son çare başka çarem yoktu ama heppp en kötüsünü düşünüyoruz sakin ol canım ulaşacaktır sana

az kalıyor kızlar geçiyor günler gelicek hepsi sağ salim

Bugün istanbul'da işten eve dönerken kadıköy tuzla istikametinde 30'a yakın asker arabası vardı ve içleri asker doluydu peş peşe gidiyorlardı. Hepsi için dua ettim. Neler olduğunu da çok merak ettim.

Kader ortaklarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginîz için aradı aradı saat 8 gibi bi aradı bide şimdi aradı evet çok iş yüklemişler bide sınavları varmış bugün. Ayy gitti gideli ilk kez böyle bişe geldi başıma şimdi çok iyi anladım bi kaç gün görüşemeyenleri . Allah bugün yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. İyi ki varsınız kızlar :13:

iyi geceler kızçelerimm
inşallah aysegül almışsındr asker yarinden haberrr
merak etme işi varddır yoğundur.. koşup duruyolrdır.
benim eşimin de morali bozuk gibiydi bugün, sürekli seni çok seviorum bunu hiç unutma ,, olur da gelirsem şunu bunu yaparız tarzında ilginç ilginç konuştu.. canım skıldı biraz. içim sıkılıyor 2 gündür dedi drdu içime dert oldu

ay tam yazarken yazmışsın..
çok sevindim.. oh için rahatlamıştır

ayy canım merak etmiştim bende konştun mu diye şükür duymuşsun sesini sevindim bende

ben varıım canm senden 1 ay ileri gelsemdee bende görüşemedim hiç sarılsaaam biiii

öle canım bende çok özledim şöle bi sarılsammmm kokusunu içime doyasıya bi çeksem diyorum....

ayrı şehirlerdemisiniz sizde

evet cnm bende ayrı şehirlerdeyim ünv de tanıştık ayrı şehirlerdeydik hep ama askerdeyken daha çok hissettim uzaklığın acısını...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…