geçmiş olsun canım eğer soğuk algınlığı falansa bol bol terle ben öyle atlattım çok iyi geliyor
saol canım benim terleyip üşüyorum sürekli ayyy çok fena bişey. allah hepimzi korusun hastalıklardan
ooff bende çok özledim 4 yıldır hasretim ben ona zaten tam görev bitecekken biz bittikALLAH SABR versin canım benim. amin hakkımızda hayırlı şeyle olur umarım ve umarım böylesi değil birlikteliğimiz hayırlı olur :) dayanamıyorum artık gerçekten bi saniye bile çıkmıyo aklımdan
kızlar günlerdir canınızı sıkmamak için yazmıyorum biraz da ama dayanamicam artık. askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkkın
benim pamuk babannem alzheimer hastası. geçen seneden beri biraz daha ilerledi hastalığı 2 defa beyin kanaması geçirdi şimdi de 3. defa beyin kanaması geçirdi ve bu defa hiç iyi değilcanım o benim günlerdir öyle yoğun bakımda yatıyor hepimizin morali çok bozuk kalbi de kötüymüş şimdi allahım güç ver pamuğuma nolur
ellabella canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..ve allahım hepimizi iki iyilikten birini versin sen bu kadar üzülüyosun hırpalıyosun kendini bi de babanneni düşün..ona daha kötü..ne olduğunu anlayamıyor olabilir ama o kadar sıkıntıyı hissediyordur kalbinde.. allahım kimseyi üzmesin.dua etmekten başka yapcak bişi yok canım..babaannenin hakkında ne hayırlıysa allahtan onu dile.tekrar çok geçmiş olsun
benm kargo ulaşmıışş mutlu olduummm çünkü o çok mutlu olduu sesi çok güzeldii habire teşekkür ettiiiiiiii canm yaaaaaaaa
kızlar günlerdir canınızı sıkmamak için yazmıyorum biraz da ama dayanamicam artık. askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkkın
benim pamuk babannem alzheimer hastası. geçen seneden beri biraz daha ilerledi hastalığı 2 defa beyin kanaması geçirdi şimdi de 3. defa beyin kanaması geçirdi ve bu defa hiç iyi değilcanım o benim günlerdir öyle yoğun bakımda yatıyor hepimizin morali çok bozuk kalbi de kötüymüş şimdi allahım güç ver pamuğuma nolur
Canım benim dua edin bol bol, aklınıza kötü şeyler getirmeyin kovun o düşünceleri. Allah şifa versin inşallah iyileşir çıkar biran önce yoğun bakımdan. Kıyamam ya bende yaşadım bu duyguları çok zor ama allahtan şunu dile allah ölümün bile hayılısını versin. Çektirmesin. İnş. iyileşir canım dualarım babaannenle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?