anladı anlamasına da biraz geç oldu ama msjlarda hala burnundan kıl aldırmıyo özürü diledi ama konuyu uzatmak istemiyormuş hem suçlu hem güçlü iştee
askerlik psikolojiside bi yere kadar valla benim halimi düşünen hiç yokk. keşke az kalsa canım bizim daha 8.5 ayımız var malesef
anladı anlamasına da biraz geç oldu ama msjlarda hala burnundan kıl aldırmıyo özürü diledi ama konuyu uzatmak istemiyormuş hem suçlu hem güçlü iştee
askerlik psikolojiside bi yere kadar valla benim halimi düşünen hiç yokk. keşke az kalsa canım bizim daha 8.5 ayımız var malesef
canım benim biliyorum sizin uzun dönem olduğunu ama yine de en zor zamanlar atlatılıyor şuan bak sayılı günlerimiz çabuk geçiyor gerçekten az kaldı yılbaşını bi atlatalım hemencecik bitcek zaten. askerliği de geçtim erkekler böyle işte bizim kadar ince düşünmüyorlar ne yazıkki
daha napayım nasıl davranayım bilemiyorum valla önce gideceği yeri doru söylemedi şimdi de bu bende de bi yere kadar sabır var artık. yapıp yapıp özür dilemek kolay ama kaderde bu zorlukları çekmekte varmış napalımsürekli ilgi bekliyorlar ondan kaynaklanıyor bence sen üstüne düş istiyor herhalde
daha napayım nasıl davranayım bilemiyorum valla önce gideceği yeri doru söylemedi şimdi de bu bende de bi yere kadar sabır var artık. yapıp yapıp özür dilemek kolay ama kaderde bu zorlukları çekmekte varmış napalım
haklısın canım diyecek bir şey yok yani,onun orda psikolojisi bozuluyor senin burda gereksiz yere mutsuzluklar yaşanıyor sonra
burada olmasa içime ata ata iyice sıkıntı yapıcakmışım hepinize teşekkürler
daha napayım nasıl davranayım bilemiyorum valla önce gideceği yeri doru söylemedi şimdi de bu bende de bi yere kadar sabır var artık. yapıp yapıp özür dilemek kolay ama kaderde bu zorlukları çekmekte varmış napalım
sende haklısın canım benim ne diyimki inşallah bir an önce kendini düzeltir
iyi geceler canım. sanada tatlı rüyalariyi geceler kızlar,tatlı rüyalar
iyi geceler kızlar,tatlı rüyalar
3 ten başlıyorum canım. ya kpss den sonra bi boşluğa düştüm çalışacak bişiler olsun dedim
Günaydın herkese çok teşekkür ederim.
Bugüne kadar yaptığım en güzel şeylerden biri de bu sayfayı açmak oldu.
Babamla sabah konuştum, sorunsuz bir gece geçirmiş ağrısı olmadan. Beline bir şey sokmuşlar o ağrıyı engeliyormuş dediğine göre. Sesi çok iyi gelmiyor ama olcak o kadar kolay bir ameliyat değilmiş. Pansumanı yapılmış, serumu hala takılıymış yatıyormuş. Doktor sorun yok demiş, çok güzel temizledik demiş ama daha hastanede yatacakmış.
Bizimkide akşam yine mesaj üstüne mesaj atmış. Sabah kalkınca okudum.
Bu arada şafağımız 89.Facebookta durum güncellemelerime ayar yaptım bizimki göremicek girerse. Dediğim gibi saymıyorum sancak. Halbuki gizliden sayıyorum ben. Dün otuz defa sordu şafak kaç diye bende hiç bıkmadan otuz defa saymıyorum dedim. Yaşasın kötülük.
Babamla sabah konuştum, sorunsuz bir gece geçirmiş ağrısı olmadan. Beline bir şey sokmuşlar o ağrıyı engeliyormuş dediğine göre. Sesi çok iyi gelmiyor ama olcak o kadar kolay bir ameliyat değilmiş. Pansumanı yapılmış, serumu hala takılıymış yatıyormuş. Doktor sorun yok demiş, çok güzel temizledik demiş ama daha hastanede yatacakmış.
Bu arada şafağımız 89.Facebookta durum güncellemelerime ayar yaptım bizimki göremicek girerse. Dediğim gibi saymıyorum sancak. Halbuki gizliden sayıyorum ben. Dün otuz defa sordu şafak kaç diye bende hiç bıkmadan otuz defa saymıyorum dedim. Yaşasın kötülük.
kızlar ben sizin aksinize enerji doluyum. sevgilimle sorunsuz bi şekilde sohbet etmeye devamtelefon almış içerden boşluk olunca hemen arıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?