347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim çok teşekkür ederim. hastalığın orta evrelerinde. bizi tanıyor ama halamları hiç tanımıyor evden kovduğu bile olmuştu git sen benim kzıım değilsin diye. olayları filan unutuyor. bazen annesinin kardeşinin hala hayatta olduğunu sanıyor. bazen isimlerimizi unutuyor ya da biyere gittiğimzde gideceğimiz yeri söylesekte unutuyor ve hiç dönmeyeceğimizi zannediyor. ama beyin kanaması çok ciddi bişey ilerletiyor bu hastalığı ne yazıkki yani hasar bırakıyor beyinde inşallah iyi olur çok teşekkür ederim desteğin için canım benim...

çok teşekkür ederim mercicim çok sağol

Allah acil şifalar versin inşallah..

çok teşekkür ederim canım

canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim tatlım benim böyle zamanlarda destek olmak çok çok önemli. o kadar iyi geliyorki bu pozitif destekleriniz.. çok teşekkür ederim tekrar canım

canımmm çok teşekkür ederim.. evet insan başına gelmeden anlayamıyor ne yazıkki ne zor bi hastalık olduğunu bende başımıza gelince anladım kıyamam ben onlara ya ne zor bi hayat. biz gördükçe içimiz yanıyor onlar içlerinde neler yaşıyorlar kim bilir... allah kimseye çektirmesin. desteğin için çok ama çok teşekkür ederim canım. dedeciğinin mekanı cennet olsun inşallah...

canım benim çok teşekkür ederim. o kadar güzel yazmışsın ki ağlıyorum şuan bunları yazarken. çok çok teşekkür ederim bu zamanda o kadar güzel bi destek olduki bana.. çok iyi kalplisin çok saol..

burdaki tüm arkadaşlarım puknas öyle güzel şeyler yazmışki gerçektendedikleri çok doğru.. iyiki hepinizi tanıdım ve hala tanımaya çalışıyorum. hepinizi çok ama çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız...

Son düzenleme:

bizde seni seviyoruz canım..
inşallah hepimizi çok güzel günler bekliyordur hayat bazen acı gelir bazen tatlı ama her şeye rağmen yaşamak ve mücadele etmek güzeldir...ve birbirimize muhtaç olduğumuzu asla unutmamak gerek Allah herkesin kalbine iyilik,güzellik,merhamet,vicdan versin..

çok haklısın canım benim amin...

Hayat arkadasini bilmedigin bi sehirde birakip, arkandan beni burda birakma der gibi bakisinin acisi nasil tarif edilir bilmiyorum ((

Hayat arkadasini bilmedigin bi sehirde birakip, arkandan beni burda birakma der gibi bakisinin acisi nasil tarif edilir bilmiyorum ((

o tarif edilmez yaşanır canım, bende yaşadım geçen hafta.. arkamdan bakarken keşke bende senle gelebilseydim dedi , sonra bende ağladım hüngür hüngür

Yorumları okuyorumda safaklar 90larda,kimbilir nasıl ne zorluklarla geçmiştir.Benimse onumde daha 400ler var acemi birliginden gelmedi bile daha.Ve usta birliği de hatay iskenderuna cıktı..kimbilir ben neler yaşayacagım.Dusunmek bile korkutuyor.

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.

Dün gece bana uzun bi aradan sonra iyi geceler mesajı attı sevdiğim, artık telefonunu gece açabiliyodu, sanki o Ankara'daymış gibi hisettim sabah ise onun günaydın mesajıyla uyandım ve bana arkadaşlarıyla çekildiği kahvaltı fotoğrafını yollamıştı inanın harika bir manzara dağların eteklerinde kocaman bi vadı ve kale gibi bi yerde sıcacık çaylarıyla kahvaltı ediyorlardı ve fotoğrafta öyle güzel gülmüş ki ölürüm ben onun gülüşüne canım aşkım benimmmm Ama tabi manzarası güzel olsa da orası çukurca ırak sınırı terörün merkezlerinden biri... Çok şükür şimdilik nöbet tutmuyomuş basit elektrik işleri ve çöp toplamak gibi işler yapıyomuş tugaydan dışarı zaten çıkmak yasakmış sesi iyi geliyodu o beni mutlu ediyo... Hala inanamıyorum onun çukurcada olduğuna demek ki kaderimizde varmış yaşamamız gerekiyomuş bu endişeleri bu özlemi...
Oooofff ben çok aşığım ona ya çooooooooooooooooook özledimmm

üzülme canım hızla geçiyo günler, benimkinin de acemi birliği iskenderundu, rahat eder inşallahh...

yerim sizi ben kızlar napıyonuz

aşk dolu, özlem dolu bi pazar geçirdim ben. gezmek için kadıköye gittim bugün metroyla, kadıköyde heryerde onu gördüm sanki. bu mağazayı çok sever, burdaki köftecinin köftelerine bayılır falan dedim kendi kendime sürekli. galiba kafayı yiyorum yavaş yavaş

ayyy canım benim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum kuzuum sabret az kaldı sayılı gün geçip gidecek sonra hep yanında Allah'ın izniyle.ben o durumu her gün her saniye yaşıyorum çok zor

ayyy canım benim ne demek olduğunu çok iyi biliyorum kuzuum sabret az kaldı sayılı gün geçip gidecek sonra hep yanında Allah'ın izniyle.ben o durumu her gün her saniye yaşıyorum çok zor

sende atlatıcaksın bugünleri tatlım kendini affettircek sana, sonra da çok mutlu olcaksınız inanıyorum ben...

Son düzenleme:
sende atlatıcaksın bugünleri tatlım kendini affettircek sana, sonra da çok mutlu olcaksınız inanıyorum ben...

inşallah canım yaa inşallah :) herkes böyle söylüyo ama ben içimden inanamıyorum nedense.bugün çok yakın bi arkadaşı var o sözlenmiş duyunca çok üzüldüm arkadaşının annesi sürekli beni kötülüyodu ona şimdi oğlunu sözlemiş çok canım sıkıldı ya

91/3'lerin topiğine baktım. 29 günleri kalmış. Plakaları sayıyorlar çok heycan verici.

boşver canım hiç kulak asma sen böyle şeylere, başkasını kötüleyenin başına gelir bigün aynı şeyler yaşasın görsün oda..

boşver canım hiç kulak asma sen böyle şeylere, başkasını kötüleyenin başına gelir bigün aynı şeyler yaşasın görsün oda..

ya işte takmayım diyorum ama nereye kadar öndder benimle olsa elimi tutsa deseki boşver onları ne dedikleri umrumda değil ben seni seviyorum dese hiç kimseyi görmeyecek gözüm amaa işte.adım gibi eminim beni ne kadar çok sevdiğinden boşuna domuzluk edip duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…