ellabellacım daha çok yeni bir ilişkiniz var bencede kendini kasma,haklısın bunları düşünmekte evlilik çok zor bir karar sadece sevmekle falanda olacak iş değil ama zamanla kafanda iyice bir şeyler oturduktan sonra yaparsınız sizde nişanı,sürekli olumsuzda düşünme olumlu olabilecek şeyleride düşün bence...
haklısın canım benim bencede acele etmemek en mantıklısı ama gel de bunu sevgilime anlat. hala keşke en azından isteseydik seni deyip duruyor. neden bekleyelimki diyor. şöyle güzel olcak böyle güzel olcak diye hayaller kuruyor canım ya o da çok tatlı kıyamamama erkekler geç olgunlaşır ya hani bi heves böyle büyük bi sorumluluğu kaldırabilir miyiz önce ondan emin olmak gerekiyor. ona göre hava hoş ne rahat adamlar şu erkekler ya amaaaaaaaaaaaaaaaaan
onun böyle şeyler demesi çok güzel bence demekki seni gerçekten karısı olarak hayal edbiliyor çok mutlu olacağınızı düşünüyor ne güzel bir an önce sana kavuşmak istiyor :)
haklısın canım benim bencede acele etmemek en mantıklısı ama gel de bunu sevgilime anlat. hala keşke en azından isteseydik seni deyip duruyor. neden bekleyelimki diyor. şöyle güzel olcak böyle güzel olcak diye hayaller kuruyor canım ya o da çok tatlı kıyamamama erkekler geç olgunlaşır ya hani bi heves böyle büyük bi sorumluluğu kaldırabilir miyiz önce ondan emin olmak gerekiyor. ona göre hava hoş ne rahat adamlar şu erkekler ya amaaaaaaaaaaaaaaaaan
çok teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar. sizi de bu akşam vakti sıktım kusura bakmayın nolur. iyiki varsınız hepiniz çok sağolun
bizim ilişkimiz 8 yıllık olmasına rağmen 5 ay önce nişanlanırken ben bile acabaaa dedim ya senin düşüncelerin çok normal. her ne kadar herşey aynı görünse de resmi olunca aileler de giriyo işin içine , hele bide nişanlın askerdeyse sen burda sap gibi onun ailesiyle kalıyosun, hep aramanı sormanı gelmeni bekliyolar, benim kayınvalidem her ne kadar anlayışlı da olsa niye aramıyosun sormuyosun diyince bunaltıyo beni , alışkın değilim ben böyle şeylere. şimdi düşününce bile sırf bu durumlar yüzünden keşke nişanlanmasaydım askerden gelene kadar diyorum. gerçi benim nişanlanmadaki tek amacım askerdeyken rahat rahat onu görmeye gidebilmekti, şimdi onu yapabiliyorum çok şükür. yinede nişanlılık çok luzumsuz bişey bence, hep böyle düşündüm hepte böyle düşünücem. en mantıklısı direkt gidip evlenmek
ne sıkması canım birbirimize destek oluyoruz ne güzel
canım benim o kadar çok katılıyorum ki bu düşüncelerine... bende bi defa karar vermek istiyorum sonra da ikisi peşpeşe olsun istiyorum nişanlan 2 yıl nişanlı kal sonra evlen ooof çok uzun ve sıkıntılı bir dönem gibi geliyor çünkü dediğin gibi aileler işin içine girince herşey değişiyor. biz nişanlı olmamamıza rağmen annesiyle biraz daha içli dışlı olduğumuz için ona karşı bile sorumluluk hisseder oldum. annesi süper tatlı çok anlayışlı bi bayan ama konum ve durum itibariyle bi sıkıntı oluşturuyor üstümde.
sevgilim de nişanlılık ve düğün arasını uzun tutmak istemiyor zaten. bu konuda hemfikiriz önemli olan birbirimizden emin olabilmek. ne zaman emin olunurki peki? ne zaman anlarız? buna bi cevap bulabilsem... kimi ilişkiler görüyorum 10 yl çıkıyorlar, evlendikten 2 ay sonra pat boşanıyolar. başka birilerini görüyorum 2 ay çıkıp pat evleniyorlar 10 yıllık dillere destan evlilikleri oluyor. kıstas olarak ne alacağımı napcağımı şaşırdım ne zor işmiş evlilik kararı vermek. bi de sağdan soldan herkes eee biri var mı? evlilik düşünüyo musunuz? sevgilin gelince kesin evlenirsinz gibi şeyler diyorlar. babam sürekli bi ağzımdan laf alma modunda sürekli evlilik konusu açıyor. aaaaaaaaaaa yangın vaaaaaaaaaaaaaaar diye bağırcam az kaldı
sevgi yetmiyor derlerdi anlamazdım nasıl yetmez derdim sevdin mi aşık oldun mu herşey olur. cidden öyle değilmiş. şimdi öyle iyi anlıyorumki...
