ayy ne güzel ya bizimkinin çarşı iznini iptal ettiler , pazartesi günü denetleme varmış ona hazırlık yapıyolar. o yüzden doya doya konuşamıcaz biz bu hafta. hep böyle mutlu neşeli olun inşallah
iyi geceler kuzulaar :)
cuma günü sevgilimin orda da denetleme yapmışlar. çarşı izni kesilebilir falan diye korktu ama şükür olmadı. dışarıda bi sosyal hayat görmek, gezmek iyi geliyor. yoksa askeriyenin içinde kafayı yer hiç dışarı çıkmasa. benimki telefon buluyor işte nöbet saatlerinde bol bol konuşabiliyoruz bize daha iyi geliyor
ooh gözün aydın kuzum :)msn de aşklandım geldim kızlarr
benmkide 2 haftadır çarşıya çıkıyo biz orda çarşı yok die duymştuk ama çıkabiliyolarmış biraz dışarda olmak iyi geliyo onlara
İyi geceler canım hoş geldin
ooh gözün aydın kuzum :)
hoşbuldum bebepim nasılsın
ooh gözün aydın kuzum :)
hoşbuldum bebegim nasılsın
mutluyum, huzurluyum, özlem doluyum.... gibi gibisen nasılsın
herkese tatlı rüyalar kızlarrrr öpüyorum hepinizi
cuma günü sevgilimin orda da denetleme yapmışlar. çarşı izni kesilebilir falan diye korktu ama şükür olmadı. dışarıda bi sosyal hayat görmek, gezmek iyi geliyor. yoksa askeriyenin içinde kafayı yer hiç dışarı çıkmasa. benimki telefon buluyor işte nöbet saatlerinde bol bol konuşabiliyoruz bize daha iyi geliyor
ben sadece çok özledimbide çok üşüyom yaf :)
yok kuzum yok aramıyo pislik domuzne yaptın sen konuşabildiniz mi ?
merci_88 sana da tatlı rüyalar sevdiğini gör inşallah :)
morvent sende hoşgeldinnn
yok kuzum yok aramıyo pislik domuz
hoşbulduk canım sen napıyon nasılsın
iyiyim çok şükür canım sağol..
sevgilimi çok özledim sadece :85: eksikliğini çok hissediyorum,hep özlediğimizi söylerdik birbirimize ama şimdi gerçekten hasret çekiyoruz,özlemin ne olduğunu şimdi anladık yani...
sen nasılsın bir haber yokmuş galiba,hakkınızda hayırlısı her şey olacağına varır sizin için ne iyi olacaksa o olsun canım. bazen bize şer gibi görünen şey hayrımıza olabiliyor ya da hayır gibi gördüğümüz istediğimiz bir şey şer olabiliyor bunuda Allah biliyor o yüzden hakkımızda hayırlısını dilemek lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?