347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim çok geçmiş olsunn. hiçbir fikrim yok bence sen başka bi doktora daha görün. belki askerlik yüzünden stres falan yaşıyoruz ya o yüzden olmuştur sıkıntıların.
nişanlınada telefonda değilde yüzyüze geldiğnde söyle ama önce başka bi doktora daha danış canım çocukta oralarda iyice strese merağa düşmesin

kimsecikler yokk.
vakit geçirmeye çalışıorum öylee nette dolanıyorum boş boş valla :))

inciçiçeği bende aynen öyleyim tatlım yaaaa :)

çok sıkılıyorum bu aralar bide iş arıyorum ya hala tam bunalım yani! yarın gidip bi röfle attırcam saçıma havam değişsin

inciçiçeği bende aynen öyleyim tatlım yaaaa :)

çok sıkılıyorum bu aralar bide iş arıyorum ya hala tam bunalım yani! yarın gidip bi röfle attırcam saçıma havam değişsin

üff bende işsizim (
attır attır röfleyi çok seviyorum 5 sene kullandım iyi oluyo. bakımı biraz zor ama olsun değer )

üff bende işsizim (
attır attır röfleyi çok seviyorum 5 sene kullandım iyi oluyo. bakımı biraz zor ama olsun değer )

evet tatlış ya benim de saçım sarı ne zamandır ama sarıları gitti resmen. en iyisi bu defa röfle yaptırayım dedim hemde baya hesaplı ve güzel biyer buldum inşallah güzel olur yaaa. ben çalışmayı çok istiyorum canım bu yaz mezun oldum heryere cv mi bırakıyorum 2 yerden cevap bekliyorum şimdi ama günler geçtikçe de umutsuzluğa kapılıyorum

benimde 1 seneyi geçti yaptrmayalı sadece uçlarında kaldı annemin aklına uydum bu sene saçların çok yıprandı dinlensin biraz dedi bende nasılsa evdeyim hadi öyle olsun dedim
umutsuz olma canım inşallah bi yerden olumlu olarak geri dönerler. ev çok sıkıcı valla

sarıya alışınca koyu renge bi türlü alışamadım ben canım ya...
inşallah dönerler tatlım ya sen napıyosun evde? düşünüyor musun işe girmeyi?

kızlarrr ya evde oturmanın tadını çıkarın bence, ohhh bi yatın şöyle ayaklarınızı uzatıp, benim yerime de dinlenin

ayy '' sultanı öldürmek '' kitabını okumaya başladım dün ve resmen elimden bırakamadım, bugün de gidip devam ediyim bari :) hepinizi çokk öpüyorummm

kızlarrr ya evde oturmanın tadını çıkarın bence, ohhh bi yatın şöyle ayaklarınızı uzatıp, benim yerime de dinlenin

hahahha yerim ben seni valla bazen böyle oturmakta hoşuma gitmiyor değil canım ya ama alışırım diye korkuyorum tembellik güzel şey

düşünüyorum ama kpss çok istedim bi türlü kısmet olmadı özel sektörede başvuru yapmadım hiç bakalım kasımda banka sınavına gricem inşallah o olur

galiba ben evde oturmaya aşırı derecede alıştım çalışmaya başlarsam ki inşallah bian önce olur baya bi zorlanıcam galiba

düşünüyorum ama kpss çok istedim bi türlü kısmet olmadı özel sektörede başvuru yapmadım hiç bakalım kasımda banka sınavına gricem inşallah o olur

anladım tatlım ne mezunusun? bankada çok zor ya bende banka düşünüyordum ama vazgeçtim şimdilik. inşallah hakkında en hayırlısı olur...

anladım tatlım ne mezunusun? bankada çok zor ya bende banka düşünüyordum ama vazgeçtim şimdilik. inşallah hakkında en hayırlısı olur...

işletme mezunuyum canım. bende stajdan sonra düşünmüyordum ama annem ve nişanlım başvurmamı çok istedi kpss puanımda baya düşük gelince şansımı denemek istedim

işletme mezunuyum canım. bende stajdan sonra düşünmüyordum ama annem ve nişanlım başvurmamı çok istedi kpss puanımda baya düşük gelince şansımı denemek istedim

bende işletme mezunuyum canım benim inşallah hakkımızda en hayırlısı olur nerde mutlu olcaksak neresi hayrımıza olcaksa orda iş buluruz.

hakkınızda hayırlısı olsun kızlar.. ama evde oturmanın tadını çıkarın sabah geç vakitte uyanın :)

Yarınnnnnnn artttıkkkkk bendeeeeeeeeee 99 diyorummmm. Kaplumbağa hızıyla geliyorum : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…