canım kimseyi örnek alma kendine her insan farklıdır, her ilişki de farklıdır. eğer karşındakinin gözünün içine bakınca ömrünü onunla geçirebileceğini düşünüyosan, onu uzaktan seyrederken işte bu adam çocuklarımın babası olcak olan adam diyosan , onunlayken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyosan, beraber geçirdiğiniz zaman hiç bitmesin istiyosan, sabah uyandığında üstünde pijamalarla falan, nefesi kokarken en çirkin haliyle bile ne kadar şirin gözüktüğünü düşünüyosan işte ozaman hazırsındır onunla evlenmeye
çok güzel tasvir etmişsin canım benim çok teşekkürler ben hazırım o zaman
ozaman korkma koyver kendini gitsin üzme çocuğu da
ayyy canım benim yerim ben seni ya çok iyi geldi konuşmak nasıl rahatladım anlatamam inşallah herşey hem benim hem onun hayrına olur. inşallah kk daki tüüm asker yarenleri olarak hepimiz çok mutlu oluruz. çok teşekkür ederim mercicim
ella bella canım akışına bırakıp geldikten sonra en doğru kararı kalbinle vermeni diliyorum çünkü evlilik çok güzel ve iyi bir sorumluluk benden çıkıp bir bütünü her açıdan tamamlamak
ben kendimi hep evli gibi onun eşi gibi hissettim evli arkadaşlarımda diyor biz kocamıza sormazken o atacağı adımı sana sen ona danışıyorsun onsuz gelen fikirleri yapacağım şeyi umursamıyorum yüreğimde onun diceklerini hissediyorum onun aklından ne geçiyorsa yüzüme yansıyor yada onda hani ruhen zaten onun eşiyim hissediyorum bunu ona hayranım garip bir duygu tarifsiz
herşeyden herkesten annemden babamdan önce yeryüzündeki herşeyden öncelikli benim için ben bu duyguları hissediyorum ona karşı bu durumda olmayan herkese garip gelsede benim için en öncelikli oldu ve asla pişman olmadım bana bu hisleri hissetirdi heranımı güzelleştirdi
merci88 arkadaşmızında dediği gibi karşındakinin gözünün içine bakınca hissetiklerin ve gelecek hayalin önemli canım benim gerisi zaman mekan kavram mühim değil önemli olan kalpten geçenler
merci88 bazen bende keşke gelince tanışsaydım ialesiyle diyorum babası bana sen aramıyosun kızım biz seni arayalım diyoruz dedi üzüldüm çok yoğunum ömrüm yolda geçiyor ve aileme vakit ayıramıyorken karşı tarafın ailesi onlara vakit ayırmamı istiyor resmen tek kaldım her iki tarafı idare ediyorum gibi hissediyorum bazen çok zor geliyor
ki ben hayıflanıyorum sen nişanlısın canım valla dediklerine harfi harfiyen katılıyorum
ella bella canım akışına bırakıp geldikten sonra en doğru kararı kalbinle vermeni diliyorum çünkü evlilik çok güzel ve iyi bir sorumluluk benden çıkıp bir bütünü her açıdan tamamlamak
ben kendimi hep evli gibi onun eşi gibi hissettim evli arkadaşlarımda diyor biz kocamıza sormazken o atacağı adımı sana sen ona danışıyorsun onsuz gelen fikirleri yapacağım şeyi umursamıyorum yüreğimde onun diceklerini hissediyorum onun aklından ne geçiyorsa yüzüme yansıyor yada onda hani ruhen zaten onun eşiyim hissediyorum bunu ona hayranım garip bir duygu tarifsiz
herşeyden herkesten annemden babamdan önce yeryüzündeki herşeyden öncelikli benim için ben bu duyguları hissediyorum ona karşı bu durumda olmayan herkese garip gelsede benim için en öncelikli oldu ve asla pişman olmadım bana bu hisleri hissetirdi heranımı güzelleştirdi
merci88 arkadaşmızında dediği gibi karşındakinin gözünün içine bakınca hissetiklerin ve gelecek hayalin önemli canım benim gerisi zaman mekan kavram mühim değil önemli olan kalpten geçenler
merci88 bazen bende keşke gelince tanışsaydım ialesiyle diyorum babası bana sen aramıyosun kızım biz seni arayalım diyoruz dedi üzüldüm çok yoğunum ömrüm yolda geçiyor ve aileme vakit ayıramıyorken karşı tarafın ailesi onlara vakit ayırmamı istiyor resmen tek kaldım her iki tarafı idare ediyorum gibi hissediyorum bazen çok zor geliyor
ki ben hayıflanıyorum sen nişanlısın canım valla dediklerine harfi harfiyen katılıyorum
inşallah çoookkk mutlu olursunuz canım benim, sonra da geriye dönüp bakınca aaa ben bunlar için mi üzmüşüm kendimi dersin.
hepimiz çok çok çok mutlu olalım inşallahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?