347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

çok sevindim canım benim o da anlamış demekki hatasını oooh sefan olsun güle güle kullan

canım kendisi adanada mı o yüzden istemiyodur. Adana ' da büyük şehir canım gönlüne göre bi yer bulursun inşallah karamsarlığa düşme sakın hayırlısı verir Allah.
ne kadar zamandır berabersiniz canım ne kadar hazır olsan da nişanlılık sorumluluk bende o kadar çok istemem ragmen nişanlandığım ilk hafta acaba yanlış mı yaptım diye kendimi yemiştim hatta çok ağlamıştım
ağlama canım sakın üzme kendini sevdiğin uzakta olduğu için dolmuşsun demekki

evet büyük şehir canım haklısın adanayı biliyorum bende mersinde yaşıyorum zaten evet kendisi adanada. 7-8 aydır beraberiz çok şükür hiç bi sorunumuz da yok herşey çok iyi ama ne biliyim içim bi değişik işte nişanlanınca ister istemez dönüşü olmayan bi yola girmiş gibi oluyorsun. hem ailene karşı hem karşı tarafın ailesine karşı hem kendine karşı hem de beraber olduğun insana karşı çok büyük bir sorumluluk başlıyor.

bu adamla ömrümün sonuna kadar geçirmeye hazır mıyım diyorum o hazır mı yoksa acele verilmiş bi karar mı diyorum ya mutsuz olursak ya pişman olursak diyorum kuruyorum da kuruyorum. ailesini tanıyorum çok iyi insanlar. annesi hergün arıyor ya da ben arıyorum onu. onlar da bana iş ayarlamaya çalışıyor adanada. çok korkuyorum, böyle düşündüğüm için kendimi de çok suçlu hissediyorum. çok karışığım çok

nası yani anlamadım ki ben sen nişanlanmak mı istemiyosun ? emin mi değilsin ?

ay canım benim ya böyle şeyler düşünüp bunaltma kendini, kendini ne zaman hazır hissedersen, ne zaman ilişkinizden emin olursan ozaman nişanlanırsınız. daha 8 ay olmuş birlikteliğiniz aceleye gerek yokki

canım çok iyi anlıyorum seni kaygılarını falan gerçekten zor bi durum bi karar vericeksin ve bu karar tüm hayatını etkilicek
sen sevdiğinden ayrı kaldığın içinde böyle düşünceler aklına geliyor olabilir canım o gelince herşey kafanda netleşir hakkınızda hayırlısı neyse o olsun tatlım
ayrıca kendini suçlu hissetmenede gerek yok böyle düşünmen en doğal hakkın

ay canım benim ya böyle şeyler düşünüp bunaltma kendini, kendini ne zaman hazır hissedersen, ne zaman ilişkinizden emin olursan ozaman nişanlanırsınız. daha 8 ay olmuş birlikteliğiniz aceleye gerek yokki

mercicim çok seviyorum sevgilimi ama korkuyorum da bi yandan bilmiyorum çok garip duygular içindeyim düzgün bi işim olmadan evlenmekte istemiyorum bilmiyorum hiçbişey teşekkür ederim desteğin için canım benim...

çok teşekkür ederim canım benim rahatladım böyle şeyler duyunca. bu karar o kadar önemli ki... bayramda gelcek inşallah izne o zaman daha iyi olur heralde ona da anlatırım belki bu kafamdakileri inşallah dediğin gibi en hayırlısı olur tatlım çok teşekkür ederim.

ne demek canım herzaman
ne güzel bayramda görüşünce kafandaki sorular birazda olsa cevabını bulur
çok çok mutlu olursunuz inşallahh

inciciceği canım şimdi gördüm msjlarım doluymuş boşalttım

elabella canım mersinde oturuyorsan adanada çalışman zor olmucakmı ben mesela 5 saat yol gidiyorum ama çok çok yoruluyorum

şimdi askerden gelince biraz daha biribinizi tanısanız canım 7 8 ay bana göre erken geliyor eskidende olsa şimdide olsa aynı kafadayım 5 yıl biticek bizim ama okuldu işti bunlar yüzünden olmadı bağlayan engeller oldu he engelsiz olsaydıda 2 sene flörtten sonra nişan olurdu

benimki benle beraber 2008 de mezun olsaydı hemen evlencekti ama ben çok korkuyordum deli gibi seviyorum aşığım ama küçüktümde sorumluluk alamazdım ki ailesiyle yeni tanıştım sürekli üstüme düşüyolar ama ben haftada bir aramaya gayret ediyorum kasmıyorumda çok iyi insanlar ama içimden bu geliyor daha kimse benim ailem değil gibi geliyor hem benim ailem karşı sorumluluğum var bilmiyorum o yüzden onları hep arıyamıyorum annemlere ihanet olarak görüyorum yada bilmiyorum

korkunu anlıyorum duygulaırnıda anlıyorum ama düşünülüp karar verilmeli sağlıklı kafayla o asker şimdi askerde değişiyorlar gelince oturun konuşun en uygun tarihi belirleyin hiçbirşey acele edilmez 40 yıllık evliliklerde bile insan insanı tanımıyor ama senin biraz daha vakit geçirip huyunu suyunu tartman gerek

ben fazla mantıkla bakıyorum ama çok çokta aşığım aşkım için herşeyi yapmakla beraber evlenmek içinde büyüteçimi alırım gözümün önüne incelerim canım

