347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

sedulucum senden keyiflisi ypktur şimdi :))) benim ki de santrale bakıo sabah 10 aksam 10 her istediğimde arıyorum uzun uzun sohbet edıyorum valla :)))

telefonla rahat rahat konuşabilmek gibisi yok ya. ankesörlüden arayınca bu kadar sohbet edemiyoruz ve harcanan para da cabası oluyor

telefonla rahat rahat konuşabilmek gibisi yok ya. ankesörlüden arayınca bu kadar sohbet edemiyoruz ve harcanan para da cabası oluyor

nişanlımın bulundugu karakol cok rahat hıc aralıksız 2 saat bıle konustugum oluo :))) tlfnumu aylık 2000dakıka kampanyası yaptım aksam da evden konusuorm 7 den sonra bedava nasılsa :)) ankesorlu degıl sabıt telefon onunkı tam masasının yanıbasında hem yazıcı hem ssantralcı

ooo seninki de iyimiş. bizde aralıksız konuşuyoruz 2-3 saat. bende aylık 2000 dakika yaptım bu hafta sonu o da yapcak öyle ooohhh

Selam Can'lar, ben yokken neler olmuş buralarda, inşallah şuan hepiniz ve Askerleriniz iyidir.

Tripliii çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, tez vakitte iyileşir inşallah Baban. Monoton hayatım iki haftadır hızlı geçiyor, çeyiz alışverişi yapıyoruz, aileme yardıma gidiyorum. Bizimkilerin işleri zor. 2 gün önce diplomamı aldım güç bela, aöf büroda bi kalabalık vardı 5,5 saatte sıra bana ancak geldi. Sevdiğimin Annesiyle tanıştım, birbirimize çok ısındık. Sanki yıllardır aynı evde yaşıyormuşuz gibi hissettim sağolsun. Askerimle mobilya, ev, önümüzdeki 1yılı konuşuyoruz. Ordayken bile bunları düşünüyor Yarim. Gece nöbetlerimizi kaldırmışlar şimdi daha rahat geçecek günler inşallah. Rabbime Bize bu kadar güzelliği peşpeşe yaşattığı için binlerce kez şükürler olsun. Yıllardır hayalini kurduğumuz şeyler bir bir oluyor. Rabbimin hikmeti biz el değdirmeden kolaylıkla hallediyor. Bunun dışında Sevdiğime de zar zor anlattığım bi problemim var ama onu da atlatıcam inşallah.

Nena87 Bizim Askerlerimiz aynı yerdeler sanırım, siz santraldeymişsiniz biz kamera odasındayız ve büyük ihtimal koğuşları aynı ve arkadaşlar. Askerlik bitince asker arkadaşı olarak görüşeceğiz inşallah

Son düzenleme:
ne kötü haberler var böyle hakkaride 3 şehit birde 6 öğretmen kaçırılmış herhalde bundan önemli mevzu olamaz şu an için bu ülkede inanamıyorum nereye gidiyoruz

ozgurkız :) valla benim ki mardin de

Son düzenleme:
İnternete girer girmez gördüm haberi, Rabbim ailelerine büyük sabır versin, ordaki Askerlerimizi korusun, sağlıkla dönmelerini nasip etsin inşallah.

amin,amin,amin inşallah askerlerimiz sag salım gelecek allahım butun askerleri bu vatana emek verenleri korusun inşallahhhh

ne kötü haberler var böyle hakkaride 3 şehit birde 6 öğretmen kaçırılmış herhalde bundan önemli mevzu olamaz şu an için bu ülkede inanamıyorum nereye gidiyoruz

zaten bu yıpratıcı haberler olmasa 90 günü daha rahat gecırıcez valla bana artık kalan 90 gün koymuo bu haberler koyuo ((

Tripliii canım çok geçmiş olsun iyi olmasına çok sevindim...
incicicegimmmmm üzülme lütfen kendini sıkma çok, bak bizim vakt çok daha sekiz buçuk ay idare etmekle geçmez ben başladım artık ses çıkartmaya haklı olduğum konularda e askerliğe alışma dedik benimki yeterince alıştı diye düşünüyorum bundan sonra karşılıklı saygı ile geçirmek zorundayız valla artık bende dayanamıyorum çünkü... İdare idare bi yere kadar bak sana tavsiyem atma içine sonra ben gibi hastalıkla uğraşır durursun bizimki de can Canımmmmm
Kızlar bu arada kaçırdım galiba olayı nikita nerelerde girmeyecekmiş galiba daha neden ki? Yada ben mi yanlış anladım????

vee geldim :) napıyonuz ciğerpareleriiim

hoşgeldin canımm :)

nasılsınız kızlar nasıl gidiyo? triplicimm çok sevindim babanın ameliyetının iyi geçmesine umarım en kısa zamanda iyileşir çıkar hastaneden. bende dün akşam fırça yedim benimkinden hemde durup dururken ,hem gece 11e kadar bekledim aramasını hemde sırf sesini duyamadım diye kızdı. noluyo bunlara hiç anlamıyorum valla

selam canlar
inciçiçeği canım düzeldi mi aranız askerinle?

selam canımm
düzeldik gibi bugün hiç konusu açılmadı bende üretip daha fazla üzülmek istemedim. sabah falan günaydın mesajları atmış kalkar kalkmazz
bende moralimi düzelteyim diye alışverişe çıktım çanta ve ayakkabı aldım kendime. bide mesaj yolladım( kredi kartını bana bırakmıştı gitmeden ) hediyelerin için çok teşekkür ederim senin kartınla kendime bayramlık aldım diye halbuki kendi kartımla almıştım ama hiç bişey demedi güle güle kullan iyi yapmışsın dedi

vee geldim :) napıyonuz ciğerpareleriiim
hoşş geldin canımm :))

dün bizimkilerin nedensiz yere fırça atma günüydü heraldee baksana sıkıntıdan ne yapacaklarını şaşırdılar

bu ara genel olarak garip bi enerji var canım. bende bi acayipim bu aralar. sevgilim adanadan başka yerde çalışmamı istemediği için başka şehirlere başvuramıyorum adanada ise kafama göre bi iş bulamıyorum bulsam bile geri dönüş olmadı henüz. sürekli nişanlılık konusu açıyor ve ben buna hazır mıyım değil miyim bilmiyorum çıldırcak gibiyim artık kızlar ya çok ağladım bugün napcağımı napmam gerektiğini bilmiyorm bilmiyorum allahım yardım et

hoşbulduk canlarım oouuy :) dün bende boş yere ağladım ağladım bugn gözlerim öyle şişmişki etrafı göremiyorum arı sokmuş gibi aynıı amaan bırakın şu askerleri konuşmayalım konuştukça canımızı sıkıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…