bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur
Canım 2 bayram, 1 yılbaşı , tanışma yıldönümlerimiz, evlilik yıldönümlerimiz, yaş günlerimiz ayrı geçiyor bu sene belki ama seneye herşey herkes için çok güzel olsun. 9 yılınızda düğün haberinizi bekliyoruz.
bugün 15 ekim, 8. yıldönümümüz ve ben yalnızım, onsuzum ... 8 yıl önce 16 yaşındayken bugün çıkmaya başlamıştık ve umarım bu ellerimizin ayrı kaldığı son yıldönümümüz olur
inşallah bu son olur tatlım ya dayanamıyorum artık onsuzluğa, seneye bugünü evimizde karı koca olarak kutlarız inşallah
guzulaarrr :) ben geldim
guzulaarrr :) ben geldim
Sevgilime dün telefonda bana 2 bayram bi yılbaşı borçlusun dedim
Sevgilime dün telefonda bana 2 bayram bi yılbaşı borçlusun dedim
Bi de yilbasi var dimi ben onu unutmustum
benimki iki bayram bir yılbaşı ikide doğumgünü borçlu ozaman.ikimizin dopumdünüde o askerdeyken geçti
hoşgeldin canım
hoşgeldin canımmmm :)
yılbaşı çok anlamlı geçecek bizim için çünkü geriye 2 haftası kalmış olacak
benim doğum günüme yetişiyor sevgilim zaten gitmeden öncede demişti doğum gününde yanında olacağım diye
hoşbulduk kızlar nasılsınız?
merci_88 yıldönümünüz kutlu olsun canım birlikte nice mutlu yıl dönümleri yaşarsınız inşallah..
iyiyim kuzu sen nasılsın?yarın sabah okul var kim gidecek diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?