347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

inşallah canım birlikteliğiniz hayırlısıdır:)
amin cümlemize Allah sabır versin.iyi geceler canım...

bubble canım sana mesaj atmaya çalıştım ama kutun dolu olduğu için atamıyorum boşaltman gerekkiyormuş

[video=youtube;JZw_uCIICDU]http://www.youtube.com/watch?v=JZw_uCIICDU[/video]

Bugün Pazar
Ve ben seni çok özledim

Günaydınlarr

:124::124: ŞAFAK: 94 :124::124:

puknas boşalttım mesaj kutumu atabilirsin

kızlar günlerdir canınızı sıkmamak için yazmıyorum biraz da ama dayanamicam artık. askerime de belli etmemeye çalışıyorum ama çok canım sıkkın
benim pamuk babannem alzheimer hastası. geçen seneden beri biraz daha ilerledi hastalığı 2 defa beyin kanaması geçirdi şimdi de 3. defa beyin kanaması geçirdi ve bu defa hiç iyi değil canım o benim günlerdir öyle yoğun bakımda yatıyor hepimizin morali çok bozuk kalbi de kötüymüş şimdi allahım güç ver pamuğuma nolur

ellabella canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin..ve allahım hepimizi iki iyilikten birini versin sen bu kadar üzülüyosun hırpalıyosun kendini bi de babanneni düşün..ona daha kötü.. ne olduğunu anlayamıyor olabilir ama o kadar sıkıntıyı hissediyordur kalbinde.. allahım kimseyi üzmesin.dua etmekten başka yapcak bişi yok canım..babaannenin hakkında ne hayırlıysa allahtan onu dile.tekrar çok geçmiş olsun

selamm kızlar güneşli bir ankarada sabahından merhaba.. askerim bugün 10-4 arası çarşı iznine çıktı biraz önce feyste cam açtık ama internet çok kötü olduğu için başka cafeye geçiyo şimdi..bende fırsattan yararlandım ve hemen kk ya bakayım dedim askerleri çarşıya çıkan görüp dayanamayan ya da çarşısı kitlenip görüşemeyenlerr üzülmeyinn hepimizz aynı ortak paydadayızz; ÖZLEMM tavan yapıyor...kafayı kırdık iyicee

çok teşekkürler canım benim evet çok çok haklısın. allah kimseye çektirmesin hakkında en hayırlısını versin. bunları söylemek bile öyle zor ki... çok teşekkür ederim desteğin için canım benim

Canım benim dua edin bol bol, aklınıza kötü şeyler getirmeyin kovun o düşünceleri. Allah şifa versin inşallah iyileşir çıkar biran önce yoğun bakımdan. Kıyamam ya bende yaşadım bu duyguları çok zor ama allahtan şunu dile allah ölümün bile hayılısını versin. Çektirmesin. İnş. iyileşir canım dualarım babaannenle.

canım benim çok teşekkürler. inşallah çok haklısın allah herkese hayırlı bi hayat hayırlı bi ölüm nasip eder... çok teşekkür ederim duaların için tatlım benim

canım çok geçmiş olsun bol bol dua edin içinizi ferah tutmaya çalışın. alzheimer hastalığı çok güç. ne kadar ilerlemiş hastalık peki ? sevgilimin ananesi de bu hastalığa yakalanmıştı bizi tanımıyordu. son evrelerinde teşhisi konulmuştu onun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…