347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınnn hatunlar
Kendimi yabancı dizilere verdim bütün gece izliyorum artık geceleri buraya gelemez oldum
Vampir günlüklerine başladım şimdide onu izliyorum arka arkaya rüyamda vampirler görüyorum artık

ŞAFAK: 85

Ama benim adım Elvan daltonn ben gezerim fayton fayton :)))
Balkon versiyonunu kendime uyarladımm
Crs büyükada ya gidiyorum:) felekten bi gün çalıcam

Ayyy nikitam bu şarkıyı duyunca bizimki geliyor aklıma bu yaz yıllık iznimde Bodrum'a gitmiştik bütün tatil boyunca sabahtan akşama kadar bunu söylemişti. Artık benimde dilime dolamıştı bende içimden söylüyordum.

Gizim işte bizimkilerde çift maaşla yaptılar hepsini. İkiside üniv. mezunu ve çalışan insanlardı. Şimdi emekli oldular bende memur çocuğuyum ama babam her iki kızınada hep mal mülk yaptı. Babam emekli oldu hala çalışıyor hatta o kadar param pulum var oturayım demiyor. Home ofis çalışıyor ama çalışıyor sonuçta ama benim nişanlımın ailesi kendine bile ev yapmamış. Nişanlımın babaannesinin evi. Babaanne babaya vermiş evi. Nişanlımın annesi hiç çalışmamış ev hanımı, babası eski banka müdürü. İyi maaş almış zamanında, iyi paralar kazanmış ama çocuklarına bir şey yapmamış. Emekli olmuş emekli ikramiyesiyle bir yer açmış orayı da batırmış falan. Ben istemiyorum kız tarafı olarak herşeyi üstlenmek. Herkes ortaklaşa atsın atacaksa elini cebine istiyorum.

Kızlar bu arada oyun konusunda size şu kadarını söyleyim ben oynadıysam herkes oynar çünkü benim için oyun ya oturduğum masada alkış tutmak ya da piste ayakta alkış tutmaktan ibaretti. Yine herkesin düğününde çıkıp oynamam ama insanın kendi nişanında düğününde bir vahiy iniyor sanki kırk yıllık dansözmüş gibi kıvırtmalar falan. Kimse inanamadı o akşam oynayanın ben olduğuma. Her yeri o kadar güzel idare ettim ki bütün masalara doğru oynadım, pistte gruplaşmalara eşit oranda gittim. Bir de size şöyle söyleyim eğer düğün sahipleri eğlenmezse düğün sönük geçiyor. Bize nişan yaptığımız yerin sahipleri öyle söylemişti. Ne nişanlar ne düğünler görüyoruz burda. İçip içip sarhoş olan damat mı dersiniz, sadece yemek yiyen piste hiç çıkmayan damat mı dersiniz bu yüzden kavga eden, ağlayan gelinler mi dersiniz demişti. Bir de bana kalırsa yemekli daha güzel oluyor. Yemek esnasında sakin müzikler çalınıyor herkes yemek yiyor, 2 saatte pistte kalıyorsun. Biz nişandan önce vodka istemiştik odamıza onunla rahatladık biraz daha rahat çıktık sahneye sonra zaten hiç hatırlamıyorum yemekti, oyundu bir bakmışız gece bitmiş.

günaydın arkadaşlar :)))

valla benm daha 84 tripliiicim ben bayramın 2. günü plakadayım :)) patronum dün dedi ki bana en zor plakalar geçmişti allah yardımcınız olsun dedi ben tek kelime EYVAHHH !!! DEDİM ÜFFF ya hakikaten bu 84 nasıl geçecek canlarım benim

Canım ilk zamanlardakinden daha çabuk geçiyor bence zaman şuan. İlk günler hiç geçmiyordu, yeni gitmişti daha baktığımızda önümüzde uzun bir zaman vardı şimdi yarıladık neredeyse ve şuan ilk günlere göre gerçekten hızlı geçiyor. Bizimkide
öyle hissediyor. Sabah 06:00'da yatıyor öğlen 14:00-16:00 arası uyanıyor, giyiniyor, traş oluyor saat 17:00 olmuş. 17:00'te yemeğe gidiyor. 18:00'da nöbet ve uyanmasından itibaren ben uyuyuncaya kadar mesajlaşıyoruz. Gnü uyuyarak geçirdiği için yani gündüz çabuk geçiyormuş onada.

benim nişanlıma d azaman geçiyor o da sabah 10 uyanıyor traş oluyor gyiniyor bide benimki titiz akerşyede bile kendine 1 saatten fazla vakit ayrıyor ... alem yani anlıcagın ondan sonracıma mesaisi başlıo aksam 22:00 a kadar santral ve yazıcı oldugu için günü yogun hep telefonlara bakıo tabiki en çok ben arıyorum onu :) gece 22:00 bi yatıo ertesi sabah 10:00a kadar onund aböle geçio günleri işte:)))

Günaydın kızlar
gece geç saatlere kadar film izleyince erken uyanmak zor oluyor

günaydın kızlar yeni kalktım bu arada bublecim vampir günlüklerine başlaman iyi olmuş en favori dizimdir 3 yılı devirdim o dizi ve şarkılarıyla son 2 bölümdürde ağlıyorum bölüm sonlarında

canım inan annemde bunu diyor ortaklaşa başka taraf kazanmış yemiş içmiş çocuk düşünmemiş ev almamış ben hem gezdim hem yedim hem canımı dişime kattım evde aldım benimde babam siyasette canım chp de hem meclis üyesi hem başka yardımcısı yani durmuyor uğraşıyorlar ama inan annem karşı tarafın rahatlığa alışmasını hiç istemiyor o yüzden yacaklarını yapcaklar ev alallım dersek benim birikmişim ortada olur takılar olur bide annem her iki tarafta bir meblağ vermeli diyor biz bişi istemiyoruz onların oğlunuda garantiye almak istiyoruz diyor haklıda

nikitam sen büyükadayamı geleceksinnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…