tünaydın kızlarrrrbugün benimki aradı 11 ocakta çıkıyorum burdan dedi bende aaaaa olurmu öyle şeyy dedim hesapladık bugün öyle çıkıyo dedi anlayamadım ki bende şimdi şafak kaç oluyo ben 16sında çıkar diye düşünmüştüm şafak da 92 bana göre. amannnn iyice karıştı herşey
ellabella canım çookk geçmiş olsun üzme kendini inşallah iyileşir bi an önce, pozitif şeyler düşün
kızlar günlerdir canınızı sıkmamak için yazmıyorum biraz da ama dayanamicam artık. askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkkın
benim pamuk babannem alzheimer hastası. geçen seneden beri biraz daha ilerledi hastalığı 2 defa beyin kanaması geçirdi şimdi de 3. defa beyin kanaması geçirdi ve bu defa hiç iyi değilcanım o benim günlerdir öyle yoğun bakımda yatıyor hepimizin morali çok bozuk kalbi de kötüymüş şimdi allahım güç ver pamuğuma nolur
[video=youtube;JZw_uCIICDU]http://www.youtube.com/watch?v=JZw_uCIICDU[/video]
Bugün Pazar
Ve ben seni çok özledim
kızlar günlerdir canınızı sıkmamak için yazmıyorum biraz da ama dayanamicam artık. askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkkın
benim pamuk babannem alzheimer hastası. geçen seneden beri biraz daha ilerledi hastalığı 2 defa beyin kanaması geçirdi şimdi de 3. defa beyin kanaması geçirdi ve bu defa hiç iyi değilcanım o benim günlerdir öyle yoğun bakımda yatıyor hepimizin morali çok bozuk kalbi de kötüymüş şimdi allahım güç ver pamuğuma nolur
aaaaaaaa iyimiş kız bende benimkine sorayım bakayım :44:
sor bakalım bu denizcileri erken mi salıyolardır nedir
bilmiyorum ki canım geçen sene ağustosta gidenlere baktım onlarında 17 ocakta falan çıkış olmuş hep :44:
valla tutturdu benimki 11i diye ama kesin yanlış saydı yaneyse ben aynı şafağa devam ediyim bayramın ilk günü boyamaya başlıyım plakaları
şafak işleri karışık işler bende fazladan gün sayıyorum erken çıkarsa sürpriz olsun
ayyy şu ocak ayı gelsin de ister 11 olsun ister 17 si hiçççç farketmezzz
aynen canım ocak ayını sabırsızlıkla bekliyoruz. bütün düğüm yılbaşında çözülcek
oooo aralık olsada şu 349lar gelse artık
349 lar şimdiden yanına neleri alcaklarını konuşmaya başladılarkötüyüz biz kötü ama ne yapalım döngü bu onlar gelir biz gideriz
349. Dönem için sınava 47 gün 18 saat 10 dakika kaldı. (01.12.2012 - 03.12.2012)
349. Dönem sınav sonuçlarının açıklanmasına 56 gün 09 saat 10 dakika kaldı.
349. Dönem için birliğe teslim olmaya 59 gün 02 saat 10 dakika kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?