347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlarrrrrrr çok mutluyum herşey çok yolunda ve Rabbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun ki Bu ayın 23ünden Kasım 15e kadar benim askerime iZin verdiler hemde dağıtım izni olarak Buda ne demek oluyor hemen hemen 25gün izinli ve benimle geçecek 20günü var Heyyyyoooooo

ooh gözün aydın canım benim :) çok sevindimm

kızlar çevrenizde kalp kapakçığında sızma (mitral yetmezlik) hastalığı olan var mı? veya konu hakkında bilgisi olan var mı?

canım arkadaşlar bir sürü fikir yürütmüş ama acaba senin tepkini merak ettiği için sıkıntıdan yapmış olabilir mi?bende bilmiyorum yani sadece bir fikir:44:
babanın ameliyatı iyi geçmiştir umarım merak ediyoruz bizi haberdar et..

bir bilgim yok ama hayırdır tatlım?
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedim

bir bilgim yok ama hayırdır tatlım?
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedim

çok geçmiş olsun canım ama bencede başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek.
hemen stres olma bir bak bakalım ne diyecekler bizde araştıralım..

çok geçmiş olsun canım ama bencede başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek.
hemen stres olma bir bak bakalım ne diyecekler bizde araştıralım..

teşekkür ederim canım evet belki burdan birileri biliodur diye paylaşayım dedim ya normalde taşikardim vardı ama bu son dönemde yaşadıklarım onunla pek alakalı gelmedi bana anladım bi terslik olduğunu bakalım diğerleri ne diyecek??? daha nişanlıma demedim yani demeyi şu aralar düşünmüyorum. Aslında askerlik bitene kadar demesem mi diye düşünüyorum ya da önümüzde ki hafta yüzyüze gelince mi desem bilemedim ?? Aklının daha fazla bende kalmasını da istemiyorum offff bilmiyorum ya

anlıyorum canım çok geçmiş olsun tekrardan..sen iyice bir anla da ne olduğunu,telefonda deme bencede söylemek istiyorsan en azından madem görüşeceksiniz yüz yüze geldiğinde söyle..

canım çok geçmiş olsun benim de mitral kalp kapakçığımda sızma var. kan kaçırıyormuş. bende sürekli devam eden çarpıntılarım ve sürekli kalp atışlarımı hissetmem şikayetiyle gitmiştim soktora bu şekilde ortaya çıktı. nabzım da normalden hızlı benim. doktor ilaç yazalım filan demişti ama hiç gerek yok dedim bu yaştan kalp ilacı bilmem ne kullanmaya. çok yağlı yememeye, sabah erken saatlerde kahve-çay içmemeye, normal zamanlardada kola vb. şeyler içmemeye özen gösteriyorum. alıştım bununla yaşamaya artık.

ben paylaşmış tım canım dur paylaşıyım bidaha da okadar eskilere gitmek zorunda kalma :)
Eki Görüntüle 534319

nasılsınız kızlar nasıl gidiyo bu akşam? ben çok yoruldum bugün yardımcı öğretmenim yoktu, tüm gün geçmek bilmedi bi türlü.
tripliimm nasıl geçti babanın ameliyatı? umarım çok iyi geçmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…