şeytan dürttü onun facesine baktım biz tanışmadan önce 15- 20 gün konştuğu bi kzın profiline bakmış bende msj attım hayır dedi ben açmıyorum bile sen bakıyosun dedi baya inkar etti. bende ara beni çabuk dedim aradı baktım dedi niye dedim merak ettim dedi bende niye bakıyosun die ısrar edince bizimki bi kükredi zaytinyağ gibi üste çıkcak yaaa bide suratıma kapattı telefonu sadece ben neden baktım die ısrarla sordum diyee demediği kalmadı bana
canım sen nasıl sigara içersin inanmıyorum içmemelisin doktorun birşey demedimi sana yazık günah değilmi o sigra varya seni mahfediyordur bırak hemen onu
ya kızlar benim arkadaşımda milyonda gözüken kalp hastalığı var genetikmiş annesinde çıktı doktorlar arkadaşımda baktı malesef ondada var hastalığın ismi bile aklımda değil yalnız yorulmucak iş yapmıcak ellerde doku ile ilgili prblem oluyor tansiyon olmadığı halde tansiyon ilacı kalp ilacı kan sulandırıcı ne varsa verdiler zaten kalbi problemliydi doktorlar stres diyordu şimdi bu çıktı ehh bide kistleri var allahım yardım etsin ona
evet canım inşallah... ben hiç sigara içmiyorum ama nargile içerim o bile nasıl çarpıntı yapıyor nasıl. dikkat et kendine canım benim sağlığımız herşeyden önemli bırakabiliyorsan çok güzel olur. hem cildin de güzelleşir selülitlerin azalır. bak şimdi bi nedenin daha çıktı sigarayı bırakmak için.
Ahh bi bırakabilsem nişanlım evlenince kesin bitiyo bırakacaksın diyor haklı olarak çocuk konusundan dolayı bi sebepte burdan çıktıevet canım inşallah... ben hiç sigara içmiyorum ama nargile içerim o bile nasıl çarpıntı yapıyor nasıl. dikkat et kendine canım benim sağlığımız herşeyden önemli bırakabiliyorsan çok güzel olur. hem cildin de güzelleşir selülitlerin azalır. bak şimdi bi nedenin daha çıktı sigarayı bırakmak için.
gizcim o kadar haklısın ki sigara konusunda tüm eleştirileri hak ediyorum ve kabul ediyorum ama alışınca çok zor bırakmak en azından ben öyle düşünüyorum... Sigara içene kadar evet spor yapıyordum ana başlayalı bıraktım istesemee yapamıyorum tıkanıyorum direkt... Eğer korktuğum başıma gelir kalbimde sıkıntı ciddi boyuttaysa bırakırım inşallahkızlar siz kendinize resmen kötülük yapıyorsunuz geçen sigara içeyim dedim ne becerebildim içmeyi nede içime çekebildim öksürmekten helak oldum bütün gün kafam dumanlıydı heee nargile içerim kırk yılda bir ama sigarada 2 3 kat daha zararlı
sigara içmiyorsun ama nargile kat kat zararlı tek fark duman tadı değilde elma vişne vb
bence kızlar hayatınızı biryerden güzelleştirin sigora nargile gibi şelerden uzak durup spor yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapın spor yapan insan bunlardan uzak duruyor ister istemez o sağlıklı yaşama olayına sporla başlayınca mükemmel oluyorsunuz
50 yaşındaki yüzme hocam 35 lik duruyor vücudu yüzü gözü herşeyi genç ve zinde
Kizlar bizde tartistik.DAha dogrusu yok yere surat yiyorum su anda.
Mesajlasiyoduk.ben sizip kalmisim.normalde titresimi duyarim ama bu defa cok yorulmusum okulda demekki duyamadim.
Aradi actim hemen.vay efendim nerdesin srn?niye cevap vermiyosun? 4 tane mesaj attim..
Benim onun mesajlsrini beklememin yaninda hic tabide demedim bisey.
Sanki karsisi da odun var duvar var nasil dumduz konusuyor benimle.
Sarjim bitiyo dedi.kim edicek sarj dedim.kantinde falan oluyomu dedim.hee yaa heryerde sarj yukleme noktalari var hatta dedi.okadar kolay geliyo sana falan dedi.kapadik.nasil agladim.alttan al alttan al valla bunaldim artik.benimde canim var.psikolojim var.bende evimden 1300 km uzakta yalnizim annem babamdan uzak.BU kadar dusuncesizlik olmaz
Ahhhh o şeytan yok mu herşeyi yaptırır insana ... Bu face olayı tam anlamıyla başa bela geçen yıllarda bizime vukaatımız olmuştu ama atlatılıyor. Sonradan dönüp bakınca aslında gereksizmiş deniliyor. İnşallah sizde de öyle olur bi an önce normale dönersiniZ tatlımşeytan dürttü onun facesine baktım biz tanışmadan önce 15- 20 gün konştuğu bi kzın profiline bakmış bende msj attım hayır dedi ben açmıyorum bile sen bakıyosun dedi baya inkar etti. bende ara beni çabuk dedim aradı baktım dedi niye dedim merak ettim dedi bende niye bakıyosun die ısrar edince bizimki bi kükredi zaytinyağ gibi üste çıkcak yaaa bide suratıma kapattı telefonu sadece ben neden baktım die ısrarla sordum diyee demediği kalmadı bana
kızlar siz kendinize resmen kötülük yapıyorsunuz geçen sigara içeyim dedim ne becerebildim içmeyi nede içime çekebildim öksürmekten helak oldum bütün gün kafam dumanlıydı heee nargile içerim kırk yılda bir ama sigarada 2 3 kat daha zararlı
sigara içmiyorsun ama nargile kat kat zararlı tek fark duman tadı değilde elma vişne vb
bence kızlar hayatınızı biryerden güzelleştirin sigora nargile gibi şelerden uzak durup spor yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapın spor yapan insan bunlardan uzak duruyor ister istemez o sağlıklı yaşama olayına sporla başlayınca mükemmel oluyorsunuz
50 yaşındaki yüzme hocam 35 lik duruyor vücudu yüzü gözü herşeyi genç ve zinde
Ahhhh o şeytan yok mu herşeyi yaptırır insana ... Bu face olayı tam anlamıyla başa bela geçen yıllarda bizime vukaatımız olmuştu ama atlatılıyor. Sonradan dönüp bakınca aslında gereksizmiş deniliyor. İnşallah sizde de öyle olur bi an önce normale dönersiniZ tatlım
Kizlar bizde tartistik.DAha dogrusu yok yere surat yiyorum su anda.
Mesajlasiyoduk.ben sizip kalmisim.normalde titresimi duyarim ama bu defa cok yorulmusum okulda demekki duyamadim.
Aradi actim hemen.vay efendim nerdesin srn?niye cevap vermiyosun? 4 tane mesaj attim..
Benim onun mesajlsrini beklememin yaninda hic tabide demedim bisey.
Sanki karsisi da odun var duvar var nasil dumduz konusuyor benimle.
Sarjim bitiyo dedi.kim edicek sarj dedim.kantinde falan oluyomu dedim.hee yaa heryerde sarj yukleme noktalari var hatta dedi.okadar kolay geliyo sana falan dedi.kapadik.nasil agladim.alttan al alttan al valla bunaldim artik.benimde canim var.psikolojim var.bende evimden 1300 km uzakta yalnizim annem babamdan uzak.BU kadar dusuncesizlik olmaz
merhabalar kızlaaar...
ellabella çok geçmiş olsun sanada aman kızlar kendinize dikkat edin,sigara alkol bunlara dikkat edin yaşımız daha çok genç :)
inciçiçeği bu erkekler niye böyle anlamıyorum kendini haklı çıkartmaya çalışmış,sen sakin ol daha sonra konuşur anlaşırsınız inşallah.
chelzy şimdi onlar gergin ya zaten şarjı zor dolduruyor sende cevap vermeyince sinirlenmiş demek,sende kendine göre haklısın tabi ama erkekler biraz çocuk gibi oluyor işte bazen biz daha olgun olabiliyoruz.
isabetli olmuş kuzum tekrar hayırlı olsun :)bende açık okuyorum ama iktisat
sedulu hayırlı ugurlu olsun inşallah allah zihin açıklığı versin hepimize ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin :)))
Onu bende tam anlamadım ama belki arama yerine isim soy isim yazınca en son o isim soyisimden aranan en başta çıkıyor ya ondan bahsediyordur...ya ben inciceciği nasıl farketmiş anlamadım nişanlısının bilgisayarından geçmişemi bakmış
yoksa facebokta aranılan kişiler facebook geçmisinde felanmı duruyor anlamadım face kullanıcısı değilim bu konuda aydınlatılmak istiyorum
yani sevgilimin facesinden baktığım kişileri görürse yandım :18::18::18::18::18:
ya ben inciceciği nasıl farketmiş anlamadım nişanlısının bilgisayarından geçmişemi bakmış
yoksa facebokta aranılan kişiler facebook geçmisinde felanmı duruyor anlamadım face kullanıcısı değilim bu konuda aydınlatılmak istiyorum
yani sevgilimin facesinden baktığım kişileri görürse yandım :18::18::18::18::18:
Onu bende tam anlamadım ama belki arama yerine isim soy isim yazınca en son o isim soyisimden aranan en başta çıkıyor ya ondan bahsediyordur...
Ahh kuzum şu meraka bi hükmedebilseydin... Bence tek yolu o görünmemesi gerekenlerin engellenmesi. Engelleyince tekrar aramada yazsan bile çıkmazevet kabak gibi o isimler sıralandı aferin bana diyorum kısaca ben bu isimlerden nasıl kurtulcam ki eski sevgili felanda değil bana ne oluyorsa merak ettim facelerinden bana neyse offff benimki aynını yapsa laflarım ömürlük olurdu
o böyle bir durumu görürse benden soğur cidden soğur aslında haklıda banane elin insanından offff
Saolun kizlar da anlamaya calis biyere kadar..
Rahatca mesajlasiyosak sarjda sorun olmuyo diye dusundum.ne bileyim prizdeki kablolardan sarj ettiklerini.
Kirildim ama.ben bu kadar kolay aglayan biri degildim.aglatti yani.
Bide cevap vermemem hemen garip gelmis.napiyorum sanki baskasiyla mi gorusuyorum..alisti tabi saniyesinde mesajlarina cevap vermeme.bebek gibi ilgi gostermeme.
Kapadi telefonu sarj icin ugrasicakmis.butun gun yatti durdu.ugrassaydi ozaman.
Bunaldim vallahi.
Bulmuslar bizim gibilerini pamuklara saracaklarina yaptiklarina bakin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?