347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hmmmm anladım canım ya çok teşekkür ediyorum sanada geçmiş olsun evet bu yaşta kalp ilaçları biraz garip olcak ama ilerlemesinden korkuyorum evre evre oluyormuş bu benimki daha ilk evreymiş. Seninki kaçıncı acaba ? Sabahtan beri araştırıyorum nötr durum şu an. Ne çok kötü bişeymiş nede çok iyi ayy bilemedim ben
Saol inciçiçegmm benim teşekkür ederim bende öyle düşünüyorum yüz yüze daha mantıklı ama bi yanım da askerlik tamamen bitene kadar söyleme diyor anlayacağın kararsız kaldım

canım ben 7-8 senedir çekiyordum bundan. öss stresidir psikolojiktir filan zannediyordum meğersem nedeni buymuş. bundan 4 sene ilk teşhis kondu bana, sonra geçen yaz gittim ilerlemiş demişti doktor ama evresi hakkında konuştuk mu hiç hatrlamıyorum. ama şöyle bişey var o ilerlediği süreçte ben çok düzensiz bi hayat yaşıyordum. uykularım çok düzensizdi çok çalışıyordum çok geziyordum çok alkol alıyordum bu yüzden bi ara inanılmaz ilerlemişti. sabahları çarpıntıyla uyanıyordum ve nefes alamıyordum ev arkadaşlarım filan korkuyorlardı sonradan yavaşladım baya hayatımı düzene koydum çok güzel oldu :) yani uykusuz kalmazsan, kafein çok tüketmezsen, alkol kullanmazsan çekilmez bir hal almıyor bu rahatsızlık. belki 40 yaşlarına doğru kapakçık ameliyatı olursun demişti doktorum o yüzden çok dikkat ediyorum. sigara içilen ortamlarda bulunmuyorum o ortamlar da çok çarpıntı yapıyor bende. üşenmeyip egzersiz yapsam aslında süper olur. doktor bana yürüyüş/yüzme ve hergün nefes egzersizleri vermişti 1ay içerisinde düzelmezse ilaca başlicaz demişti ama ben bi daha gitmedim ama şuan rahatım canım çok şükür sende bunlara dikkat et derim tatlım. tecrübelerim bunlar. çok korkulacak bir rahatsızlık değil.

şeytan dürttü onun facesine baktım biz tanışmadan önce 15- 20 gün konştuğu bi kzın profiline bakmış bende msj attım hayır dedi ben açmıyorum bile sen bakıyosun dedi baya inkar etti. bende ara beni çabuk dedim aradı baktım dedi niye dedim merak ettim dedi bende niye bakıyosun die ısrar edince bizimki bi kükredi zaytinyağ gibi üste çıkcak yaaa bide suratıma kapattı telefonu sadece ben neden baktım die ısrarla sordum diyee demediği kalmadı bana

canım konuyla alakasız olucak ama facesinden baktığı kişiyi nasıl görüyorsun hangi ayarda yani ayyyy ben yandım o zaman aşkımın facesinden ona buna gereksiz kim varsa

ayşegül canım çok ama çok geçmiş olsun inşallah düzelirsin hep beraber tüm zorlukların üstesinden gelellim

canım ya söylediklerinin yüzde 90ı bende de var bende ek olarak sigara da var işte herhalde tetikleyende o oldu bu ara çok tüketiyorum tek korkum bırak demesi olur galiba neyse ki şu an senin sıkıntın azalmış çok iyi böyle devam eder umarım tatlım

evet canım inşallah... ben hiç sigara içmiyorum ama nargile içerim o bile nasıl çarpıntı yapıyor nasıl. dikkat et kendine canım benim sağlığımız herşeyden önemli bırakabiliyorsan çok güzel olur. hem cildin de güzelleşir selülitlerin azalır. bak şimdi bi nedenin daha çıktı sigarayı bırakmak için.

canım sen nasıl sigara içersin inanmıyorum içmemelisin doktorun birşey demedimi sana yazık günah değilmi o sigra varya seni mahfediyordur bırak hemen onu

ya kızlar benim arkadaşımda milyonda gözüken kalp hastalığı var genetikmiş annesinde çıktı doktorlar arkadaşımda baktı malesef ondada var hastalığın ismi bile aklımda değil yalnız yorulmucak iş yapmıcak ellerde doku ile ilgili prblem oluyor tansiyon olmadığı halde tansiyon ilacı kalp ilacı kan sulandırıcı ne varsa verdiler zaten kalbi problemliydi doktorlar stres diyordu şimdi bu çıktı ehh bide kistleri var allahım yardım etsin ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…