Sen bana nispet mi yapıyon mercii
inanamıyorum hala yarın şafak 89 dicem, bitti 150ler 100ler 90larr
zaman su gibi akıp geçiyorrr
Hmmmm anladım canım ya çok teşekkür ediyorum sanada geçmiş olsun evet bu yaşta kalp ilaçları biraz garip olcak ama ilerlemesinden korkuyorum evre evre oluyormuş bu benimki daha ilk evreymiş. Seninki kaçıncı acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum nötr durum şu an. Ne çok kötü bişeymiş nede çok iyi ayy bilemedim bencanım çok geçmiş olsun benim de mitral kalp kapakçığımda sızma var. kan kaçırıyormuş. bende sürekli devam eden çarpıntılarım ve sürekli kalp atışlarımı hissetmem şikayetiyle gitmiştim soktora bu şekilde ortaya çıktı. nabzım da normalden hızlı benim. doktor ilaç yazalım filan demişti ama hiç gerek yok dedim bu yaştan kalp ilacı bilmem ne kullanmaya. çok yağlı yememeye, sabah erken saatlerde kahve-çay içmemeye, normal zamanlardada kola vb. şeyler içmemeye özen gösteriyorum. alıştım bununla yaşamaya artık.
Saol inciçiçegmm benim teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yüz yüze daha mantıklı ama bi yanım da askerlik tamamen bitene kadar söyleme diyor anlayacağın kararsız kaldımcanım benim çok geçmiş olsunn. hiçbir fikrim yok bence sen başka bi doktora daha görün. belki askerlik yüzünden stres falan yaşıyoruz ya o yüzden olmuştur sıkıntıların.
nişanlınada telefonda değilde yüzyüze geldiğnde söyle ama önce başka bi doktora daha danış canım çocukta oralarda iyice strese merağa düşmesin
evet canım ya daha dün gibi ilk günler , nasılda ağlaşıyoduk burda ahhh gitti gitti diye
ben bu duruma alıştım aslında...çok uzun konuşamamaya, mesajlaşamamaya, kavga etmemeye, ne bilim..
insan herşeye alışıyo canım ya yine zor herşey ama ilk zamanki gibi de değil sanki ..
ayyy yok canım ne haddime :) kendi çapımda seviniyorum sadece
nişanlımla kavga ettim
bide haksız yere azar yedim yaa
Hmmmm anladım canım ya çok teşekkür ediyorum sanada geçmiş olsun evet bu yaşta kalp ilaçları biraz garip olcak ama ilerlemesinden korkuyorum evre evre oluyormuş bu benimki daha ilk evreymiş. Seninki kaçıncı acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum nötr durum şu an. Ne çok kötü bişeymiş nede çok iyi ayy bilemedim ben
Saol inciçiçegmm benim teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yüz yüze daha mantıklı ama bi yanım da askerlik tamamen bitene kadar söyleme diyor anlayacağın kararsız kaldım
Yapma ya hayırdır canım ?????nişanlımla kavga ettim
bide haksız yere azar yedim yaa
şeytan dürttü onun facesine baktım biz tanışmadan önce 15- 20 gün konştuğu bi kzın profiline bakmış bende msj attım hayır dedi ben açmıyorum bile sen bakıyosun dedi baya inkar etti. bende ara beni çabuk dedim aradı baktım dedi niye dedim merak ettim dedi bende niye bakıyosun die ısrar edince bizimki bi kükredi zaytinyağ gibi üste çıkcak yaaa bide suratıma kapattı telefonu sadece ben neden baktım die ısrarla sordum diyee demediği kalmadı bana
canım ya söylediklerinin yüzde 90ı bende de var bende ek olarak sigara da var işte herhalde tetikleyende o oldu bu ara çok tüketiyorum tek korkum bırak demesi olur galibacanım ben 7-8 senedir çekiyordum bundan. öss stresidir psikolojiktir filan zannediyordum meğersem nedeni buymuş. bundan 4 sene ilk teşhis kondu bana, sonra geçen yaz gittim ilerlemiş demişti doktor ama evresi hakkında konuştuk mu hiç hatrlamıyorum. ama şöyle bişey var o ilerlediği süreçte ben çok düzensiz bi hayat yaşıyordum. uykularım çok düzensizdi çok çalışıyordum çok geziyordum çok alkol alıyordum bu yüzden bi ara inanılmaz ilerlemişti. sabahları çarpıntıyla uyanıyordum ve nefes alamıyordum ev arkadaşlarım filan korkuyorlardı sonradan yavaşladım baya hayatımı düzene koydum çok güzel oldu :) yani uykusuz kalmazsan, kafein çok tüketmezsen, alkol kullanmazsan çekilmez bir hal almıyor bu rahatsızlık. belki 40 yaşlarına doğru kapakçık ameliyatı olursun demişti doktorum o yüzden çok dikkat ediyorum. sigara içilen ortamlarda bulunmuyorum o ortamlar da çok çarpıntı yapıyor bende. üşenmeyip egzersiz yapsam aslında süper olur. doktor bana yürüyüş/yüzme ve hergün nefes egzersizleri vermişti 1ay içerisinde düzelmezse ilaca başlicaz demişti ama ben bi daha gitmedimama şuan rahatım canım çok şükür sende bunlara dikkat et derim tatlım. tecrübelerim bunlar. çok korkulacak bir rahatsızlık değil.
canım ya söylediklerinin yüzde 90ı bende de var bende ek olarak sigara da var işte herhalde tetikleyende o oldu bu ara çok tüketiyorum tek korkum bırak demesi olur galibaneyse ki şu an senin sıkıntın azalmış çok iyi böyle devam eder umarım tatlım
canım ya söylediklerinin yüzde 90ı bende de var bende ek olarak sigara da var işte herhalde tetikleyende o oldu bu ara çok tüketiyorum tek korkum bırak demesi olur galibaneyse ki şu an senin sıkıntın azalmış çok iyi böyle devam eder umarım tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?