çiftler biribine gelişigüzel evet tanıyorum çok iyi tanıyorum diyip ilişkilerinin daha 1 yılında hiçbirşey yaşamayıp aileleirni katıyolar yaa hiç tanımıyolar aslında sonra aynı eve evli olarak girdiklerinde kalıyolar cicim ayları diyorlar ya ilk çıkanlara o aylarda aile arada olursa biribini tanımaya engel tabi bu bana göre ben etrafımda böyle gördüm hep dediğim çıktı ne yazıkki

kendimi bildiğim içinde aile kavramına 5 senedir sertken o askere giderken duygusal yaklaşıp ailesiyle tanıştım yemin töreninede onlarla gitttim beni çok çok değerli görüyorlarmış sürekli akıllı kız maşallah ekmeğini taştan çıkarır diyorlarmış sağolsunlar 5 6 saat yol gitmem onların gözünde çok büyüdü

Son düzenleme:
6 sene bi iliskim vardı simdi aklima gelince tüylerim urperiyo 6 saatte eşimle evlenmeye karar verdim simdi cok mutluyum :) zaman ne yanlislari dogru yapar ne yanlislari dogru...

6 sene bi iliskim vardı simdi aklima gelince tüylerim urperiyo 6 saatte eşimle evlenmeye karar verdim simdi cok mutluyum :) zaman ne yanlislari dogru yapar ne yanlislari dogru...

Eşim öğlen aradı toplantıda olduğum için açamadım, şimdi arasın diye bekliyorum aramıyor.Şikayetçi olduğumuz durumda bile şükür edilecek çok şey var. Göremediğimiz için üzülürken, konuşabildiğimiz için şükür etmemiz gerekiyormuş.

canım senin anlattığın hikaye çok ama çok kötüydü sen kocanı erken bulan şanslı birisin

ben zamana çok inanıyorum kattıkları ve götürdükler kendi doğrum bu şekilde ben 19 yaşında çıkmaya başladım 24 yaşındayım 19 yaşımdaki gibi aşığım ama fikirlerim değişti dizlerimde kanadı her halinide gördüm onu yaşadım olgunlaştım

ama istisnalar çok özenilecek çok insan var ben sadece bunu görüyorum geleceği önseziyorum 6. hissim malesef diyerek kuvettli ölü diri bana bunlar ciddi anlamda malum oluyor canım

çok alakasız bir zamanda bir insanın aklına düşmesi onu soruşturman görmen aaa şuraya gidicekmiş aaa görmem gerek aaa şu aaa bu derken bir anda kötü bişi olacağını hissetmen ve hissetiğinde ona selam vermen arkanı dönmen ve kapl krizi geçirmesi yaşının genç olması gitmesi benim toparlanamam

herkesin herşeyi giz bilir soralım ne hissetmiş yada biz hiç aklına geliyormuyuz diye gece msj atmaları

iyi ve kötü siz benim uzağımdasınız ama ben çok alakasız sorular soruyorsam garip bişiler hissediyorumdur

ellabellacım daha çok yeni bir ilişkiniz var bencede kendini kasma,haklısın bunları düşünmekte evlilik çok zor bir karar sadece sevmekle falanda olacak iş değil ama zamanla kafanda iyice bir şeyler oturduktan sonra yaparsınız sizde nişanı,sürekli olumsuzda düşünme olumlu olabilecek şeyleride düşün bence...

hepimiz için şafaktan sonra en hayırlısı olsun evlilerimiz bebişlerine nişanlı kızlarımız kocişlerine kavuşurlar inşallah henüz resmiyete dökmemişler ise tez vakit söz ve nişan yapıp ilişkilerinin resmiyetini yaşayıp geleceklerine odaklanırlar inşalllah

bu topikte ocak 15 16 17 herhangibir gününden sonra hergün bayram havası esicek tek tek mutluluk haberleriyle havaya uçucaz

amin inşallah canım,bencede bayram havası esecek burda o gün bir gelsinde hepimiz çooook mutlu olacaz inşallah

canım benim çok teşekkür ederim yorumların için... adanaya taşıncam öyle bi durum olursa zaten git gel yapmam imkansız. aslında 2 senedir tanıyorum ama ilişkimiz 8 aylık. o gitmeden önce de en azından söz olsun diyordu ama ben hiç sıcak bakmadım gelince düşünürüz dedim. beraber çok vakit geçirdik yani mersinde evleri var ve aynı okulda aynı sınıftaydık o nedenle ilişkimiz başladığı dönemden askere gidene kadar hergün sadece uyumaya evimize gidiyorduk. diğer tüm zamanlar okulda dışarda orda burda beraberdik. birazda bu yüzden o da evlenme fikrine sıcak bakıyor sanırım. yani beraber çok vakit geçirdik, hoşlandığımız şeyler aynı, bakış açımız yuzde 90 aynı, gelecek planlarımız aynı. ailelerimiz birbirine denk ki bu çook çok önemli bence. aile kavramına bende senin gibi sert yaklaşıordum bir emri vaki durumuyla tanıştım zaten. çünkü erken olduğunu düşünüyordum. askere gidince de sevgilim ister istemez daha sık görüşür olduk annesiyle çünkü sevgilim beni aradığı kadar sık aramıyor ailesini...

düşününce aslında evlilik güzel, hergün sevdiğin adamla uyuyup onun yanında uyanmak, beraber bi hayat paylaşmak çok güzel. ama etrafımda o kadar çok olumsuz örnek görüyorum ki korku oluştu içimde. henüz 23 yaşındayım 2 ay sonra 24 olcam inşallah. yaşım küçük mü acaba diyorum herşey geçiyor aklımdan. hayatının geri kalanı buna bağlı çünkü. çok büyük bir dönüm noktası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…