347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Başta duygular karmakarışık oluyor, gitmesi gerektiğini biliyorsun çünkü askerlik her konuda engel. Ama diğer yanın ne kadar geç giderse o kadar iyidir diyor. Askere gideceği kesinleştikten sonra teslim olduğu zamana kadarki zaman çok sancılı oluyor en azından bizim için öyle oldu. Aklıma geldikçe ağlıyordum. Askere gittiği ilk haftalar dünya başıma yıkılmış gibi oldum, tabi benim durum biraz daha farklı evli olduğumuz için o gidince evde koskoca bir boşluk oldu. 2-3 haftadan sonra durumu kabulleniyorsun. Sonra yemin törenini gideceğin için o zamanı beklerken biraz daha çabuk zaman geçiyor. Yemin töreninde görünce eve döndüğünde yine ilk hafta kötü oluyorsun. Sonra yine kabulleniyorsun. Düşünüyorsun ya bir sonraki dönemde gitseydi diye her geçen günü kâr sayıyorsun, kalandan çok geçen günde teselli oluyor. Ben çalışıyorum iş yerinde zaman daha çabuk geçiyor. Hafta sonu evde olduğumda saniyeler bile geçmiyor. Çalışmak daha iyi. Ben yemin töreninde sonra eşimi görmeye gitmedim ama burdaki giden arkadaşlarda gördükten sonraki safha'nın zor olduğunu söylüyorlar. Görmek mi daha iyi, görmemek mi bilinmez.

Yok canım kısa dönem, ama bizim 103 günümüz var. Yemin töreninden sonra dağıtım izni vermediler, 3 gün izin istedi öyle olmaz dediler oda 7 gün izin kullandı. Az kaldı bakalım gidip görücem Adana'nın yolları taştan mıymış, değilmiymiş

hahaha evet az kaldı azz,merak etme rahat yerdeee
vakit geçerse biranönce glicekk yanına benimki de benim yanıma,
ya bismillah diyelim o zaman :))

ben keşke daha önce gitseydi diyorum canım ne kadar erken gidip gelirse o kadar iyidir. askerlik herşeye engell.zaten gidene kadar sürekli kafanda gidecek falan die o durumda ayrı bi zor tabi.
ben 2 senedir nişanlıyım hep askerliği bekledik. o okuldan mezun olduktan sonra gideyim dedi ben atan ondan sonra dedim sonra sonra derken bu zamana kadar geldi işte o zaman gitseymiş bu kadar beklemezdik en azından. bizim de şansımıza uzun dönem ve doğu çıktı. bende aynen senin gibiyim okulum bitti çalışmıyorum ve neredeyse hep evdeyim nişanlım hep yanmdaydı gittikten sonra toparlanmam zor oldu ama öyle ya da böyle geçiyor zaman. 2.5 ay oldu hemen hemen gideli. bana göre nekadar erken o kadar iyi. sonraya kaldıkça daha kötü oluyo hep gidiceğini düşünüyosun çünkü. eninde sonunda gidicek nasılsa. hayırlısı nasılsa öyle olsun canımm

Günaydınnnnnn kızlar
Son 14. Haftamızın içinee girdikkk, çabucak geçsin inşallah

ŞAFAK:93

İkimizin ortak kararıydı bi an önce askerliğini bitirmesi. Çünkü çok büyük bi engel oluyor. İşe girse askerlik bitirmiş istiyor e evlilik desen babama askerlik bitince dedik vs..
İlk baştan aman kısa dönem 5 ay sonra geleceksin dedim ama gidince anladım öyle olmuyor durum. Ama başlamak bitirmenin yarısı derler ya işte bak bizim askerliğinde yarısı geldi. zaman öyle yada böyle geçiyor.
Bence sevgilinde askere gitsin gelsin bi an önce sonra bi düzen kurarsınız. İşe girme imkanın varsa gir kafanı dağıtmaya yardımcı olur. Ayrıca sudan çıkmış gibi oluyorsun evet ama sonraları güçlü durmak adına toparlanıyorsun.
Şöyle düşün şimdiye kadar herkes askere gitti geldi bu mutlaka yapılıyor yani tabi 30 bin vermezsen o yüzden içini ferah tutmaya çalış. İkiniz ortak düşünüp karara varın

