iyi geceler kızçelerimm
inşallah aysegül almışsındr asker yarinden haberrr
merak etme işi varddır yoğundur.. koşup duruyolrdır.
benim eşimin de morali bozuk gibiydi bugün, sürekli seni çok seviorum bunu hiç unutma ,, olur da gelirsem şunu bunu yaparız tarzında ilginç ilginç konuştu.. canım skıldı biraz. içim sıkılıyor 2 gündür dedi drduiçime dert oldu
Evet tam aynı anda yazdıkiyi geceler kızçelerimm
inşallah aysegül almışsındr asker yarinden haberrr
merak etme işi varddır yoğundur.. koşup duruyolrdır.
benim eşimin de morali bozuk gibiydi bugün, sürekli seni çok seviorum bunu hiç unutma ,, olur da gelirsem şunu bunu yaparız tarzında ilginç ilginç konuştu.. canım skıldı biraz. içim sıkılıyor 2 gündür dedi drduiçime dert oldu
Sağol canım evet çok şükür duydum da rahatladımayy canım merak etmiştim bende konştun mu diye şükür duymuşsun sesini sevindim bende
Sağol canım evet çok şükür duydum da rahatladımayyy
bide fırça attı merak ediyorum kendimi paraladım diye
Hosgeldin nikita "olur da gelemezsem" ne ya aslanlar gibi gelecekler. Doguda olmanin psikolojisi tabi.Az daha sabir, az daha guc...
Canım benim belki sana yansıtıp üzülmeni istememiştir hatırla usta birliğine de ailesine ve hatta sana yerinin değiştiğini söylemek istememesi gibidir. Sen yine sana yansıttığı şekilde mutlu Mesut konuş ama durumu da göz ardı etme arkadaşına dediklerini belli ki yansıtmıyor...yadaaaaa gerçekten sana dediği gibidir yol yorgunluğu ondan öyle gelmiştir arkadaşınakızlar aşkım bugün birliğine gitti dedim ya akşama doğru aradı sesi gayet neşeli geliyodu. yerinden memnun gibi konştu. bi sıkıntı yok yerleştim yerime falan dedi. 1 saat falan önce en yakın arkadaşı aradı beni ibonun sesi kötü geliyodu canı sıkkın galiba falan sende yardmcı ol destek ol falan dedi. bizde o arada msjlaşıyoduk. müsaitsen ara beni falan dedim. aradı hemen sesi gayet iyiydi moralin falan nasıl dedim iyiyim dedi. arkadaşıda içime kurt düşürdü. dayanamadım sordum arkadaşn aradı böyle böyle dedi falan dedim moralim bozuk değilde yol yorgunluğu falan var sesim ondan bozuk gelmiştir ona dedi.
ya kötü oldum acaba gerçekten morali bozukta bana mı belli etmedi acaba.
ama gayet espirili falan konştuk her zamanki gibi konştu üfff ne zormuş böyle yaa
inşallah..
elimden geldiğince her şey normalmiş de böyle şeyler söylemesi olağanmış gibi ya da duymamızdan gelir gibi konuşuyorum ama,
içime dert oldu ya.. ananesi hasta braz. onu mu hissetti acaba. ama hiç bir şekilde bahsetmedim.
bgn de ananemi çok özledim dedi. iyi mi herkes dedi. çok iyi merak etme dedim..
neyse.. inşallah boşuna dert ediyoruzdur. inşallah.
Kader ortaklarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ilginîz için aradı aradı saat 8 gibi bi aradı bide şimdi aradı evet çok iş yüklemişler bide sınavları varmış bugün. Ayy gitti gideli ilk kez böyle bişe geldi başıma şimdi çok iyi anladım bi kaç gün görüşemeyenleri . Allah bugün yaşadıklarımı kimseye yaşatmasın. İyi ki varsınız kızlar :13:
Ayy evet ya aynen öyle olcak gibiİyi hadi gözünaydın,rahaaat bir uyku çekersin artık
Canım benim belki sana yansıtıp üzülmeni istememiştir hatırla usta birliğine de ailesine ve hatta sana yerinin değiştiğini söylemek istememesi gibidir. Sen yine sana yansıttığı şekilde mutlu Mesut konuş ama durumu da göz ardı etme arkadaşına dediklerini belli ki yansıtmıyor...yadaaaaa gerçekten sana dediği gibidir yol yorgunluğu ondan öyle gelmiştir arkadaşınaBuda bi fikir
Soylesen de soylemesen de yasli oldugu icin dusunuyodur mutlaka. Yaslilari ayri dusunuyodur, sevdiklerini ayri, islerini ayri, evlerini ayri dusunuyolar da dusunuyolar. Biz de her ne kadar iyi olmaya calissak da bazen bu aksamki gibi pilimiz bitebiliyo malesef((
O zaman kesin anlardın canım bişe olsaydı inşallah yoktur ve senden de bişe kaçmıyorsa kesin yokturinşallah gerçekten yorgunluktan öyle konşmuştur arkadaşıyla
3 kere konştum bugün ve sürekli mesajlaştık en ufak bişey hissetmedim kesin hissederdim bişey olsa hemen belli eder çünkü
vana gitmeyeceğinide hissetmiştim çünkü kaçmaz benden bişey
sorma ya aynen öyle... erken yatıcaktm bu gece ,, yine uyku yalan oldu..
hakikaten bitti piilim..
güçlü dur mutlu ol enerjik ol neşeli konuş moral ver ık mık. hop tıkanıveriyorum.
,,neyse
iyi uykular canikom. saol desteğin için..
herkese iyi gecelerr
Vayy vay siz yedek subaylığın tadını çıkartmaya başladınız anlaşılan hanımefendihani bu vınnlar her yerde çekiyodu yaaa
bi konuşamadık 2 dkcık bile göremedim yüzünü.kapanıp durdu hep ya.
çarşı yok ama hiç değilse bilgisayarı yanında diye sevinmiştim hevesim kursağımda kaldı
Vayy vay siz yedek subaylığın tadını çıkartmaya başladınız anlaşılan hanımefendi
Bunlar halledilecek şeyler tatlım en azıdan mesajlaşır konuşursunuz ah ahh onu bulamayanlar da varyok canm nerde çıkartıcaz yaaa net düzgün çekmiyo ki çok yavaş yüzünü bile 2 dk donuk donuk gördüm. bişey yazıyo bana kırk saat sonra geliyo
Bunlar halledilecek şeyler tatlım en azıdan mesajlaşır konuşursunuz ah ahh onu bulamayanlar da varGaliba şu an aramızda en şanslısı sensin
İnşllah canım inşallah bayramda sanki askerlik bitecek gibi şartlandırdm kendimi bayramda yanındayım sonra dağıtım iZninde de birlikteyiz. Gittikten sonra izmire de dediğin gibi rahat olcaz e görüşemiycez yüz yüze belki ama alıştım zaten 4yıldır ayrı memlekette olmaya 2-3 ayda birde zaten gelcek inşallahöyle canım buna da şükür
sizde izmire gidince çok rahat olucaksınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?