347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

açıklandı canım benimde orta halli bişiler işte
puanlar saçma sapan çok oynamış
aynen canım hayırlısı olsun hakkımızda

bende aynı durumdayım oyüzden 65 bana çok bile geliyo bi 30 falan alırım diye düşünüyodum :)))
bnmkide diyo şimdiden dershaneye başla. 2 sene dershaneye gitsem kpss 1.si olurum herhalde

kızlar geçtiğimiz ramazan bayramını düşünüyorumda,daha askerlerimiz gideli 1 hafta olmuştu. bayram boyunca sürekli ağlamaklı gözlerle geziniyodum ortalarda :)
şimdide içim buruk yanımda olmicağı için, ama acıya dayanmayı öğrendik sanırım artık daha kolay geliyo.

hahah valla yaa dogru dıosun çalışsak ilk 10 bizden çıkar hee çalışmamaıza ragmen 60 larda aldık çok komik ya

bugün buralar sakin yaaa neredesiniz cızlarrr sıkıldım sizsiz burada yavvv 347 lerin şafak 84 ü batmak üzere 7 saat sonra 83 müyüzzzz??? 349ların topiği açılmış oyoyoy kendimi geçtim şimdi onlara üzülmeye başladım yaa

Yedek subay tk sitesini ziyaret edin kızlar mutluluğunuz artacaktır. Yorumları okuyun. Torun lafları dolaşmaya başlamış ortalıkta geliyorlar mı ne...

tripli gözleirm doluyor biz bu şafağı yiyoruz kasım bitsin tek isteğim o 4 hafta geçsin torunlarımız geliyor muhabbetlerinde gözlerim dolmaya başladıysa hayat bize güzel olucak kışın soğuğunda aşklarmızın elleriyle ısıncaz offf fenalardayım bu zaman geçsin artık dayanamıyorum

ben gidiyorum şimdi kızlar arkadaşımda kalıcam biraz kız kıza muhabbet yapalım zaten kaç gecedir 12 lerde eve geliyordum hiç gelmem daha iyi zamanda geçiyor hem arkadaşlarla

Kızlarrrrrrr tüm hazırlıklar tamam artık saatler kaldı canımın içini görmeme yarın sabah istanbula uçuyorum ve kısmetse ertesi gün de Ankara'da olcam ve sonra birlikte buraya gelcez allahım rüya gibi ayyyyyy çok heyecanlıyım ya sanki ilk buluşmaya gidiyorum Valizimi hazırlıyor şimdi kızlar dua edin herşey yolunda gitsin mi aksilik çıkmasın

oyy canımm hiç bi aksilik çıkmıcak Allahın izniylee. iyi yolculuklar diliyorummm
aşk dolu günleree , güzel haberlerle bekliyoruz burdaa

Çarşıya pazara bayram gelmiş. Çantalar lokum, çikolata elbiseyle dolmuş. Yüreği sevdiğinin özlemiyle dolan bizlerede mevlam bayram sevinci yaşatsın sağ sağlim kavuşalım cancağızlarımıza.

kızçelerrr nerdesinizzzz??
bayram için son hazırlıklar da tamam artık geriye bitek bayram sabahı kalkıp bu şarkıyı söylemek kaldı

[video=youtube;tYD6VqCgDT0]http://www.youtube.com/watch?v=tYD6VqCgDT0[/video]

sevdicekleriyle görüşecek kızlar bol bol hasret giderinn döndüğünüzde burda güzel haberlerle bekliyoruz sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…