347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bakalım canımmm görücez artıkk zamanı geldiğindee
belki bi ilham falan gelirde gece boyu oturmam oynarım bende dahil herkes şaşırır nasıl oldu die
Sen yine de önden prova yyap
hadi bu akşamdan bbaşlaa Düğüne kadar :)))
ben de kına gecesinde Üni deli arkadaşlarıma diyorum ctsi
4 sene her gün 1 saat oynamaya vakit ayırsaydık biz hep beraber mezdeke olurduk diye :)))

Ama benim adım Elvan daltonn ben gezerim fayton fayton :)))
Balkon versiyonunu kendime uyarladımm
Crs büyükada ya gidiyorum:) felekten bi gün çalıcam

Son düzenleme:
İşyerinden 1 kutu bayram çikolatası verdiler. 2 günde kutunun yarısını bitirdim. Çikolatanın mutluluk hormonu salgıladığı benim üzerimde kanıtlanmıştır Sabah balkabağı misali küçük emrah moduna geri dönebilirim

hadi bakalım elvanlar daltonlar ben uyumaya gidiyorum herkese iyi gecelerrr
oh oh yandan yandan

Yarına da saklasaydınnnn :)

kızlar herkese iyi akşamlar alışverişimi yaptım ciciler aldım çok mutluyum sonrada arkadaşlarlala vakit geçirdim eve şimdi geldim hergün dışarda şafak attırıyorum aşkım oturmalısın bence yerine diyor işe gitmemek harikaymış enerji deplouyorum

saçımı değiştirmeye karar verdim avatardaki fotodaki renk saçım ama orjinali siyah aceba dönsemmi ki diyorum dönsemmi diye soru

canım bizde ev almayı düşünüyoruz annem her iki tarafında yardım etmesini istiyor yoksa babam kardeşimede banada ev aldı ama tutupta o evlerden birini bende isteyemem, eşimin benden kaynaklı rahatlığa aslında bunu hiç düşünmedim ama annem böyle düşündü erkektir ben ona havuzlu ev vereyim herşeyi olsun o rahat etsin sonra ev almasın senin çocuğun olsun onada ev yapma felan diyor yani doğmamış bebeke bile ev istiyor annem karşı tarafın ailesinin durumu bizle aynı gibi çözemedim hala ama ev almamışlar oğluşlarına onları suçlayamam bizde çift maaş ve gurur duyuyorum ki annemle babam memur maaşıyla herşeylerimizi yaptılar hemde en güzel yerlerden ama ev fikri benmde kafamı kurcalıyor

evlenirken mecbur alcaklar beyaz eşya yatak odası ben alma desem bile zaten akrabalarm diyor ev vermezlerse şok oluruz herşeyi sana kardeşine yaptılar çeyiz bile alma nerden istersen istediğin olur diyip duruyolar ama öyle olmuyor belki babam damadını beğenmicek bilmiyorum umduğu gibi olmucak belki elini çekicek

düğünümün finalinde babamla ağlaya ağlaya harmandalı oynamıştık ağlamayan yoktu sanırım :2:

offf en sevdiği içim acıdı biz egeli değiliz ama aşkımla düğünde harmandalı yapmak çok isteriz ben lisedeyken oynuyordum

kızlar oyun konusunda bende herkesin düğününde çıkıyorum ama oynayıp oynayamadığımı bilmiyorum hala şüphelerim var komik gözüküyorsun giz diyorum kendime

çikolatanın popo büyütme üzerindeki etkileri de kanıtlanmıştır dikkat et canım

çikolatanın popo büyütme üzerindeki etkileri de kanıtlanmıştır dikkat et canım
Haha bu iyiymişşş :)))
ben de kaçıyorumm
benim de bgn işteki son günümdü 5 Kasım da yeni işyerinde başlıcam o zmna kdr evdeyim
merlin ciimin yeni bölümleri gelmiş onları izlicem iyi geceler kıssssslarr

Son düzenleme:

Yeni işin hayırlı olsun canım, birlikte bir pasta kesemesekte kesilmiş bir pasta resmi koyarsın artık topiğimize. Mercii pastada popo büyütür mü :44:

Son düzenleme:
Yav benim başımda bi iş var 2 gündür ugrasiyorum işe de gitmiyorum bayram boyu da onla ugrascam gibi. Ama yakindir köşeyi dönmem ibizaya gideriz beraber :)
Haha:)
İst teki adaya gidelim de ibiza level 2 :)
ii mademm ben bu Bayram buralarda gezmeceli tozmacalı takılcam
iii gecelerrrrgecelerrrr

Kızlar iyi geceler, yarın gidip bu haftanın son iş gününü sona erdirip geliyim. Bayramın 1. günü benim için çok duygusal geçecek. Bayramın gelmesini hem istiyorum hem istemiyorum. Geçen bayram eşim yanımda olmadığı için eşimin ailesinin evine bayram kahvaltısına ağlaya ağlaya gitmiştim. Bu bayram geçen bayramdan daha güçlü hissediyorum kendimi ama o gün ne gösterir bilinmez. Sevincimi, hüznümü, özlemimi paylaştığınız için iyiki varsınız. Tanımadığınız birilerinin hayatında önemlisiniz biliniz öpüldünüz

iyi geceler kızcanlar bir ankaralı olarak elvan daltonnn favorimdirr :)) açınn kızlar arayııı bende varımm vee yarın askerim evine gidiyorr(bursaya yaniii) şafak sabah 85 ve bizde bayram sonuna kadar sabit...bende bayramın 1.günü akşam üstü bas gazaaaa bursaaa normalde 3,5 saatte giriyorum bu seferr garanti 2,5 off allahım yaaa çooookkkk heyecanlyımm kızlarrrr içim pırr pırr koşarak gidesim varrr

amannn ne güzel bi haber canım bayram sana geldi desene
ama sen genede gaza yavaş bas tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…