- 20 Kasım 2011
- 704
- 10
- 68
canım çok geçmiş olsun bol bol dua edin içinizi ferah tutmaya çalışın. alzheimer hastalığı çok güç. ne kadar ilerlemiş hastalık peki ? sevgilimin ananesi de bu hastalığa yakalanmıştı bizi tanımıyordu. son evrelerinde teşhisi konulmuştu onun..
canım benim çok teşekkür ederim. hastalığın orta evrelerinde. bizi tanıyor ama halamları hiç tanımıyor evden kovduğu bile olmuştu git sen benim kzıım değilsin diye. olayları filan unutuyor. bazen annesinin kardeşinin hala hayatta olduğunu sanıyor. bazen isimlerimizi unutuyor ya da biyere gittiğimzde gideceğimiz yeri söylesekte unutuyor ve hiç dönmeyeceğimizi zannediyor. ama beyin kanaması çok ciddi bişey ilerletiyor bu hastalığı ne yazıkki yani hasar bırakıyor beyinde
tünaydın kızlarrrrbugün benimki aradı 11 ocakta çıkıyorum burdan dedi bende aaaaa olurmu öyle şeyy dedim hesapladık bugün öyle çıkıyo dedi anlayamadım ki bende şimdi şafak kaç oluyo ben 16sında çıkar diye düşünmüştüm şafak da 92 bana göre. amannnn iyice karıştı herşey
ellabella canım çookk geçmiş olsun üzme kendini inşallah iyileşir bi an önce, pozitif şeyler düşün
çok teşekkür ederim mercicim çok sağol
Allah acil şifalar versin inşallah..
çok teşekkür ederim canım
canım bize anlatmayıp kime anlatacaksın aşk olsun çok kızdım sana elimizden sadece burdan destek olmak geliyo birbirimize zaten bırak onuda yapalım canım benim içine atma böyle şeyleri insan anlattıkça rahatlıyor biraz bu durumlarda konuşmak iyi geliyor bazen.kuzum çok çok geçmiş olsun Rabbim dayanma gücü versin hepinize babannene acil şifalar versin çok üzüldüm gerçekten dua edelim hep birlikte en iyisini yaradan bilir.üzme kendini nolur
canım benim çok tatlısın çok teşekkür ederim tatlım benim böyle zamanlarda destek olmak çok çok önemli. o kadar iyi geliyorki bu pozitif destekleriniz.. çok teşekkür ederim tekrar canım
canım benim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah
seni çok iyi anlayabiliyorum babam dediğim canım dedemde 7 sene bu hastalığı çektiçok kötü bi hastalık allah kimseye vermesin. hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm
canımmm çok teşekkür ederim.. evet insan başına gelmeden anlayamıyor ne yazıkki ne zor bi hastalık olduğunu bende başımıza gelince anladım kıyamam ben onlara ya ne zor bi hayat. biz gördükçe içimiz yanıyor onlar içlerinde neler yaşıyorlar kim bilir... allah kimseye çektirmesin. desteğin için çok ama çok teşekkür ederim canım. dedeciğinin mekanı cennet olsun inşallah...
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin,hakkında hayırlısını nasip etsin canım...
bizimle paylaşman çok iyi oldu bence çünkü hepimiz dua edecez şimdi babaannene.iyikide burası var normalde birbirimizi tanımıyoruz ama böyle durumlarda hepimizin birbirine ihtiyacı var dualarımızla destek oluyoruz en azından.öbür türlü hiç haberimiz bile olmayacaktı,tanımadığımız bilmediğimiz biri hastaymış duaya ihtiyacı varmış...bilmem duygularımı anlatabildim mi
canım benim çok teşekkür ederim. o kadar güzel yazmışsın ki ağlıyorum şuan bunları yazarken. çok çok teşekkür ederim bu zamanda o kadar güzel bi destek olduki bana.. çok iyi kalplisin çok saol..
burdaki tüm arkadaşlarım puknas öyle güzel şeyler yazmışki gerçektendedikleri çok doğru.. iyiki hepinizi tanıdım ve hala tanımaya çalışıyorum. hepinizi çok ama çoooooooooook seviyorum iyiki varsınız...
Son düzenleme: