347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım çok üzüldüm ya ( benim aşkımın face i yoktu öyle şeylerle hiç ilgisi olmamış benimkide kapalı uzun süredir. o yüzden böyle sorunlarımız olmuyo çok şükür çünkü face yüzünden çok kavga çıkıyor ya hep şahit oluyorum. inşallah bir an önce düzelir aranız

allah yardım etsin gizcim arkadaşına ya kalp hastalıkları çok önemli inşallah çok iyi olur

kızlar siz kendinize resmen kötülük yapıyorsunuz geçen sigara içeyim dedim ne becerebildim içmeyi nede içime çekebildim öksürmekten helak oldum bütün gün kafam dumanlıydı heee nargile içerim kırk yılda bir ama sigarada 2 3 kat daha zararlı

sigara içmiyorsun ama nargile kat kat zararlı tek fark duman tadı değilde elma vişne vb

bence kızlar hayatınızı biryerden güzelleştirin sigora nargile gibi şelerden uzak durup spor yapıyormusunuz bilmiyorum ama yapın spor yapan insan bunlardan uzak duruyor ister istemez o sağlıklı yaşama olayına sporla başlayınca mükemmel oluyorsunuz

50 yaşındaki yüzme hocam 35 lik duruyor vücudu yüzü gözü herşeyi genç ve zinde

Ahh bi bırakabilsem nişanlım evlenince kesin bitiyo bırakacaksın diyor haklı olarak çocuk konusundan dolayı bi sebepte burdan çıktı Ama her zaman herkese söylerim kendime dinletemem şunu "Sağlık Herşeyden ÖNemli"

Kizlar bizde tartistik.DAha dogrusu yok yere surat yiyorum su anda.
Mesajlasiyoduk.ben sizip kalmisim.normalde titresimi duyarim ama bu defa cok yorulmusum okulda demekki duyamadim.
Aradi actim hemen.vay efendim nerdesin srn?niye cevap vermiyosun? 4 tane mesaj attim..
Benim onun mesajlsrini beklememin yaninda hic tabide demedim bisey.
Sanki karsisi da odun var duvar var nasil dumduz konusuyor benimle.
Sarjim bitiyo dedi.kim edicek sarj dedim.kantinde falan oluyomu dedim.hee yaa heryerde sarj yukleme noktalari var hatta dedi.okadar kolay geliyo sana falan dedi.kapadik.nasil agladim.alttan al alttan al valla bunaldim artik.benimde canim var.psikolojim var.bende evimden 1300 km uzakta yalnizim annem babamdan uzak.BU kadar dusuncesizlik olmaz

gizcim o kadar haklısın ki sigara konusunda tüm eleştirileri hak ediyorum ve kabul ediyorum ama alışınca çok zor bırakmak en azından ben öyle düşünüyorum... Sigara içene kadar evet spor yapıyordum ana başlayalı bıraktım istesemee yapamıyorum tıkanıyorum direkt... Eğer korktuğum başıma gelir kalbimde sıkıntı ciddi boyuttaysa bırakırım inşallah

canım üzülme lütfen öyle büyük sorunlrmız olmuyor diye şükredelim gerçekten bak onuda anlayamazsın oda seni anlayamaz durumda o kadar kolay sana tabi herşey ayağmızın altında askeriyede vb laflar ben hep işittim ama dedim sabret giz sabret inan kızdığımda yazardım askere gittiğinden beri hiç bişey yazmadım

o yüzden sende hepimizde sabredip kazancaz canım biz seviyoruz bu adamlar bişiler söylüyorr uzağız diye kırılıyoruz garipçe davranıyorlar üzülen biz oluyoruz ama sabredicez vazgeçmicez yılmıcaz

bugün bana giz facemde hande yenerden dön bana şarkısını paylaşırmısın yeni şarkı herhalde burda minik radyo varya her frekansta o çalıyo dedi

bende açtım ağzımı yumdum gözümü amacın neden girip millet erol evginden birtanem söyle canım ne istersen iste benden diyor yada tarkandan gel gündüzle gece olalım diyor sen kime sölyüorsan hande yenerden havaalnı yada dön bana şarkılarını paylaşmıyorum çarşında paylaş dedim kayahandan seninle herşeye varımı bile paylaşmadın o derece vasatsın dedim

ayyy konuşma bu şekilde aynen işin garibi ben böyle biri değilim paşa paşa paylaşırdım bir şarkı yüzünden dırdır yaptım oda güldü nasıl bir çatlak manyak kıskançsın dedi bende sana benzedim senden öğrendim böyle manyaklığı kıskançlığı sen gurur duy aynı yaptın hiç tınlamayan insan bile delirdi bak dedim

Son düzenleme:
Ahhhh o şeytan yok mu herşeyi yaptırır insana ... Bu face olayı tam anlamıyla başa bela geçen yıllarda bizime vukaatımız olmuştu ama atlatılıyor. Sonradan dönüp bakınca aslında gereksizmiş deniliyor. İnşallah sizde de öyle olur bi an önce normale dönersiniZ tatlım

çok haklısın canım o kadar haklısınki hemde kendi kendimizi zehirliyoruz resmen. spor yapmayı da çok seviyorum aslında ben. bi düzenim işim filan otursun spora yazılcam zaten hemen sağlık çok çok önemli.

ya ben inciceciği nasıl farketmiş anlamadım nişanlısının bilgisayarından geçmişemi bakmış

yoksa facebokta aranılan kişiler facebook geçmisinde felanmı duruyor anlamadım face kullanıcısı değilim bu konuda aydınlatılmak istiyorum

yani sevgilimin facesinden baktığım kişileri görürse yandım :18::18::18::18::18:

canım benim ya askerde onları alttan alcaz diye bizler çok yıpranıyoruz. kıyamam sana çok üzüldüm ya. boşver düşünme olan olmuş kendini rahatlat bence. biraz balkona çık temiz hava al bunlar da geçecek bugunler de bıtcek cok az kaldı. evde adacayı varsa kuru. onu yak cok rahatlatıyor ondan yayılan koku insanın ve enerjisini temizliyormuş. yeşil çay iç. bigun daha bitti diye düşün.

merhabalar kızlaaar...

ellabella çok geçmiş olsun sanada aman kızlar kendinize dikkat edin,sigara alkol bunlara dikkat edin yaşımız daha çok genç :)

inciçiçeği bu erkekler niye böyle anlamıyorum kendini haklı çıkartmaya çalışmış,sen sakin ol daha sonra konuşur anlaşırsınız inşallah.

chelzy şimdi onlar gergin ya zaten şarjı zor dolduruyor sende cevap vermeyince sinirlenmiş demek,sende kendine göre haklısın tabi ama erkekler biraz çocuk gibi oluyor işte bazen biz daha olgun olabiliyoruz.

çok haklısın bebeğim çok teşekkürler

isabetli olmuş kuzum tekrar hayırlı olsun :)bende açık okuyorum ama iktisat

iktisat sevemedim ben dersleri kafa karıştırıcı geliyor.

sedulu hayırlı ugurlu olsun inşallah allah zihin açıklığı versin hepimize ve askerlerimize kavuşmayı nasip etsin :)))

teşekkür ederim canım. sınavlarımdan 10 gün sonra askerime kavuşmuş olacağım

Onu bende tam anlamadım ama belki arama yerine isim soy isim yazınca en son o isim soyisimden aranan en başta çıkıyor ya ondan bahsediyordur...

bende merak ettim yaaa:44: nasıl anlaşılıyorki

Saolun kizlar da anlamaya calis biyere kadar..
Rahatca mesajlasiyosak sarjda sorun olmuyo diye dusundum.ne bileyim prizdeki kablolardan sarj ettiklerini.
Kirildim ama.ben bu kadar kolay aglayan biri degildim.aglatti yani.
Bide cevap vermemem hemen garip gelmis.napiyorum sanki baskasiyla mi gorusuyorum..alisti tabi saniyesinde mesajlarina cevap vermeme.bebek gibi ilgi gostermeme.
Kapadi telefonu sarj icin ugrasicakmis.butun gun yatti durdu.ugrassaydi ozaman.
Bunaldim vallahi.
Bulmuslar bizim gibilerini pamuklara saracaklarina yaptiklarina bakin

Onu bende tam anlamadım ama belki arama yerine isim soy isim yazınca en son o isim soyisimden aranan en başta çıkıyor ya ondan bahsediyordur...

evet kabak gibi o isimler sıralandı aferin bana diyorum kısaca ben bu isimlerden nasıl kurtulcam ki eski sevgili felanda değil bana ne oluyorsa merak ettim facelerinden bana neyse offff benimki aynını yapsa laflarım ömürlük olurdu

o böyle bir durumu görürse benden soğur cidden soğur aslında haklıda banane elin insanından offff

Ahh kuzum şu meraka bi hükmedebilseydin... Bence tek yolu o görünmemesi gerekenlerin engellenmesi. Engelleyince tekrar aramada yazsan bile çıkmaz Tabi engel kısmına girip engelleri görürse ne olur onu bilemem canım

canım kızmakta haklısın tepkisi yanlış bebek gibi ilgi gösteriyorsun yaa ilgiyi seviyorlar canım iz anneleri gibi onları kolluyoruz hatta annelerinden daha çok düşünüyoruz ya nazları bize geçiyor bizi kırıyolar döküyolar biz başkasına aslanken onlara kedi gibi oluyoruz yahu bu adamların işine ne geliyorsa öyle davranıyorlar ama askerler işte üstlerine gitmeyelim diyoruz

ben tirpliyide nikitayıda çok merak ediyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…