347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

haklısın canım benim bencede acele etmemek en mantıklısı ama gel de bunu sevgilime anlat. hala keşke en azından isteseydik seni deyip duruyor. neden bekleyelimki diyor. şöyle güzel olcak böyle güzel olcak diye hayaller kuruyor canım ya o da çok tatlı kıyamam ama erkekler geç olgunlaşır ya hani bi heves böyle büyük bi sorumluluğu kaldırabilir miyiz önce ondan emin olmak gerekiyor. ona göre hava hoş ne rahat adamlar şu erkekler ya amaaaaaaaaaaaaaaaaan

onun böyle şeyler demesi çok güzel bence demekki seni gerçekten karısı olarak hayal edbiliyor çok mutlu olacağınızı düşünüyor ne güzel bir an önce sana kavuşmak istiyor :)

çok teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. sizi de bu akşam vakti sıktım kusura bakmayın nolur. iyiki varsınız hepiniz çok sağolun

onun böyle şeyler demesi çok güzel bence demekki seni gerçekten karısı olarak hayal edbiliyor çok mutlu olacağınızı düşünüyor ne güzel bir an önce sana kavuşmak istiyor :)

inşallah dediğin gibidir canım benim inşallah

bizim ilişkimiz 8 yıllık olmasına rağmen 5 ay önce nişanlanırken ben bile acabaaa dedim ya senin düşüncelerin çok normal. her ne kadar herşey aynı görünse de resmi olunca aileler de giriyo işin içine , hele bide nişanlın askerdeyse sen burda sap gibi onun ailesiyle kalıyosun, hep aramanı sormanı gelmeni bekliyolar, benim kayınvalidem her ne kadar anlayışlı da olsa niye aramıyosun sormuyosun diyince bunaltıyo beni , alışkın değilim ben böyle şeylere. şimdi düşününce bile sırf bu durumlar yüzünden keşke nişanlanmasaydım askerden gelene kadar diyorum. gerçi benim nişanlanmadaki tek amacım askerdeyken rahat rahat onu görmeye gidebilmekti, şimdi onu yapabiliyorum çok şükür. yinede nişanlılık çok luzumsuz bişey bence, hep böyle düşündüm hepte böyle düşünücem. en mantıklısı direkt gidip evlenmek

canım benim o kadar çok katılıyorum ki bu düşüncelerine... bende bi defa karar vermek istiyorum sonra da ikisi peşpeşe olsun istiyorum nişanlan 2 yıl nişanlı kal sonra evlen ooof çok uzun ve sıkıntılı bir dönem gibi geliyor çünkü dediğin gibi aileler işin içine girince herşey değişiyor. biz nişanlı olmamamıza rağmen annesiyle biraz daha içli dışlı olduğumuz için ona karşı bile sorumluluk hisseder oldum. annesi süper tatlı çok anlayışlı bi bayan ama konum ve durum itibariyle bi sıkıntı oluşturuyor üstümde.

sevgilim de nişanlılık ve düğün arasını uzun tutmak istemiyor zaten. bu konuda hemfikiriz önemli olan birbirimizden emin olabilmek. ne zaman emin olunurki peki? ne zaman anlarız? buna bi cevap bulabilsem... kimi ilişkiler görüyorum 10 yl çıkıyorlar, evlendikten 2 ay sonra pat boşanıyolar. başka birilerini görüyorum 2 ay çıkıp pat evleniyorlar 10 yıllık dillere destan evlilikleri oluyor. kıstas olarak ne alacağımı napcağımı şaşırdım ne zor işmiş evlilik kararı vermek. bi de sağdan soldan herkes eee biri var mı? evlilik düşünüyo musunuz? sevgilin gelince kesin evlenirsinz gibi şeyler diyorlar. babam sürekli bi ağzımdan laf alma modunda sürekli evlilik konusu açıyor. aaaaaaaaaaa yangın vaaaaaaaaaaaaaaar diye bağırcam az kaldı

sevgi yetmiyor derlerdi anlamazdım nasıl yetmez derdim sevdin mi aşık oldun mu herşey olur. cidden öyle değilmiş. şimdi öyle iyi anlıyorumki...

canım kimseyi örnek alma kendine her insan farklıdır, her ilişki de farklıdır. eğer karşındakinin gözünün içine bakınca ömrünü onunla geçirebileceğini düşünüyosan, onu uzaktan seyrederken işte bu adam çocuklarımın babası olcak olan adam diyosan , onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosan, beraber geçirdiğiniz zaman hiç bitmesin istiyosan, sabah uyandığında üstünde pijamalarla falan, nefesi kokarken en çirkin haliyle bile ne kadar şirin gözüktüğünü düşünüyosan işte ozaman hazırsındır onunla evlenmeye

Kızlar maalesef ki sürekli yazamıyorum ama görüyorsunuzdur her daim okuyorum
Sadece yazamıyorum
Triplicim canım çok geçmiş olsun rabbim aynı süreçleri bir daha yaşatmasın inşallah
Nikitammmm özlüyorum ama ben seniiiiiiiii

