- 29 Temmuz 2012
- 3.618
- 41
- 163
kızlarrrr 349 ların topiği de açılmış az önce gördümm
aralık diye biliyorum canım
kimse kalmamış.. sen uyumamışsın ama.
evet kalmadı kimsee, sende uyanıksın daha
öyle takılırken baya bi geç olmş şimdi farkettim kaçayım yavaştan iyi geceler canımm
Gunaydin kizlar
Bebek bakmak zormus zor
Ama benim adım Elvan daltonn ben gezerim fayton fayton :)))
Balkon versiyonunu kendime uyarladımm
Crs büyükada ya gidiyorum:) felekten bi gün çalıcam
Prova oluyodur sanada canım
kızlar herkese iyi akşamlar alışverişimi yaptım ciciler aldım çok mutluyum sonrada arkadaşlarlala vakit geçirdim eve şimdi geldim hergün dışarda şafak attırıyorum aşkım oturmalısın bence yerine diyor işe gitmemek harikaymış enerji deplouyorum
saçımı değiştirmeye karar verdim avatardaki fotodaki renk saçım ama orjinali siyah aceba dönsemmi ki diyorum dönsemmi diye soru
canım bizde ev almayı düşünüyoruz annem her iki tarafında yardım etmesini istiyor yoksa babam kardeşimede banada ev aldı ama tutupta o evlerden birini bende isteyemem, eşimin benden kaynaklı rahatlığa aslında bunu hiç düşünmedim ama annem böyle düşündü erkektir ben ona havuzlu ev vereyim herşeyi olsun o rahat etsin sonra ev almasın senin çocuğun olsun onada ev yapma felan diyor yani doğmamış bebeke bile ev istiyor annem karşı tarafın ailesinin durumu bizle aynı gibi çözemedim hala ama ev almamışlar oğluşlarına onları suçlayamam bizde çift maaş ve gurur duyuyorum ki annemle babam memur maaşıyla herşeylerimizi yaptılar hemde en güzel yerlerden ama ev fikri benmde kafamı kurcalıyor
evlenirken mecbur alcaklar beyaz eşya yatak odası ben alma desem bile zaten akrabalarm diyor ev vermezlerse şok oluruz herşeyi sana kardeşine yaptılar çeyiz bile alma nerden istersen istediğin olur diyip duruyolar ama öyle olmuyor belki babam damadını beğenmicek bilmiyorum umduğu gibi olmucak belki elini çekicek
offf en sevdiği içim acıdı biz egeli değiliz ama aşkımla düğünde harmandalı yapmak çok isteriz ben lisedeyken oynuyordum
kızlar oyun konusunda bende herkesin düğününde çıkıyorum ama oynayıp oynayamadığımı bilmiyorum hala şüphelerim var komik gözüküyorsun giz diyorum kendime
günaydın triplicim
günaydın arkadaşlar :)))
valla benm daha 84 tripliiicim ben bayramın 2. günü plakadayım :)) patronum dün dedi ki bana en zor plakalar geçmişti allah yardımcınız olsun dedi ben tek kelime EYVAHHH !!! DEDİM ÜFFF ya hakikaten bu 84 nasıl geçecek canlarım benim
Canım ilk zamanlardakinden daha çabuk geçiyor bence zaman şuan. İlk günler hiç geçmiyordu, yeni gitmişti daha baktığımızda önümüzde uzun bir zaman vardı şimdi yarıladık neredeyse ve şuan ilk günlere göre gerçekten hızlı geçiyor. Bizimkide
öyle hissediyor. Sabah 06:00'da yatıyor öğlen 14:00-16:00 arası uyanıyor, giyiniyor, traş oluyor saat 17:00 olmuş. 17:00'te yemeğe gidiyor. 18:00'da nöbet ve uyanmasından itibaren ben uyuyuncaya kadar mesajlaşıyoruz. Gnü uyuyarak geçirdiği için yani gündüz çabuk geçiyormuş onada.
Gizim işte bizimkilerde çift maaşla yaptılar hepsini. İkiside üniv. mezunu ve çalışan insanlardı. Şimdi emekli oldular bende memur çocuğuyum ama babam her iki kızınada hep mal mülk yaptı. Babam emekli oldu hala çalışıyor hatta o kadar param pulum var oturayım demiyor. Home ofis çalışıyor ama çalışıyor sonuçta ama benim nişanlımın ailesi kendine bile ev yapmamış. Nişanlımın babaannesinin evi. Babaanne babaya vermiş evi. Nişanlımın annesi hiç çalışmamış ev hanımı, babası eski banka müdürü. İyi maaş almış zamanında, iyi paralar kazanmış ama çocuklarına bir şey yapmamış. Emekli olmuş emekli ikramiyesiyle bir yer açmış orayı da batırmış falan. Ben istemiyorum kız tarafı olarak herşeyi üstlenmek. Herkes ortaklaşa atsın atacaksa elini cebine istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?