Çok huzursuZum kızlar kesin kötü bişe oldu yoksa arardı beni yaklaşık 23 saattir sesimi duymamadım hala da aramadı
Çok huzursuZum kızlar kesin kötü bişe oldu yoksa arardı beni yaklaşık 23 saattir sesimi duymamadım hala da aramadı
bu hafta sonu sevgilime moral vermek için gidiyorum.
askerliğe alışamadı hiç giderek daha da kötü oldu psikolojisi.
kendi de farkında bende bir sorun mu var alışamıyorum diyor.. :100:
bakalım beni görünce nasıl olacak
Okul başladığı için çok sık da giremiyorum buraya ablalarım,arkadaşlarım merhaba hepinizebenim abimin görevi cezaevinde çavuşluk yapmak olmuş, çok soğuk çok itici söylendiğinde. sizce iyi bir şey mi ki
Bilmiyorum Giz ya korkuyorum işte. Karamsarlığa kapılmak istemiyorum ama tam mutlu olduk derken bir şey oluyor. Nöbetçi asker oldu. Hani bunlar geri planda görev yapacaktı. Bazen diyorum kısa dönem oldukları mı unutuldu acaba ya da dosyaları falan mı karıştı uzunlarla. Kısa dönemin yapacağı iş mi dağa karşı nöbet tutmak allah aşkına. Olcak iş değil. Bundan sonraki geceler uykular haram bana. Şimdi torpil ayarlamaya çalışacağız başka yapcak bir şey kalmadı. O istemiyor bak benden habersiz iş yapma fena olur dedi. Bende senin canından kıymetli mi ne olursa olur dedim.
Şu 5 ay geçsin yeminle bütün ofise baklava falan dağıtacağım. 5 ay ömrümden 5 yıl götürdü gibi hissediyorum. O orda ben burda zayıflıyorum yakında Hadise'ye benzicem diye korkmaya başladım.
İfadelerim bile değişti bir ağlıyorum bir gülüyorum hale bak şaşkoloz oldum iyice.
Kader ortaklarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginîz için aradı aradı saat 8 gibi bi aradı bide şimdi aradı evet çok iş yüklemişler bide sınavları varmış bugün. Ayy gitti gideli ilk kez böyle bişe geldi başıma şimdi çok iyi anladım bi kaç gün görüşemeyenleri . Allah bugün yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. İyi ki varsınız kızlar :13:
Kader ortaklarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginîz için aradı aradı saat 8 gibi bi aradı bide şimdi aradı evet çok iş yüklemişler bide sınavları varmış bugün. Ayy gitti gideli ilk kez böyle bişe geldi başıma şimdi çok iyi anladım bi kaç gün görüşemeyenleri . Allah bugün yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. İyi ki varsınız kızlar :13:
ben varıım canm senden 1 ay ileri gelsemdee bende görüşemedim hiç sarılsaaam biiii
ayrı şehirlerdemisiniz sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?