hayırlı olsun sedulucan3. sınıftan mı başlıyorsun 1 den mi ?
hayırlı uğurlu olsun sedulu canımmm
işletmeye kayıt oldum
Kızlarrrrrrr çok mutluyum herşey çok yolunda ve Rabbim gönlümüze göre verdi şükürler olsun kiBu ayın 23ünden Kasım 15e kadar benim askerime iZin verdiler hemde dağıtım izni olarak Buda ne demek oluyor hemen hemen 25gün izinli ve benimle geçecek 20günü var Heyyyyoooooo
Canım çok teşekkür ederimooh gözün aydın canım benim :) çok sevindimm
teşekkür ederim canım
Canlar ben geldim. Bu hafta 13. haftadayız. Şafak 90.
Bitiyor az kaldı bayramın 1. günü plakalar geliyor...
Bu arada bizim aramız bir kaç gündür bozuk hatta dün aradı meşgule attım. Facebookta engellemiş olduğum kişiler vardı aramada karşıma çıkıp görmek, hatırlamak istemiyordum bu nedenle engellemiştim. Zaten onlara bir ispatım olsa engel koymam görsünler kıskansınlar isterdim ama benim kimseye ispat edecek bir durumum yok. Ben ilişkimi kendi halimde yaşamayı tercih ediyorum. O girip engelli olan 2 kişi vardı onların engelini kaldırmış. Bende arama yaparken karşıma çıkınca bu kişiler farkettim. Hemen bir mesaj attım. Neden kaldırdın diye. Kim olsa orda kaldırcaktım dedi. Bu onlara bakmak istediğinden, meraktan. Engel başka neden kaldırılır? Bir de beyefendi o kadar boş ki ayar bile yapabiliyor facebookuna... Acayip üzüldüm yaptığına mantıklı bir açıklama bile yapamıyor. Bende artık senin bir bekleyenin yok burda bunu bil sen onların engelini kaldırırken farkında olmadan benimle arana aşılamıcak bir engel koydun dedim. 2 gündür konuşmuyorum, o mesaj atıp duruyor işte. Askerdeyim yaptığına bak, sensiz nefes alamam ben. Senden başka hiç bir şey düşünemiyorum burda bilmem ne yazıp duruyor. Fiziken ve psikolojikman zaten çöktüm nasıl istersen öyle yap dedi sonunda.
kızlar çevrenizde kalp kapakçığında sızma (mitral yetmezlik) hastalığı olan var mı? veya konu hakkında bilgisi olan var mı?
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedimbir bilgim yok ama hayırdır tatlım?
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedimbir bilgim yok ama hayırdır tatlım?
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedim
çok geçmiş olsun canım ama bencede başka bir doktora daha git bakalım o ne diyecek.
hemen stres olma bir bak bakalım ne diyecekler bizde araştıralım..
teşekkür ederim canım evet belki burdan birileri biliodur diye paylaşayım dedim ya normalde taşikardim vardı ama bu son dönemde yaşadıklarım onunla pek alakalı gelmedi bana anladım bi terslik olduğunu bakalım diğerleri ne diyecek??? daha nişanlıma demedim yani demeyi şu aralar düşünmüyorum. Aslında askerlik bitene kadar demesem mi diye düşünüyorum ya da önümüzde ki hafta yüzyüze gelince mi desem bilemedim ?? Aklının daha fazla bende kalmasını da istemiyorum offff bilmiyorum ya
şöyle ki canım cuma günü doktota gittim geçen hafta içinde rahatsızlanmıştım daha doğrusu zaten bi problem olduğunu düşünüyordum kalbimde perşembe günü de sıklaşınca cuma günü kalktım gittim doktora ve kalp kapakçığında sızma var dedi çok güvenilr bulmadım doktoru bu hafta tekrar gitcem ama biraz araştırayım dedim
hahaha ay canım ya kıyamam yok ne rezilliği :)))
Daha uyanamamış olduğu tahmin ettim zaten bende 1 saattir işte olmama rağmen hala aykta uyuyorum :))
bende başka yk ama birisi paylaşmıştı plakalara gelince boyamalık harita. bende ozaman kaydetmedim 81'e yaklaşınca geri sayfalara gidip bulucam.
yada bu yazımı görürse paylaşan kişi lütfen bidaha paylaşırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?