aynen canım hayırlısı olsun hakkımızdaaçıklandı canım benimde orta halli bişiler işte
puanlar saçma sapan çok oynamış
ben kitabın kapagını acmadım çünkü kitabım bile yoktu ala ala 60 almışım :)) nişanlım da aferin sana dio seneye ben seni çalıştırım bide öyle gir bakalım neler yapıosun diyo 90 almışım gibi sevindi çocukcagız kıyamam yaaa seneye 90 alimda ona sevinsin bari dimi ama :))
eveeeeeeett artık tatil başlasıın dinlenelimmBugün zaman geçmiyor sanki. Akşam olsun tatil başlasın artık istiyorum ben.
aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda
bende aynı durumdayım oyüzden 65 bana çok bile geliyo bi 30 falan alırım diye düşünüyodum :)))
bnmkide diyo şimdiden dershaneye başla. 2 sene dershaneye gitsem kpss 1.si olurum herhalde
Günaydın canım benim. Nasılsın?
Şafağımız 83.
Bayramın 1. günü nerdeyiz hepimiz Düzce'deyiz...
Kızlarrrrrrr tüm hazırlıklar tamam artık saatler kaldı canımın içini görmeme yarın sabah istanbula uçuyorum ve kısmetse ertesi gün de Ankara'da olcam ve sonra birlikte buraya gelcez allahım rüya gibi ayyyyyy çok heyecanlıyım ya sanki ilk buluşmaya gidiyorumValizimi hazırlıyor şimdi kızlar dua edin herşey yolunda gitsin mi aksilik çıkmasın
Çarşıya pazara bayram gelmiş. Çantalar lokum, çikolata elbiseyle dolmuş. Yüreği sevdiğinin özlemiyle dolan bizlerede mevlam bayram sevinci yaşatsın sağ sağlim kavuşalım cancağızlarımıza.
aynennnnnnnnnn
sevdicekleriyle görüşecek kızlar bol bol hasret giderinn döndüğünüzde burda güzel haberlerle bekliyoruz sizi
sevdicekleriyle görüşecek kızlar bol bol hasret giderinn döndüğünüzde burda güzel haberlerle bekliyoruz sizi
ayyy canım benim darısı en kısa zamanda sizin başınıza inşallahhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?