Sen yine de önden prova yyapbakalım canımmm görücez artıkk zamanı geldiğindee
belki bi ilham falan gelirde gece boyu oturmam oynarım bende dahil herkes şaşırır nasıl oldu die
Merak etme öyle bi oynarsın kii:) o günün gazı ve rahatlığıyla
bi de gelinlikte zaten ayaklar görünmüo saga sola sallan kolları oynat yeter :)
Yarına da saklasaydınnnn :)İşyerinden 1 kutu bayram çikolatası verdiler. 2 günde kutunun yarısını bitirdim. Çikolatanın mutluluk hormonu salgıladığı benim üzerimde kanıtlanmıştırSabah balkabağı misali küçük emrah moduna geri dönebilirim
Canım benim ailemin durumu çok iyi açıkçası belirttiğin rakamlar bize az bile geliyor ama nişanlımın ailesinin durumu bizimkiler kadar iyi değil. Babam caddede oturuyor mesela bütün yalı deniz Karşıyaka ayaklarının altında. Ben babamla yaşamıyorum ama anneminde evi çok güzel. Babamın bana güzel bir daire alma durumu var istese ama yapmıyor benimde böyle bir talebim yok. Zamanında onlarında hiç bir şeyi yokmuş ama zamanla annemle ikisi çalışarak yapmışlar. Bende eşimin benden kaynaklı bir rahatlığa alışmasını istemiyorum. Belki kredide biraz yardımcı olurlar o da belki. Benim beğendiğim evler 250-270 civarı falan hep ama aileden yardım almayacağım için çıtayı düşüreceğiz biraz daha.
düğünümün finalinde babamla ağlaya ağlaya harmandalı oynamıştık ağlamayan yoktu sanırım :2:
İşyerinden 1 kutu bayram çikolatası verdiler. 2 günde kutunun yarısını bitirdim. Çikolatanın mutluluk hormonu salgıladığı benim üzerimde kanıtlanmıştırSabah balkabağı misali küçük emrah moduna geri dönebilirim
Ama benim adım Elvan daltonn ben gezerim fayton fayton :)))
Balkon versiyonunu kendime uyarladımm
Crs büyükada ya gidiyorum:) felekten bi gün çalıcam
Haha bu iyiymişşş :)))çikolatanın popo büyütme üzerindeki etkileri de kanıtlanmıştır dikkat et canım
Gel sende :)
çikolatanın popo büyütme üzerindeki etkileri de kanıtlanmıştır dikkat et canım
Haha bu iyiymişşş :)))
ben de kaçıyorumm
benim de bgn işteki son günümdü 5 Kasım da yeni işyerinde başlıcam o zmna kdr evdeyim
merlin ciimin yeni bölümleri gelmiş onları izlicem iyi geceler kıssssslarr
Haha:)Yav benim başımda bi iş var 2 gündür ugrasiyorum işe de gitmiyorum bayram boyu da onla ugrascam gibi. Ama yakindir köşeyi dönmem ibizaya gideriz beraber :)
Saol şekerimmmYeni işin hayırlı olsun canım, birlikte bir pasta kesemesekte kesilmiş bir pasta resmi koyarsın artık topiğimize. Mercii pastada popo büyütür mü :44:
iyi geceler kızcanlarbir ankaralı olarak elvan daltonnn favorimdirr :)) açınn kızlar arayııı bende varımm vee yarın askerim evine gidiyorr(bursaya yaniii) şafak sabah 85 ve bizde bayram sonuna kadar sabit... bende bayramın 1.günü akşam üstü bas gazaaaa bursaaa normalde 3,5 saatte giriyorum bu seferr garanti 2,5 off allahım yaaa çooookkkk heyecanlyımm kızlarrrr içim pırr pırr koşarak gidesim varrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?