ya neden ki.....
depressssyon mode :44:
kocasızlık :)))
canım azcık kafa dinliyorsun işte :=) bir ömür koca dırdırına kısa bir süre ara ... annemle babama bakıyorumda babam herşeye burnunu sokar.. o niye öyle bunu niye dolaba koymadın.. :=) anneme dır dır yapıyorsun der aama kendide farksız değildir de kabullenmez o başka
ama kız benim kocam çok tatlı ööle deme ama :) her işe yardım eder hiç dırdır etmez ütü de yapar yemek de yapar temizliğe de yardım eder çarşaf bile değşitirir bitanem benim o....
ama kız benim kocam çok tatlı ööle deme ama :) her işe yardım eder hiç dırdır etmez ütü de yapar yemek de yapar temizliğe de yardım eder çarşaf bile değşitirir bitanem benim o....
kız evin işleri sana kaldı da ondan mı arıyon sen kocanııııı
maşallah canım.. ben zaten şaka demiştim canım .. inşallah asker sonrası değişmez..
kız evin işleri sana kaldı da ondan mı arıyon sen kocanııııı
ha ha:=) çok hoşdu bak caglasam_ mı senı depresyondan çıkarıcaz.. zaten 6 gün bayram tatılınız var asıl benm depresyonda olmam lazım.. bayram yok seyran yok.. demem öldü cenazesine dahi gidemedim kızlar...
başın saolsun canımsizin meslek zor malesef
ha ha:=) çok hoşdu bak caglasam_ mı senı depresyondan çıkarıcaz.. zaten 6 gün bayram tatılınız var asıl benm depresyonda olmam lazım.. bayram yok seyran yok.. dedem öldü cenazesine dahi gidemedim kızlar...
tabi ya yoksa ne işim olur :)) benim bi hastalığım var ütü. ütü yapmaktan nefret etsem de afedersiniz iç çamaşırlarına kadar ütülüyorum. Bugün de o kadar ütü yaptım ki depresyona girdim işt e:))
ewt öyle ve bende ara ara depresyona giriyorum işe gidesim gelmiyor nefret ediyorum o zaman herşeyden.. allahım insanlara laf anlatmak istemiyorum herkese kızasım geliyorr.. çok yoruluyorum dengem alt üst oluyor bir gece bir gündüzle.. bu aralar depresyonda değilim allahtan :)
2 buçuk ay biriktir sen azcık ütünü kocan gelince beraberce yaparsınıziç çamaşırı niye ütüler insanlar diye düşünürdüm bende hep
2 buçuk ay biriktir sen azcık ütünü kocan gelince beraberce yaparsınıziç çamaşırı niye ütüler insanlar diye düşünürdüm bende hep
evet haklısın gece gündüz olayı bitiriyo zaten insan dengesini. insanın işinde mutlu olması çok önemli ya tüm hayatını etkiliyo zaten hayatının büyük bi bölümünü orda geçiriyosun orda da mutsuz olunca hayat tad vermiyo. Benim de işimle ilgili çok sıkıntılarım var malesef yeri geliyo evliliğimi bile etkiliyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?