sedulucum senden keyiflisi ypktur şimdi :))) benim ki de santrale bakıo sabah 10 aksam 10 her istediğimde arıyorum uzun uzun sohbet edıyorum valla :)))
telefonla rahat rahat konuşabilmek gibisi yok ya. ankesörlüden arayınca bu kadar sohbet edemiyoruz ve harcanan para da cabası oluyor
nişanlımın bulundugu karakol cok rahat hıc aralıksız 2 saat bıle konustugum oluo :))) tlfnumu aylık 2000dakıka kampanyası yaptım aksam da evden konusuorm 7 den sonra bedava nasılsa :)) ankesorlu degıl sabıt telefon onunkı tam masasının yanıbasında hem yazıcı hem ssantralcı
Nikitam bak seninle alakası yokmuş kötü haberlerin.
Hakkari'de çatışma olmuş kızlar...
Hakkari'den ac haber geldi - Hrriyet GNDEM
Selam Can'lar, ben yokken neler olmuş buralarda, inşallah şuan hepiniz ve Askerleriniz iyidir.
Tripliii çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, tez vakitte iyileşir inşallah Baban. Monoton hayatım iki haftadır hızlı geçiyor, çeyiz alışverişi yapıyoruz, aileme yardıma gidiyorum. Bizimkilerin işleri zor. 2 gün önce diplomamı aldım güç bela, aöf büroda bi kalabalık vardı 5,5 saatte sıra bana ancak geldi. Sevdiğimin Annesiyle tanıştım, birbirimize çok ısındık. Sanki yıllardır aynı evde yaşıyormuşuz gibi hissettim sağolsun. Askerimle mobilya, ev, önümüzdeki 1yılı konuşuyoruz. Ordayken bile bunları düşünüyor Yarim. Gece nöbetlerimizi kaldırmışlar şimdi daha rahat geçecek günler inşallah.Rabbime Bize bu kadar güzelliği peşpeşe yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun. Yıllardır hayalini kurduğumuz şeyler bir bir oluyor. Rabbimin hikmeti biz el değdirmeden kolaylıkla hallediyor. Bunun dışında Sevdiğime de zar zor anlattığım bi problemim var ama onu da atlatıcam inşallah.
Nena87 Bizim Askerlerimiz aynı yerdeler sanırım, siz santraldeymişsiniz biz kamera odasındayız ve büyük ihtimal koğuşları aynı ve arkadaşlar. Askerlik bitince asker arkadaşı olarak görüşeceğiz inşallah
İnternete girer girmez gördüm haberi, Rabbim ailelerine büyük sabır versin, ordaki Askerlerimizi korusun, sağlıkla dönmelerini nasip etsin inşallah.
ne kötü haberler var böyle hakkaride 3 şehit birde 6 öğretmen kaçırılmış herhalde bundan önemli mevzu olamaz şu an için bu ülkede inanamıyorum nereye gidiyoruz
vee geldim :) napıyonuz ciğerpareleriiim
selam canlar
inciçiçeği canım düzeldi mi aranız askerinle?
hoşş geldin canımm :))vee geldim :) napıyonuz ciğerpareleriiim
hoşgeldin canımm :)
nasılsınız kızlar nasıl gidiyo? triplicimm çok sevindim babanın ameliyetının iyi geçmesine umarım en kısa zamanda iyileşir çıkar hastaneden. bende dün akşam fırça yedim benimkinden hemde durup dururken ,hem gece 11e kadar bekledim aramasını hemde sırf sesini duyamadım diye kızdı. noluyo bunlara hiç anlamıyorum valla
hoşgeldin canımm :)
nasılsınız kızlar nasıl gidiyo? triplicimm çok sevindim babanın ameliyetının iyi geçmesine umarım en kısa zamanda iyileşir çıkar hastaneden. bende dün akşam fırça yedim benimkinden hemde durup dururken ,hem gece 11e kadar bekledim aramasını hemde sırf sesini duyamadım diye kızdı. noluyo bunlara hiç anlamıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?