347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar bu az önce link gönderdiğim şarkıda hülya avşar bu kızın hakkını yememiş de napmış yahu ben kızın sesini çok başarılı buldum valla...

kocasızlık :)))

canım azcık kafa dinliyorsun işte :=) bir ömür koca dırdırına kısa bir süre ara ... annemle babama bakıyorumda babam herşeye burnunu sokar.. o niye öyle bunu niye dolaba koymadın.. :=) anneme dır dır yapıyorsun der aama kendide farksız değildir de kabullenmez o başka

ama kız benim kocam çok tatlı ööle deme ama :) her işe yardım eder hiç dırdır etmez ütü de yapar yemek de yapar temizliğe de yardım eder çarşaf bile değşitirir bitanem benim o....

ama kız benim kocam çok tatlı ööle deme ama :) her işe yardım eder hiç dırdır etmez ütü de yapar yemek de yapar temizliğe de yardım eder çarşaf bile değşitirir bitanem benim o....

maşallah canım.. ben zaten şaka demiştim canım .. inşallah asker sonrası değişmez..

kız evin işleri sana kaldı da ondan mı arıyon sen kocanııııı

kız evin işleri sana kaldı da ondan mı arıyon sen kocanııııı

ha ha:=) çok hoşdu bak caglasam_ mı senı depresyondan çıkarıcaz.. zaten 6 gün bayram tatılınız var asıl benm depresyonda olmam lazım.. bayram yok seyran yok.. dedem öldü cenazesine dahi gidemedim kızlar...

Son düzenleme:
başın saolsun canım sizin meslek zor malesef

ewt öyle ve bende ara ara depresyona giriyorum işe gidesim gelmiyor nefret ediyorum o zaman herşeyden.. allahım insanlara laf anlatmak istemiyorum herkese kızasım geliyorr.. çok yoruluyorum dengem alt üst oluyor bir gece bir gündüzle.. bu aralar depresyonda değilim allahtan :)

başın sağolsun canım çok zor işin

2 buçuk ay biriktir sen azcık ütünü kocan gelince beraberce yaparsınız iç çamaşırı niye ütüler insanlar diye düşünürdüm bende hep

evet haklısın gece gündüz olayı bitiriyo zaten insan dengesini. insanın işinde mutlu olması çok önemli ya tüm hayatını etkiliyo zaten hayatının büyük bi bölümünü orda geçiriyosun orda da mutsuz olunca hayat tad vermiyo. Benim de işimle ilgili çok sıkıntılarım var malesef yeri geliyo evliliğimi bile etkiliyo...

2 buçuk ay biriktir sen azcık ütünü kocan gelince beraberce yaparsınız iç çamaşırı niye ütüler insanlar diye düşünürdüm bende hep

ıyyy ben ütü yapmaktan nefret ederim... formalarımı annem ütüler gerçi ben evde hiç iş yapmam.. evlenince ne olucak bilmiyorumm bilee...

en güzel yanım işten çıktığımda herşeyi orda bırakıyorum.. herşeyi unutuyorum şuanda sizle konuşuyorum ve kesinnlikle aklımda hastane yok.. hiç evde anlatmıyorum bilee olan biteni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…