havalar soğuyunca 2 saate düşüyorsa bi an önce soğusun o zaman
ya şimdiden gece buz gibi oluyor hava sevgilim gece nöbetinde çok üşüyor
benimki montunu falan giyip gidiyomuş nöbete , akşam çok uykum gelirse çıkarıp üşüyorum uykum kaçsın diye diyo. kıyamam ben onlara yazıkk yaa
sevgilimde 3 kat giyiniyor ona rağmen buz gibi oluyor. gece nöbette konuşuyoruz biz uykusunu getirmiyorum
ya bizim o şansımız da yok :) ama bana mektup falan yazıo nöbette, küçük küçük notlar yazıo, kitap okuyo bide boğazdan geçen cruiseları seyredip hangisiyle balayına gitsek diye düşünüyo
arkadaşlarından telefon alma imkanı yok mu sevgilim öyle yapıyor
yok canım ya bu aralar sürekli denetlemeleri oluyo çoğu arkadaşı telefonlarını kaptırdı zaten, hepsi ankesörlüye muhtaç kaldı. o da kendi telefonunu merkezdeki bi internet cafeye emanet etti, çarşıya çıktıkça ordan alıp kullanıyo
adana da nerdeee stankiiiii???
sıkı denetim var yani orda
sevgilimin kaldığı yer telefon açısından rahatmış hatta benimki de almayı düşünüyor. millet nöbette telefonundan internete falan giriyormuş
bizimkiler biraz sıkı. benimkide işini şansa bırakmak istemiyo, yakalananlara 10 gün ceza veriyolarmış. ben burda fazladan 1 gün daha kalamam diyo
herkese iyi geceler kızlar hepinizi çookkk öpüyorummm...
Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin.
Üniversiteye yakın olanda.
aa ben çok bilmiyorum da merkezde oluyo galibaaa,
ordaya eğre çok rahattırrr çok şanslısınızzz,
ayrıca yemin töreninde ordamıydınn öyleyseee aynı yerdeymişizzz :)
Canım valla ben istedim sevgilimden askere gitmesini , ben üniversite son sınıftayım o 2 yıl önce okulunu bitirdi 3 yıldır birlikte olunca iş ciddileşiyo sen git askere sen gelene kadar da ben okuldan bi dönem bitiririm önümüzden askerlik engeli ben okurken kalkar dedim demez olaydım adama Çukurca çıktı çıka çıka şimdi acaba bekleseydi başka bi yer çıkar mı diyorum ama kader tabi bu işler demek ki hayırlısı böyleymiş... Askere gitme konusunda tek pişmanlığım çukurca olması ama orası da tvlerde gördüğümüz gibi değil sevgilim şu an orada çok rahat tabi terör bölgesi olduğu için endişeleniyorum. Tabi özlüyorsun hem de deliler gibi özlüyorsun çok ağlıyorsun ama bi yerde alışıyorsun günler azalıyor moral buluyorsun... sonuçta erkek adam elbet yapacak askerliğini bi gün, iyi ki de gitti hatta 62 günü bitti bile inşallah hepsi bitecek yolla gitsin askere bir an evvel kurtulun bence bak burda evli insanlar var onların durumu benimkinden kat kat zordur eminim ne kadar erken kurtulsan o kadar iyi:)Sevgiliniz size askere gideyim mi dediğinde bu durumu nasıl kabullendiniz kızlar.
Az önce bu cümleyi duydum yıllardır bildiğim şeyin gerçekleşme durumu beni sarstı birden. Nasıl geçiyor zaman evde oturmak mı daha iyi beklerken yoksa çalışmak mı?
Kafam o kadar karıştı ki birden kendi hayatımda da belirsizlikler var oda yanımdan giderse sudan çıkmış balık gibi olucam sanki.
Ben atansam öyle mi gitse yoksa zaman kaybetmese gitse ama o buradan giderse ben memlekete dönerim ve hiç görüşemem 10 saat mesafemiz var aramızda.
Offf karmakarışık oldum
Yemin törenini Ankarada yaptık canım. Bende çok bilmiyorum onun anlattıkları kadar biliyorum Adana'yı. Sizin acemilik mi ordaydı.
evet bizim hep ordaydı yemin töreninden epey bi süre sonra orda kaldı sonra 2 kere dağıtımı oldu şimdi ilçede bile değill
bildiğin köydeee ama ordaki çoğu kişiyi tanıyor, yemeği pek beğenmmiyord ama yinede çarşı izni falan sıkıntı olmuyorduu
bizimkinin köyde olmasının tek avantajı telini alması yoksa gerisi çok zorr
inşallahh siz sıkıntı çekmiyorsunzdur konşma konusundaaa
adanalı birini gördüğüme çok sevindim 322 kodu bi tek ben görüyorum sanıyordum :)))
Bizimkisi ankesörlü'den arıyor. Ankara'da çok sıra oluyordu 5 Dk'dan fazla konuşuncada arkadakiler öksürmeye başıyorduBuranın güzel yanı o sıra yok. Eşim içeriye telefon sokmaya cesaret edemedi. Bende istemem zaten, sürekli yakalandı mı diye düşünmek çok yorar. Bu hafta çarşıları kilitliydi. Önümüzdeki haftayı sabırsızlıkla bekliyorum. 16 Kasım'da da yanın gidicem. Sizin ne zaman bitiyor askerlik.
Canım valla ben istedim sevgilimden askere gitmesini , ben üniversite son sınıftayım o 2 yıl önce okulunu bitirdi 3 yıldır birlikte olunca iş ciddileşiyo sen git askere sen gelene kadar da ben okuldan bi dönem bitiririm önümüzden askerlik engeli ben okurken kalkar dedim demez olaydım adama Çukurca çıktı çıka çıka şimdi acaba bekleseydi başka bi yer çıkar mı diyorum ama kader tabi bu işler demek ki hayırlısı böyleymiş... Askere gitme konusunda tek pişmanlığım çukurca olması ama orası da tvlerde gördüğümüz gibi değil sevgilim şu an orada çok rahat tabi terör bölgesi olduğu için endişeleniyorum. Tabi özlüyorsun hem de deliler gibi özlüyorsun çok ağlıyorsun ama bi yerde alışıyorsun günler azalıyor moral buluyorsun... sonuçta erkek adam elbet yapacak askerliğini bi gün, iyi ki de gitti hatta 62 günü bitti bile inşallah hepsi bitecek yolla gitsin askere bir an evvel kurtulun bence bak burda evli insanlar var onların durumu benimkinden kat kat zordur eminim ne kadar erken kurtulsan o kadar iyi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?