347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Eşim dün yemekten zehirlenmiş sabaha kadar istifra etmiş. Bugün akşama kadar uyudu. O hastayken yanında olamamak çok zor : (

geçmiş olsun canım ya inşallah iyidir şimdi, bu askeriyenin yemekleri de niye kötü olur ki böyle ya benimkide yemiyo hiç yemek kuru ekmekle idare ediyo çoğu zaman

kızlar iyi akşamlar geçmişi okuyamadım yakında tickerda 3 ayı koup 2 ay 4 hafta yazcak çok mutluyum 3 aydan düşcez artık bitsin

stanki geçmiş olsun eşin ankarada felanmı bugün benim erkek arkadaşımın birliğindede zehirlenme vakası olmuş herkes istifra ediyormuş benimki pek yememiş ateş ve ishal hat safhadaymış kötüymüşler baya neden böyle oluyor ki yazık günah değilmi onlara

çağla canım ayrılık zor oluyor ben gidene değilde kalana daha zor oluyor benim askerim 1 haftadır kendine gelemedi ben hayatıma dönerken onu orada bırakmak koydu

ayın 19 da izne çıkıp 30 da gidicem benim için bu ay cuma günü bitcek gibi bişi belki bayramda bir ankara yaparım dayanamıyorum

bahriyeli yolu bekleyen kızlar sizinkilerin de nöbet saatleri 4+4 günde 8 saat şeklinde mi :44:

Sağolun arkadaşlar. Şu an daha iyi gibi. Diğer arkadaşlarından da aynı durumda olanlar varmış. Bu akşamki yemeği yememiş korkudan.

giz08 canım acemiliği Ankaradaydı da şu an Adana'da. Daha öncede böyle bir durum olmuştu bu 2. oldu.

adana da nerdeee stankiiiii???

aynen canım ya sürekli nöbette nerdeyse bazen 4-8 bazen 8 -12 bazen 12-4 tutuyo hem gece hem gündüz

canım benimki de öyle tutuyor sürekli mesela bugün 12-4 nöbeti var işte. sonra pazartesi gece 4-8 nöbeti var üzülüyorum böyle çok fazla nöbet saatleri

canım benimki de öyle tutuyor sürekli mesela bugün 12-4 nöbeti var işte. sonra pazartesi gece 4-8 nöbeti var üzülüyorum böyle çok fazla nöbet saatleri

bende çok üzülüyorum canım ama yapacak bişey yok , şimdi rahatta hava soğuyunca nolcak hiç bilmiyorum. gerçi benimki dedi ki 2 saate düşürüyolarmış havalar soğuyunca nöbeti aralığa kadar hava çok soğumasa bari ...

Eşim dün yemekten zehirlenmiş sabaha kadar istifra etmiş. Bugün akşama kadar uyudu. O hastayken yanında olamamak çok zor : (

çok geçmiş olsun canım inşallah daha iyidir şimdi..keşke yanında olsaydın ama üzülme napacaksın yapacak bişe yok

havalar soğuyunca 2 saate düşüyorsa bi an önce soğusun o zaman
ya şimdiden gece buz gibi oluyor hava sevgilim gece nöbetinde çok üşüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…