347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım benim biliyorum sizin uzun dönem olduğunu ama yine de en zor zamanlar atlatılıyor şuan bak sayılı günlerimiz çabuk geçiyor gerçekten az kaldı yılbaşını bi atlatalım hemencecik bitcek zaten. askerliği de geçtim erkekler böyle işte bizim kadar ince düşünmüyorlar ne yazıkki

sürekli ilgi bekliyorlar ondan kaynaklanıyor bence sen üstüne düş istiyor herhalde

Tripliiim sukurler olsub sag saglin sorunsuz cikmis ameliyattan baban.
Cok hizli bir sekilde iyilesme surecine girer insallah.
O patronun icinse diyecek bisey yok!! Mudurler patronlarin hepsi mi zalim tas kalpli olur ya!!
Yarin bende pazartesi sali icin mazeret izni alicam.nadil soyleyecegin diye karnim agriyo simdiden.
Bu arada bizimki kedi gibi sokulmaya basladi yine

sürekli ilgi bekliyorlar ondan kaynaklanıyor bence sen üstüne düş istiyor herhalde
daha napayım nasıl davranayım bilemiyorum valla önce gideceği yeri doru söylemedi şimdi de bu bende de bi yere kadar sabır var artık. yapıp yapıp özür dilemek kolay ama kaderde bu zorlukları çekmekte varmış napalım

haklısın canım diyecek bir şey yok yani,onun orda psikolojisi bozuluyor senin burda gereksiz yere mutsuzluklar yaşanıyor sonra

sende haklısın canım benim ne diyimki inşallah bir an önce kendini düzeltir

Günaydın herkese çok teşekkür ederim.

Bugüne kadar yaptığım en güzel şeylerden biri de bu sayfayı açmak oldu.

Babamla sabah konuştum, sorunsuz bir gece geçirmiş ağrısı olmadan. Beline bir şey sokmuşlar o ağrıyı engeliyormuş dediğine göre. Sesi çok iyi gelmiyor ama olcak o kadar kolay bir ameliyat değilmiş. Pansumanı yapılmış, serumu hala takılıymış yatıyormuş. Doktor sorun yok demiş, çok güzel temizledik demiş ama daha hastanede yatacakmış.

Bizimkide akşam yine mesaj üstüne mesaj atmış. Sabah kalkınca okudum.

Bu arada şafağımız 89. Facebookta durum güncellemelerime ayar yaptım bizimki göremicek girerse. Dediğim gibi saymıyorum sancak. Halbuki gizliden sayıyorum ben. Dün otuz defa sordu şafak kaç diye bende hiç bıkmadan otuz defa saymıyorum dedim. Yaşasın kötülük.

canım benim gunaydın cok sevindim babanın iyi olmasına. ameliyatın hiçbiri kolay değilki ki babanınki ağır bie ameliyat. sesinin iyi gelmemesi yorgun düşmesi çok normal bak doktorlar da iyi demişler. inşallah çok daha iyi olcak çok geçmiş olsun.

aşkitonda iyi yapmışsın arada bi tutuşmaları gerek yoksa yayılıyorlar

İnşallah hızlıca toparlanacak baban tripliii siz içinizi ferah tutun. moral verin sürekli. en önemli şey aile...

tripliii çokgeçmiş olsun allah şifa versin inş.

herkese günaydınlarrrr ŞAFAĞIM 90 tam tamına 3 ay ohh zaman geçiyor çok şükür bebek yüzlümü çok özledim bennn

kızlar ben sizin aksinize enerji doluyum. sevgilimle sorunsuz bi şekilde sohbet etmeye devam telefon almış içerden boşluk olunca hemen arıyor

sedulucum senden keyiflisi ypktur şimdi :))) benim ki de santrale bakıo sabah 10 aksam 10 her istediğimde arıyorum uzun uzun sohbet edıyorum valla :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…