Selam şekerlerrr
aydınlık günler olsun sorunsuz sıkıntısızzz
ben işyerimde ihbar süremdeyim şu an, ama 1 bçk yıldır heralde en yoğun bu bir kaç gündür çalışıyorumdur :))
işimi elimi toparlamaya çalışıyorum , o da baya bi zaman alıyor
bu ara girmeye pek vakit bulamadım yani,
öncelikle
Ellabella , babaneciğine çok çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm... Allah yardımcınız olsun inşallah..
ve sonra da,
günler hızlı hızlı akıp geçiyor. 90 ları bitirmek üzereyiz, bayrama çok az kaldı
gelsin plakalar bayram gibi gelsin!

kızlar...
ben buraya bir daha girmeyeceğim.
kendimle ilgili bir deneme yaptım , ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ama,
ben burada takılırken her gün bir şehit haberi vs oluyordu nerdeyse,
sonra uzun bir süre girmedim, hiç bir şey olmadı, o gün yazdığım gün, tam yeni yazımın üzerine diyarbakır da helikopter düştü..
şimdi, yine kaç gündür yazmıyordum, buraya gönderdim, çatışma haberi çıktı karşıma gazetede,,
ya ne kadar bağlantılı -ya da değil, bilmiyorum ama, inandım bi kere,
girmeyeceğim, girdiğim zaman hep olumsuz bir haber duyuyorum...
inşallah hiç sıkıntılı haberler olmaz biter gider şu askerlik bir an önce...
hepinizin Allah yardımcısı olsun
çok çok çok öpüyorum herkesi

canım çok çok teşekkür ederim...amin.

bi daha gelemeyeceğine çok üzüldüm ama böyle bişeye inanıyosan için daha rahat olcaktır. inşallah askerlik bittikten sonra yazarsın bizlere. eşine çok güzel çok rahat bi göz açıp kapayıncaya kadar bitecek bi askerlik diliyorum inşallah bir an önce kavuşursunuz canım benim... kendine çooook iyi bak

selam buble nasılsın? 12 hafta var nasıl 14 saydın :)))

iyiyim sağol sen nasılsın ?
sen söyleyince tekrar tekrar saydım ama hala 14 hafta var :))) sizin çıkış tarihiniz farklıdır belki bilemiyorum.
ama bizim çıkış tarihimize göre 14 hafta var.

iyiyim sağol sen nasılsın ?
sen söyleyince tekrar tekrar saydım ama hala 14 hafta var :))) sizin çıkış tarihiniz farklıdır belki bilemiyorum.
ama bizim çıkış tarihimize göre 14 hafta var.

Son haftayı saymazsak 13 oluyor bu haftayla birlikte :))
Sen bu haftayıdamı saymadın nena

yaa canım bence bu tamamenn tesadüff
Burda birbirimizden güç destek alıyoruz, bence girmemezlik yapma nikitamm ya

Nikitacim yapma.oyle dusunme.
Vallahi ben sahsima senin yazdiklarini okuyunca biraz enerji topluyorum.burdan hissediyodum enerjini.
Topla birazvik kendini gel yine.
Opuyorum

bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur

ah kıyamam ben sana... bu son onsuz geçirdiğin yıldönümü olsun tatlım benim üzülme onun da kalbi seninle şuan

ah kıyamam ben sana... bu son onsuz geçirdiğin yıldönümü olsun tatlım benim üzülme onun da kalbi seninle şuan

inşallah bu son olur tatlım ya dayanamıyorum artık onsuzluğa, seneye bugünü evimizde karı koca olarak kutlarız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…