Kızlar bu arada herkesin askerleriyle ufak da olsa sürtüşmeleri oluyordur
Heralde hepsi bir arada birbirlerini etkiliyor bu da tüm yurt çapında olan sevgililerine eşlerine nişanlılarına oluyor
Ama olmaz ki canım

Hepinizi teker teker öpüpppp yatmaya gidiyorummmm
Staj beni bekleeerrr

çok güzel tasvir etmişsin canım benim çok teşekkürler ben hazırım o zaman

ozaman korkma koyver kendini gitsin üzme çocuğu da

ayyy canım benim yerim ben seni ya çok iyi geldi konuşmak nasıl rahatladım anlatamam inşallah herşey hem benim hem onun hayrına olur. inşallah kk daki tüüm asker yarenleri olarak hepimiz çok mutlu oluruz. çok teşekkür ederim mercicim

ella bella canım akışına bırakıp geldikten sonra en doğru kararı kalbinle vermeni diliyorum çünkü evlilik çok güzel ve iyi bir sorumluluk benden çıkıp bir bütünü her açıdan tamamlamak

ben kendimi hep evli gibi onun eşi gibi hissettim evli arkadaşlarımda diyor biz kocamıza sormazken o atacağı adımı sana sen ona danışıyorsun onsuz gelen fikirleri yapacağım şeyi umursamıyorum yüreğimde onun diceklerini hissediyorum onun aklından ne geçiyorsa yüzüme yansıyor yada onda hani ruhen zaten onun eşiyim hissediyorum bunu ona hayranım garip bir duygu tarifsiz

herşeyden herkesten annemden babamdan önce yeryüzündeki herşeyden öncelikli benim için ben bu duyguları hissediyorum ona karşı bu durumda olmayan herkese garip gelsede benim için en öncelikli oldu ve asla pişman olmadım bana bu hisleri hissetirdi heranımı güzelleştirdi

merci88 arkadaşmızında dediği gibi karşındakinin gözünün içine bakınca hissetiklerin ve gelecek hayalin önemli canım benim gerisi zaman mekan kavram mühim değil önemli olan kalpten geçenler

merci88 bazen bende keşke gelince tanışsaydım ialesiyle diyorum babası bana sen aramıyosun kızım biz seni arayalım diyoruz dedi üzüldüm çok yoğunum ömrüm yolda geçiyor ve aileme vakit ayıramıyorken karşı tarafın ailesi onlara vakit ayırmamı istiyor resmen tek kaldım her iki tarafı idare ediyorum gibi hissediyorum bazen çok zor geliyor
ki ben hayıflanıyorum sen nişanlısın canım valla dediklerine harfi harfiyen katılıyorum

Son düzenleme:

inşallah çoookkk mutlu olursunuz canım benim, sonra da geriye dönüp bakınca aaa ben bunlar için mi üzmüşüm kendimi dersin.
hepimiz çok çok çok mutlu olalım inşallahh

canım benim çok güzel anlatmışsın sende. çok teşekkür ederim. bende onsuz bir adım atamıyorum ve arkadaşlarım da çok yadırgıyorlar bu durumu. ama bunları yaparken de üfff neden böyle yapıyorumki demiyorum huzurla mutlulukla yapıyorum hepsini. sanki 2 kişiyken, 1 kişi olmuşuz gibi hissediyorum çok değişik bi duygu ve bu hissettiklerim de beni korkutuyor. demekki normalmiş bunlar. onun sesini duyunca tüm dünyayı unutuyorum beraberken zaten vakit öyle bir geçiyorki ne telefonuma bakıyorum ne kafama taktığım şeyleri hatırlıyorum. sağı solu bile görmüyorum. belki de gerçekten doğru kişi olduğu için böyle hissediyorum gizcim.

aynen öyle canım ya bende arada kaldım iki tarafı da idare ediyorum. bide ben hiç sevmem öyle telefonda falan konuşmayı, daha anne bile diyemedim kadıncağıza zaten. o da üstüme düşünce daha da geri tepiyo sanki. bide onlar daha sıkı fıkı bir aile , sürekli arıyolar birbirlerine gidiyolar, benim ailem öyle değil biz ihtiyacımız olmadığı sürece konuşmayız telefonda. bende onlara uyum sağlamaya çalışıyorum işte tek başıma , bide hep bayramlara denk geldi bu askerlik öyle daha da zor oluyo . sevgiliyken kafam rahattı ne güzel, gidince görüyodum sadece, hiç aramamı falan beklemiyolardı. amannnn yok yok kızlar nişanlanmayın direkt evlenin, çok geri kafa bişey bu nişan zaten, zaten geziyoruz tozuyoruz niye nişanlanıyoruz ki evlenmeden önce? eskiden kızlar gezemiyomuş sevdikleriyle o yüzden nişan yapıyolarmış

Kızllaaarr,
Ben bugün çok korktum Çukurca'da çatışma çıkmış diye okuyunca internet ödüm koptu, onu aradım, telefonu kapalı... Ama çok şükür iyiymiş hatta çatışmayı çok duymamış ama çok korktum kızlar ya bu korkuyla nasıl geçecek 90 gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…