347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

amannn ne güzel bi haber canım bayram sana geldi desene
ama sen genede gaza yavaş bas tatlımm

hepimizee gelsinn inşşş..geçen bayram biz gitmiştik bu bayram o geliyo.. normalde bn hiç gitmezdim bursaya asker olduğundan beri 2 bayramdır ordayımm ayyy çok heyecanlıyım ne giysem naapsam kuaför alışveriş falan kafayı yiycem inciciceğiiimm sanki ilk buluşmamızın heyecanı var üstümde

Ben burdayım hemen akşam olsun istiyorum tatil başlasın artık ve iş başına döndüğümüzde şafağımız sadece 76 kalacak.

Çok özledim bende uyansada sesini duysam. Gerçekten şafak 50 falan olsa bitti artık diyeceğiz.

evet şu kasım ayını bi atlatsak çok sevineceğim
çok ihtiyacım var sevgilime şimdi nöbette anca gece konuşabileceğiz

yakışıklı aşkımı özledim lannn yeter beaaa bitsin şu askerlik dağıtacam yoksa ortalıgı zarar ziyan yapacam tutun beni :)))

SEDULUUU kpss sonuçları açıklanmş kaç almışsın
benim 65,7. ama bekliyodum bunu çünkü 1 satır bile çalışmadım

açıklandı canım benimde orta halli bişiler işte
puanlar saçma sapan çok oynamış

ben kitabın kapagını acmadım çünkü kitabım bile yoktu ala ala 60 almışım :)) nişanlım da aferin sana dio seneye ben seni çalıştırım bide öyle gir bakalım neler yapıosun diyo 90 almışım gibi sevindi çocukcagız kıyamam yaaa seneye 90 alimda ona sevinsin bari dimi ama :))

o heyecan o telaş bende de aynen yemin törenine giderken olmuştu
ilk buluşmaya gidicek gibi hissetmiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…