- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
teşekkür ederim canım evet belki burdan birileri biliodur diye paylaşayım dedim ya normalde taşikardim vardı ama bu son dönemde yaşadıklarım onunla pek alakalı gelmedi bana anladım bi terslik olduğunu bakalım diğerleri ne diyecek??? daha nişanlıma demedim yani demeyi şu aralar düşünmüyorum. Aslında askerlik bitene kadar demesem mi diye düşünüyorum ya da önümüzde ki hafta yüzyüze gelince mi desem bilemedim ?? Aklının daha fazla bende kalmasını da istemiyorum offff bilmiyorum ya
kimsecikler yokk.nasılsınız kızlar nasıl gidiyo bu akşam? ben çok yoruldum bugün yardımcı öğretmenim yoktu, tüm gün geçmek bilmedi bi türlü.
tripliimm nasıl geçti babanın ameliyatı? umarım çok iyi geçmiştir.
inciçiçeği bende aynen öyleyim tatlım yaaaa :)
çok sıkılıyorum bu aralar bide iş arıyorum ya hala tam bunalım yani! yarın gidip bi röfle attırcam saçıma havam değişsin
üff bende işsizim(
attır attır röfleyi çok seviyorum 5 sene kullandım iyi oluyo. bakımı biraz zor ama olsun değer)
ben paylaşmış tım canım dur paylaşıyım bidaha da okadar eskilere gitmek zorunda kalma :)
Eki Görüntüle 534319
evet tatlış ya benim de saçım sarı ne zamandır ama sarıları gitti resmen. en iyisi bu defa röfle yaptırayım dedim hemde baya hesaplı ve güzel biyer buldum inşallah güzel olur yaaa. ben çalışmayı çok istiyorum canım bu yaz mezun oldum heryere cv mi bırakıyorum 2 yerden cevap bekliyorum şimdi ama günler geçtikçe de umutsuzluğa kapılıyorum
benimde 1 seneyi geçti yaptrmayalı sadece uçlarında kaldı annemin aklına uydum bu sene saçların çok yıprandı dinlensin biraz dedi bende nasılsa evdeyim hadi öyle olsun dedim
umutsuz olma canım inşallah bi yerden olumlu olarak geri dönerler. ev çok sıkıcı valla
sarıya alışınca koyu renge bi türlü alışamadım ben canım ya...
inşallah dönerler tatlım ya sen napıyosun evde? düşünüyor musun işe girmeyi?
kızlarrr ya evde oturmanın tadını çıkarın bence, ohhh bi yatın şöyle ayaklarınızı uzatıp, benim yerime de dinlenin
sarıya alışınca koyu renge bi türlü alışamadım ben canım ya...
inşallah dönerler tatlım ya sen napıyosun evde? düşünüyor musun işe girmeyi?
kızlarrr ya evde oturmanın tadını çıkarın bence, ohhh bi yatın şöyle ayaklarınızı uzatıp, benim yerime de dinlenin
düşünüyorum ama kpss çok istedim bi türlü kısmet olmadı özel sektörede başvuru yapmadım hiç bakalım kasımda banka sınavına gricem inşallah o olur
anladım tatlım ne mezunusun? bankada çok zor ya bende banka düşünüyordum ama vazgeçtim şimdilik. inşallah hakkında en hayırlısı olur...
işletme mezunuyum canım. bende stajdan sonra düşünmüyordum ama annem ve nişanlım başvurmamı çok istedi kpss puanımda baya düşük gelince şansımı denemek istedim
bende işletme mezunuyum canım benim inşallah hakkımızda en hayırlısı olur nerde mutlu olcaksak neresi hayrımıza olcaksa orda iş buluruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?