Sevgiliniz size askere gideyim mi dediğinde bu durumu nasıl kabullendiniz kızlar.
Az önce bu cümleyi duydum yıllardır bildiğim şeyin gerçekleşme durumu beni sarstı birden. Nasıl geçiyor zaman evde oturmak mı daha iyi beklerken yoksa çalışmak mı?
Kafam o kadar karıştı ki birden kendi hayatımda da belirsizlikler var oda yanımdan giderse sudan çıkmış balık gibi olucam sanki.
Ben atansam öyle mi gitse yoksa zaman kaybetmese gitse ama o buradan giderse ben memlekete dönerim ve hiç görüşemem 10 saat mesafemiz var aramızda.
Offf karmakarışık oldum
aa ne güzelll bizimkisi ocak 16 dedin mi yanımdaa, inşallah bakalım 93 an itibariyla
çok yoruldum ben kısa dönem 60 küsür gün zehir old bana, bende gitmeyi düşünüyorum ama bilet ayarlayamdım henüzz
evet ankesörlüde sıkıntı oluyor, telde aynı şekilde, onun iyi olması en güzeliii
ankesörlüsü teli çokta önemli değilll..:))
seninki uzun dönemmiii??
Yok canım kısa dönem, ama bizim 103 günümüz var. Yemin töreninden sonra dağıtım izni vermediler, 3 gün izin istedi öyle olmaz dediler oda 7 gün izin kullandı. Az kaldı bakalım gidip görücem Adana'nın yolları taştan mıymış, değilmiymiş
Sevgiliniz size askere gideyim mi dediğinde bu durumu nasıl kabullendiniz kızlar.
Az önce bu cümleyi duydum yıllardır bildiğim şeyin gerçekleşme durumu beni sarstı birden. Nasıl geçiyor zaman evde oturmak mı daha iyi beklerken yoksa çalışmak mı?
Kafam o kadar karıştı ki birden kendi hayatımda da belirsizlikler var oda yanımdan giderse sudan çıkmış balık gibi olucam sanki.
Ben atansam öyle mi gitse yoksa zaman kaybetmese gitse ama o buradan giderse ben memlekete dönerim ve hiç görüşemem 10 saat mesafemiz var aramızda.
Offf karmakarışık oldum
Günaydınnnnnn kızlar
Son 14. Haftamızın içinee girdikkk, çabucak geçsin inşallah
ŞAFAK:93
Offf karmakarışık oldum
Selam şekerlerrr
aydınlık günler olsun sorunsuz sıkıntısızzz
ben işyerimde ihbar süremdeyim şu an, ama 1 bçk yıldır heralde en yoğun bu bir kaç gündür çalışıyorumdur :))
işimi elimi toparlamaya çalışıyorum , o da baya bi zaman alıyor
bu ara girmeye pek vakit bulamadım yani,
öncelikle
Ellabella , babaneciğine çok çok çok geçmiş olsun. çok üzüldüm... Allah yardımcınız olsun inşallah..
ve sonra da,
günler hızlı hızlı akıp geçiyor. 90 ları bitirmek üzereyiz, bayrama çok az kaldı
gelsin plakalar bayram gibi gelsin!
selam buble nasılsın? 12 hafta var nasıl 14 saydın :)))
iyiyim sağol sen nasılsın ?
sen söyleyince tekrar tekrar saydım ama hala 14 hafta var :))) sizin çıkış tarihiniz farklıdır belki bilemiyorum.
ama bizim çıkış tarihimize göre 14 hafta var.
kızlar...
ben buraya bir daha girmeyeceğim.
kendimle ilgili bir deneme yaptım , ne kadar doğru ne kadar değil bilmiyorum ama,
ben burada takılırken her gün bir şehit haberi vs oluyordu nerdeyse,
sonra uzun bir süre girmedim, hiç bir şey olmadı, o gün yazdığım gün, tam yeni yazımın üzerine diyarbakır da helikopter düştü..
şimdi, yine kaç gündür yazmıyordum, buraya gönderdim, çatışma haberi çıktı karşıma gazetede,,
ya ne kadar bağlantılı -ya da değil, bilmiyorum ama, inandım bi kere,
girmeyeceğim, girdiğim zaman hep olumsuz bir haber duyuyorum...
inşallah hiç sıkıntılı haberler olmaz biter gider şu askerlik bir an önce...
hepinizin Allah yardımcısı olsun
çok çok çok öpüyorum herkesi
bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur
ah kıyamam ben sana... bu son onsuz geçirdiğin yıldönümü olsun tatlım benim üzülme onun da kalbi seninle şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?